CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Donateur

Stichting Alkcare Wonen en Zorg

http://alkcare.nl

Alkcare is een organisatie die zich bij al haar activiteiten zich laat leiden door de specifieke vraag van elke cliënt. Die vraag beantwoordt Alkcare met deskundige en zo nodig innovatieve zorg- hulp– en dienstverlening. Zo levert Alkcare een wezenlijke bijdrage aan de gezondheid, de zelfredzaamheid en het welzijn van elke cliënt wonend binnen Alkcare of in diens eigen woon –en leefomgeving.

 

Openstaande vragen / aanbod

Spannend bedrijf gezocht!

Stichting Alkcare, locatie ’t Rekerheem is op zoek naar een interessant/spannend/technisch bedrijf dat op hun locatie een rondleiding kan organiseren voor een groepje ouderen. We zien u graag op de Matchmarkt!

> Lees verder
PR Professional? Dan zoeken wij jou!

Stichting Alkcare, locatie ’t Rekerheem is op zoek naar een leuke PR workshop of advies op het gebied van vormgeving voor haar PR afdeling.

> Lees verder

 

Matchverslagen

Spitten in de moestuin van 't Rekerheem

In de zomermaanden wordt er door verschillende ouderen hard gewerkt in de moestuin van zorgcentrum ‘t Rekerheem. Het is bijna ijsheiligen en de moestuin wordt bijna weer in gebruik genomen, maar het zware spitwerk was nog niet gedaan.

> Lees verder Optreden jonge talenten

Op zondag 28 januari mocht 't Rekerheem 3 jonge talenten en een accordeonist ontvangen. Wat hebben de bewoners mogen genieten van het jonge talent (11 en 14 jaar) en de prachtige liedjes die werden gezongen!

> Lees verder Stichting Kinderopvang Langedijk op bezoek bij ’t Rekerheem.

De peuters van Stichting Kinderopvang Langedijk hebben een bezoek gebracht aan ’t Rekerheem. Bewoners hebben enorm van de kleine mensjes genoten.

> Lees verder Gemeente Alkmaar verzorgt mooie dag voor 't Rekerheem

Twintig rolstoelduwers kreeg zorgcentrum 't Rekerheem aangeboden op de Beursvloer van de sector Samenleving van de Gemeente Alkmaar.

> Lees verder Playbackshow bij 't Rekerheem Alkmaar

Woensdagmiddag 30 oktober werd er een Playbackshow gehouden in “t Rekerheem Alkmaar, mede verzorgd door Act4You. Er werden maar liefst 10 acts opgevoerd voor een volle zaal. Medewerkers van diverse afdelingen vertolkten o.a. Buikdans, Ria Valk, Hepie en Hepie , Herr Heinzelmann van Connie Stuart, Dorus met zijn motten , Zwarte Riek met stijfselkissie en Vera Lynn met We’ll meet again. En niet te vergeten: Conny VandenBos. Al met al een geslaagde middag!

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl