CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Pieter Raat Stichting

http://www.dprs.nl

Zorginstelling voor ouderen

 

Matchverslagen

Woonzorgcentrum Hugo-Waard blij met banner van De Jong Reclame

Tijdens de Beursvloer in oktober 2018 hebben woonzorgcentrum Hugo-Waard (De Pieter Raat Stichting) en De Jong Reclame een mooie match gemaakt. De Jong Reclame ging gelijk aan de slag.

> Lees verder Lekker Gourmetten voor woonzorglocatie Hugo-Waard en de Raatstede!

Woensdag 6 februari schoven in onze woonzorglocaties Hugo-Waard en De Raatstede respectievelijk 52 en 82 senioren aan voor een gezellige gourmetmaaltijd, mogelijk gemaakt door P.J. Koper Vastgoed.

> Lees verder Bewoners Hugo-Waard genieten van percussie workshop

Op vrijdag 2 augustus was het zover. De bewoners van Hugo-Waard, één van de locaties van de Pieter Raat Stichting konden meedoen aan een percussie workshop. Samen ritmes maken op de jambee, de Afrikaanse marrakas en andere instrumenten.

> Lees verder Rock- ‘n- rollen & lekker hapjes tijdens Gouden Festival

Als afsluiting van de Week tegen de eenzaamheid, organiseerden Gouden Dagen Heerhugowaard en De Pieter Raat Stichting een tweedaags Gouden Festival op drie locaties. Bij De Raatstede, Hugo-Waard en grand café Arboretum konden jong en ouder deelnemen aan en genieten van allerlei activiteiten, zoals muziek- en dansoptredens en een modeshow. De bezoekers smulden ook van de heerlijke hapjes van Party Garden, die op beide festivaldagen werden uitgedeeld.

> Lees verder De Jong Reclame schenkt logo auto Pieter Raat Stichting

Irma Krieg van De Pieter Raat Stichting kwam op de Beursvloer in contact met Remy de Jong van De Jong Reclame uit Heerhugowaard. De Pieter Raat Stichting had de wens om de nieuwe auto van Thuiszorg Pieter Raat te laten beletteren met het bedrijfslogo. Remy de Jong bood aan om de auto, een Citroën C1, kosteloos te voorzien van belettering.

> Lees verder Een dagje uitwaaien met De Pieter Raat Stichting.

Op 26 juni 2015 zijn zeven cliënten van De Pieter Raat Stichting onder de vlag van Gouden Dagen Heerhugowaard een middagje wezen uitwaaien met de medewerkers van het Klantcontactcentrum (KCC) van Woonwaard in Camperduin. Deze match werd gesloten tijdens De Beursvloer 2014.

> Lees verder Gourmetmiddag

Op 20 maart 2018 hebben we binnen De Pieter Raat Stichting met 170 cliënten, verdeeld in 14 huiskamers over 3 locaties, een gourmetmiddag georganiseerd. Dit was mede mogelijk dankzij twee mooie matches op de Matchmarkt 2017. De ene match was gesloten met de heer Peter Koper voor een financiële bijdrage om de gourmet mogelijk te maken en de andere met het Horizon College voor 30 paar helpende handen van de leerlingen Sport en Event.

> Lees verder Lente high tea bij De Pieter Raat Stichting

In april hebben studenten van het Horizon College Heerhugowaard op maar liefst twee locaties van De Pieter Raat Stichting een geweldige lente high-tea georganiseerd.

> Lees verder Optreden van Kees Kaas

Op 3 augustus heeft Kees Kaas een optreden gedaan tijdens ons BBQ event op locatie Arboretum van de Pieter Raat Stichting. Onze dank voor de goede match! Kees heeft een gezellige sfeer gecreëerd en zijn muziek gaf een gezellige twist aan het geheel.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl