CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

't Praethuys

http://www.praethuys.com

't Praethuys zet zich in voor het welzijn van een ieder die met kanker te maken heeft. Het biedt aandacht, steun en informatie. U bent welkom voor een praatje, voorlichting, een activiteit, contact met lotgenoten of een moment van rust en bezinning In 't Praethuys kunnen patiënten en hun naasten inspiratie opdoen, zodat ze na verloop van tijd de draad van hun leven weer op kunnen pakken.

 

Openstaande vragen / aanbod

Winterklaar maken van de tuin

Stichting 't Praethuys Alkmaar kan wel wat extra handen gebruiken bij het winterklaar maken van de tuin in het najaar. Zou u ons daarbij kunnen helpen? Dan zien wij u graag op De Beursvloer.

> Lees verder
PR advies

Stichting ’t Praethuys Alkmaar zou graag wat advies willen hebben op het gebied van PR. Kunt u ons hiermee helpen? Dan spreken we u graag op De Beursvloer!

> Lees verder
Is schrijven je passie?! Dan zoeken wij jou!

Iedereen wordt geraakt door kanker. Voor al die mensen is Inloophuis ’t Praethuys daar. PR is belangrijk. Is schrijven je passie?! Kom ons helpen.

> Lees verder

 

Matchverslagen

ActiefTalent maakt 'sponsorhuisjes'voor het Praethuys

’t Praethuys had nog een grote wens: kleine "Praethuysjes" voor sponsoracties bij ondernemingen in Alkmaar en omgeving. Op de Beursvloer 2012 kwam ’t Praethuys in contact met ActiefTalent.

> Lees verder Koffie voor 't Praethuys

Omdat de koffievoorraad begon te slinken zijn Maike Kramer en collega Saskia van Poppel naar de Beursvloer gegaan, die gehouden werd in het AFAS stadion. Deze middag heeft Maike een match gemaakt met Willem Schuurman (Algemeen Directeur) en Trudie Dekker ( Directiesecretaresse )van Schuurmangroep in Alkmaar. Op de vraag van Maike of Schuurmangroep koffie wilde sponsoren voor de gasten van ‘t Praethuys, bood Willem Schuurman spontaan koffie aan t.w.v. € 250,= . Hiermee kunnen de vrijwilligers in ’t Praethuys de gasten voor bijna een jaar koffie aanbieden.

> Lees verder Een jaar lang bloemen voor 't Praethuys.

Weer een geweldig match van de Beursvloer 2014: Florapro biedt één jaar lang, om de week, een boeket bloemen aan voor in de huiskamer van ’t Praethuys. Vorige week kwam Ruud Steurs langs met het eerste boeket.

> Lees verder Kookworkshop bij Blooming

De deelnemers van Club “1835” van ‘t Praethuys hebben een leuke en inspirerende middag gehad bij Blooming in Het Hof te Bergen.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl