CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Toonkunstkoor Alkmaar

http://www.toonkunst-alkmaar.nl

Toonkunstkoor

 

Openstaande vragen / aanbod

Drukken van programmaboekjes en posters

Toonkunstkoor Alkmaar is een oratoriumvereniging die jaarlijks 2 concerten met medewerking van beroepssolisten en orkest in de Grote Sint Laurenskerk te Alkmaar geeft. Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat voor ons de programmaboekjes, raambiljetten (A4 en A5 formaat) en flyers voor onze concerten wil drukken. Als tegenprestatie kan een vermelding in het programmaboekje of op de website worden geplaatst.

> Lees verder
Heel blij met een laptop

Toonkunstkoor Alkmaar is heel blij met een laptop. Wij ontmoeten u graag op de MatchMarkt! ..

> Lees verder
Printer en scanner

Toonkunstkoor Alkmaar is op zoek naar een laptop en/of printer/scanner. Verder is een groot wit tafellaken ook meer dan welkom. Wij praten graag met u op de Beursvloer!

> Lees verder

 

Matchverslagen

Erik Boschman fotografeert Toonkunstkoor

Op de Matchmarkt in Museum Broekerveiling op 7 november jl., sloot Toonkunstkoor Alkmaar een match met Erik Boschman, fotograaf te Alkmaar.

> Lees verder TheSign adviseert Oberon

TheSign Creative Communication en Oberon Theater Producties vonden elkaar op De Beursvloer 2014. TheSign wilde hen helpen met een stuk PR.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl