CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Pieter Raat Stichting

http://www.dprs.nl

Zorginstelling voor ouderen

 

Openstaande vragen / aanbod

PR Advies

De Pieter Raat Stichting is dienstverlener in de ouderenzorg. De stichting biedt huisvesting en zorg in twee woonzorgcentra binnen de gemeente Heerhugowaard: locatie De Raatstede en locatie Hugo-Oord. Wie wil met ons kijken naar de vormgeving van onze PR. Wie kan er met ons meedenken?

> Lees verder
Circusmiddag voor senioren

Een circusmiddag voor de senioren in Heerhugowaard is de vraag van De Pieter Raat Stichting. Laat u informeren op de MatchMarkt ..

> Lees verder
Grote schoonmaak

-Opruimen, schoonmaken opslagruimte. -Perk snoeien, paaltjes rechtzetten. -Terras schoonspuiten. Deze klus is op vrijdag 21 maart.

> Lees verder
Caravan

De Pieter Raat Stichting zoek een caravan voor 2 weken op een camping omgeving Heerhugowaard voor onze senioren. Wie kan ons helpen op De Beursvloer?

> Lees verder
Busvervoer

De Pieter Raat Stichting zou graag een dagje uit willen met de ouderen van 'Gouden Dagen'. Zij zoeken hiervoor busvervoer.

> Lees verder
Bakfietsen

Wie kan de Pieter Raat Stichting helpen aan twee bakfietsen om te pendelen tussen de diverse locaties? Wij zien u graag op De Beursvloer!

> Lees verder
Rolstoelfiets

Om met de ouderen die in een rolstoel zitten eens te kunnen fietsen, zoekt de Pieter Raat Stichting een zgn. rolstoelfiets.

> Lees verder
Terras opfrissen

De Pieter Raat Stichting kan wel wat handen gebruiken voor een opfrisbeurt van het terras van Hugo-Oord. Tot op De Beursvloer!

> Lees verder
Parasols en plantenbakken

Wie heeft er nog wat parasols en leuke plantenbakken over om het terras van Hugo Oord, onderdeel van de Pieter Raat Stichting, op te vrolijken?

> Lees verder
Culinaire krant

De Pieter Raat stichting zou graag een culinaire krant willen verspreiden en is op zoek naar een bedrijf die dit kan realiseren.

> Lees verder
Culinaire avond

De Pieter Raat Stichting heeft een locatie in de Wijk, Arboretum. Voor deze locatie zijn we op zoek naar een bedrijf die hier een culinaire avond wil organiseren voor de wijkbewoners.

> Lees verder
Aankleding terras

Voor onze locatie in de wijk (Arboretum) is De Pieter Raat Stichting op zoek naar terras aankleding zodat cliënten van de Dagbehandeling buiten kunnen zitten.

> Lees verder
Organisatie feestavond

De Pieter Raat stichting is op zoek naar een bedrijf die een thema feestavond met live muziek en dans wil verzorgen voor op 1 van onze locaties.

> Lees verder
Feestmaaltijd verzorgen

De Pieter Raat Stichting is op zoek naar vrijwilligers die met de cliënten in de woonzorgcentra een gehele maaltijd of gourmet willen verzorgen in de huiskamers.

> Lees verder
Uitjes voor eenzame ouderen

Wij van de Gouden Dagen willen graag uitjes organiseren voor eenzame ouderen uit Heerhugowaard. Meld u zich bij ons?

> Lees verder
Wensvervulling

De Gouden Dagen zouden graag wensen voor ouderen uit Heerhugowaard willen vervullen. Kunt u ons hierbij helpen? Dan zien wij u graag op De Beursvloer!

> Lees verder
Tafeltjes maken

Locatie De Raatstede van De Pieter Raat Stichting wil op het plein voor bij de vaste bankjes graag vaste tafeltjes realiseren waar de cliënten hun kopje koffie of andere drankjes op kunnen zetten en ook 2 vaste parasols. Wie wil dit maken? We zien u graag op De Beursvloer.

> Lees verder
Bestrating,tuinmeubilair en windschermen gezocht.

De Pieter Raat Stichting locatie de Raatstede wil graag een terras realiseren voor de cliënten waar ze veilig kunnen zitten en lopen. Hiervoor is bestrating nodig en windschermen waar doorheen gekeken kan worden. Ook mooi, stevig en comfortabel tuinmeubilair zou zeer welkom zijn.

> Lees verder
Houten tuinkasten

De Pieter Raat Stichting, locatie de Raatstede, wil op een balkon houten tuinkasten realiseren voor de materialen die gebruikt worden tijdens de Groen&Zo activiteiten met de cliënten. Heeft u hout of bent u handig? Dan ontmoeten wij u graag op De Beursvloer.

> Lees verder
Banner met Fijne Feestdagen erop

De Pieter Raat Stichting wil graag een horizontale banner met Fijne Feestdagen erop. Wie kan ons daarbij helpen? We ontmoeten u graag op De Beursvloer.

> Lees verder
Film maken

De Pieter Raat Stichting heeft een SilverFit fiets waar je diverse routes op kunt zetten waar de cliënten interactief doorheen kunnen fietsen. Hoe leuk zou het zijn om door Heerhugowaard te kunnen fietsen! Wie kan een film voor ons maken? We zien u graag op De Beursvloer.

> Lees verder
Strooizout en/of sneeuwschuivers

Ook als het sneeuwt of glad is, willen de cliënten van De Pieter Raat Stichting graag naar buiten. Kunt u zorgen voor strooizout of sneeuwschuivers voor Hugo-Waard? Dan ontmoeten wij u graag op De Beursvloer.

> Lees verder
Vrijwilligers voor Gourmet

De cliënten van De Pieter Raat Stichting vinden het erg gezellig om te gourmetten. Daarvoor hebben we wel vrijwilligers nodig. Bent u beschikbaar in januari of februari van 2019? Dan zien wij u graag op De Beursvloer!

> Lees verder
Optreden festival

Eind mei/begin juni 2019 organiseert De Pieter Raat Stichting op locatie Hugo-Waard een festival voor ouderen. Kunt u daar een optreden verzorgen? We spreken u graag op De Beursvloer!

> Lees verder
Terras in wintersfeer

We vinden het gezellig om in de winter een winter tafereel op ons terras te realiseren. De Pieter Raat Stichting denkt hierbij aan een skihut, een houtkorf en dieren met lichtjes. Kunt u ons helpen?

> Lees verder
Tuinonderhoud voorjaar

De Pieter Raat Stichting zoekt vrijwilligers die het leuk vinden om in het voorjaar de tuin onder handen te nemen en de terrassen schoon te maken. Zien wij u op De Beursvloer?

> Lees verder
Ontwerp voor een terras

Locatie Arboretum van De Pieter Raat Stichting zoekt een bedrijf dat een ontwerp voor een terras aan de voorzijde kan maken. We willen een plek creëren waar wijkbewoners en bewoners van het Arboretum elkaar kunnen ontmoeten. Wie kan ons helpen aan een mooi plan?

> Lees verder
Vergunning voor aanleg terras?

De Pieter Raat Stichting locatie Arboretum wil graag in contact komen met iemand die voor ons kan uitzoeken of er vergunning nodig is voor een terras aan de voorzijde, en indien nodig deze vergunning bij de gemeente helpen realiseren.

> Lees verder
Vaste bankjes met kussentjes voor terras.

De Pieter Raat Stichting, locatie Arboretum zou vaste bankjes met geschikte kussentjes voor op het terras goed kunnen gebruiken! Wie kan ons daaraan helpen?

> Lees verder
Zonwering terras

De Pieter Raat Stichting locatie Arboretum is op zoek naar geschikte zonwering voor bij het terras. Welk bedrijf kan ons helpen aan een stukje schaduw op zonnige dagen, zodat onze bewoners ook dan van het terras kunnen genieten?

> Lees verder
Windschermen terras

De Pieter Raat Stichting, locatie Arboretum zou graag windschermen rond het terras willen hebben waar doorheen gekeken kan worden. Wie kan dat voor ons regelen? We hopen u te treffen op De Beursvloer!

> Lees verder

 

Matchverslagen

Woonzorgcentrum Hugo-Waard blij met banner van De Jong Reclame

Tijdens de Beursvloer in oktober 2018 hebben woonzorgcentrum Hugo-Waard (De Pieter Raat Stichting) en De Jong Reclame een mooie match gemaakt. De Jong Reclame ging gelijk aan de slag.

> Lees verder Lekker Gourmetten voor woonzorglocatie Hugo-Waard en de Raatstede!

Woensdag 6 februari schoven in onze woonzorglocaties Hugo-Waard en De Raatstede respectievelijk 52 en 82 senioren aan voor een gezellige gourmetmaaltijd, mogelijk gemaakt door P.J. Koper Vastgoed.

> Lees verder De Jong Reclame schenkt logo auto Pieter Raat Stichting

Irma Krieg van De Pieter Raat Stichting kwam op de Beursvloer in contact met Remy de Jong van De Jong Reclame uit Heerhugowaard. De Pieter Raat Stichting had de wens om de nieuwe auto van Thuiszorg Pieter Raat te laten beletteren met het bedrijfslogo. Remy de Jong bood aan om de auto, een Citroën C1, kosteloos te voorzien van belettering.

> Lees verder Een dagje uitwaaien met De Pieter Raat Stichting.

Op 26 juni 2015 zijn zeven cliënten van De Pieter Raat Stichting onder de vlag van Gouden Dagen Heerhugowaard een middagje wezen uitwaaien met de medewerkers van het Klantcontactcentrum (KCC) van Woonwaard in Camperduin. Deze match werd gesloten tijdens De Beursvloer 2014.

> Lees verder Gourmetmiddag

Op 20 maart 2018 hebben we binnen De Pieter Raat Stichting met 170 cliënten, verdeeld in 14 huiskamers over 3 locaties, een gourmetmiddag georganiseerd. Dit was mede mogelijk dankzij twee mooie matches op de Matchmarkt 2017. De ene match was gesloten met de heer Peter Koper voor een financiële bijdrage om de gourmet mogelijk te maken en de andere met het Horizon College voor 30 paar helpende handen van de leerlingen Sport en Event.

> Lees verder Lente high tea bij De Pieter Raat Stichting

In april hebben studenten van het Horizon College Heerhugowaard op maar liefst twee locaties van De Pieter Raat Stichting een geweldige lente high-tea georganiseerd.

> Lees verder Optreden van Kees Kaas

Op 3 augustus heeft Kees Kaas een optreden gedaan tijdens ons BBQ event op locatie Arboretum van de Pieter Raat Stichting. Onze dank voor de goede match! Kees heeft een gezellige sfeer gecreëerd en zijn muziek gaf een gezellige twist aan het geheel.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl