CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Respijthuis Alkmaar

http://www.respijthuis-alkmaar.nl/

In het Respijthuis kunnen mensen met een chronische lichamelijke ziekte/ aandoening logeren zodat mantelzorgers even op adem kunnen komen om overbelasting te voorkomen.
In het Respijthuis zijn 70 vrijwilligers werkzaam en 2 professionals.

Het Respijthuis is het eerste huis in Nederland. Vrijwilligers nemen 24 uur per dag de taken van de mantelzorger over.

 

Matchverslagen

Respijthuis krijgt een lunch aangeboden door Bukom BV

Tijdens de Beursvloer op 18 oktober 2012 in het AFAS stadion heeft Stichting Respijtzorg Alkmaar een match gesloten met Bukom. Bukom bood een luch voor 25 personen aan.

> Lees verder Gemeente Alkmaar geeft training 'Zoek je talent' aan Respijtzorg

Op 10 april kregen de vrijwilligers van het Respijthuis een training aangeboden 'Zoek je Talent' onder leiding van Gertjan Geugjens en Marianne Buur van de Gemeente Alkmaar.

> Lees verder PR-Marketingplan voor Respijthuis

Het Respijthuis in Alkmaar heeft op De Beursvloer 2012 een match gesloten met Cock de Vries van ABCDV tekst en communicatie.

> Lees verder Respijthuis krijgt van AZ een rondleiding aangeboden

Het Respijthuis kwam op de Matchmarkt 2013 in contact met AZ. Ruim 25 vrijwilligers konden genieten van een geweldige rondleiding in het AFAS stadion.

> Lees verder ART&FLOWERS schenkt bloemen aan Respijthuis

Tijdens de Matchmarkt 2013 van Stichting De Waaier in de Museum Broekerveiling kwam het Respijthuis in contact met Ciska Strating van ART & FLOWERS.

> Lees verder Meeùs zet vrijwilligers Respijthuis in het zonnetje

Op de MatchMarkt maakte Meeùs een prachtige match met het Respijthuis. Meeùs zegde toe een dag in het Respijthuis te gaan verzorgen voor haar vrijwilligers.

> Lees verder Helder verzorgt workshop voor Respijthuis

Op de MatchMarkt in Museum Broekerveiling zijn Ellen Zweerman van Helder Baanbrekende Coaching & training en Petra Oxfoort, coördinator van het Respijthuis met elkaar in contact gekomen. Meteen was er een goede klik en bood Ellen de vrijwilligers van het Respijthuis een workshop mindfulness aan.

> Lees verder SchoonProducties maakt film voor het Respijthuis

Tijdens de MatchMarkt in Museum Broekerveiling kwam het Respijthuis in contact met SchoonProducties uit Broek op Langedijk, een filmbedrijf met passie voor het vak en advies op maat.

> Lees verder Vrijwilligers Respijthuis verwend met paasbrunch

Bukom trakteerde in maart 2013 de vrijwilligers van het Respijthuis op een geweldige paasbrunch in restaurant Babylon te Alkmaar. De vrijwilligers werden sfeervol in het zonnetje gezet.

> Lees verder Training omgaan met grenzen

Het Respijthuis Alkmaar kreeg via de Beursvloer 2014 een training aangeboden door Pieter Pieters van trainingsbureau EHBA uit Langedijk.

> Lees verder Weer een prachtige nieuwe voortuin in samenwerking met Groenmeesters.

In verband met een omgevallen boom was de tuin verwoest. De groenmeesters hebben er nieuwe planten ingezet.

> Lees verder Gast Respijthuis maakt toertocht met chauffeur door Noord-Holland

Onze gast is gek op boten, en heeft vroeger zelf een zeilboot gevaren. Dhr. Koper had gevraagd waar de reis naar toe mocht gaan en zo zijn zij via een mooie route richting Enkhuizen gereden. Dhr. Koper kwam op stand voorrijden met een prachtige jaguar. Dit was al een hele ervaring voor meneer. Hij glom van oor tot oor, en vond het een eer om naast meneer Koper plaats te mogen nemen.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl