CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Sponsor

De Jong Reclame

http://www.reclame-dejong.nl

Aandacht voor je bedrijf!

Bedrijven helpen om zichtbaar te worden. Dat is wat wij bij De Jong Reclame doen. Ons startpunt is altijd de ondernemer en zijn karakter. Wie of wat wil hij bereiken? Want elke ondernemer is anders. Voor we ook maar één advies geven, gaan wij altijd in gesprek met de klant. Wat bij de een goed werkt, is geen garantie op succes bij een ander. Die persoonlijke betrokkenheid tekent ons. Wij staan voor de volle honderd procent achter onze adviezen en producten en hebben een nuchtere kijk op reclame.
Alles kan, maar niet alles werkt.

Eerlijk over effectiviteit

Altijd een eerlijk advies en een praktische invulling van het begrip ‘reclame’ hebben van De Jong Reclame gemaakt wat het nu is: een no-nonsense reclamebedrijf waar het vergroten van de aandacht voor de klant voorop staat. Of dat nou met een banner, autobelettering of gevelbekleding is - elke situatie vraagt om zijn eigen oplossing. De effectiviteit daarvan staat voorop. Anders gezegd: hoe trekken we het beste de aandacht van klanten om van daaruit de omzet te vergroten? Met een aantal bedrijven werken we bij De Jong Reclame al jaren samen, en met reden: we koesteren onze relaties, en doen altijd wat we beloven.

Al 18 jaar in het vak

Wij, Remy en Stefan de Jong, zijn samen eigenaar van De Jong Reclame in Heerhugowaard.
We namen het bedrijf over van onze vader, die het oprichtte in 1994. De onderneming is sindsdien gestaag gegroeid en inmiddels een bekende naam in de regio. Onze kennis van materialen, technische mogelijkheden en nieuwe vondsten is groot: we leiden medewerkers intern op. Het printen, het beletteren en het lassen van constructies gebeurt in onze eigen werkplaats. Ook de uiteindelijke bevestiging van de letters of het spandoek aan de gevel doen wij zelf; dé garantie op een feilloze afwerking.

Ook betrokken bij de regio

Bij De Jong Reclame voelen we niet alleen een grote betrokkenheid met klanten, ook verschillende sportclubs en evenementen in de omgeving kunnen rekenen op onze steun. Daarom zijn we ook aangesloten bij: “De Waaier” makelaar in maatschappelijk betrokken ondernemen. Dat doen we vanuit een sterke drijfveer om ons succes te delen met anderen, en hen ook tot bloei te laten komen. We genieten er echt van om mensen met elkaar in contact te brengen. Dat is voor ons meer dan alleen werk.
Dat is hoe wij zijn.

De Jong Reclame: zichtbaar betrokken

 

Matchverslagen

Fraaie roll-up banner voor Familiehuis MCA

ALKMAAR - Familiehuis MCA kan zich tijdens promotieactiviteiten voortaan nog beter laten zien dankzij een aardige geste van De Jong Reclame in Heerhugowaard. Directeur Remy de Jong van het gelijknamige signbedrijf schenkt het Familiehuis een fraaie roll-up banner.

> Lees verder Spandoek voor Musicians without Borders

Remy de Jong van De Jong Reclame levert een spandoek aan Musicians without Borders.

> Lees verder Hospice Alkmaar ondersteund door De Jong Reclame tijdens presentaties!

Op 21 april 2011 overhandigde Remy de Jong van De Jong Reclame een rollup banner aan Ellis Jonker, directeur van Hospice Alkmaar. "Het was al langer een wens van het Hospice om zich duidelijk te kunnen presenteren tijdens evenementen, bijeenkomsten en presentaties. Met de roll up banner van De Jong Reclame kunnen we dit nu doen." Aldus Ellis Jonker van het Hospice

> Lees verder Toonkunstkoor Alkmaar kan zich nu zichtbaar presenteren

Spandoek voor Toonkunstkoor Alkmaar.

> Lees verder Scouting Limmen krijgt spandoek cadeau

De Jong Reclame en Partners heeft uit oogpunt van zijn maatschappelijke betrokkenheid Scouting Limmen een groot spandoek cadeau gedaan. Flowise Technisch Bedrijfskundig Advies heeft de kosten voor het bedrukken van de achterkant van het spandoek voor haar rekening genomen.

> Lees verder De Jong Reclame vergroot zichtbaarheid HHW A Life

De Jong Reclame levert roll up banner aan Heerhugowaard A Life. Deze match werd gesloten op de Beursvloer 2012.

> Lees verder Kunststof platen voor volière Jong Leven

De Jong Reclame en Partners BV bemiddelde twaalf stukken transparant acrylaat voor de volière van de kinderboerderij. Deze platen werden geheel kosteloos beschikbaar gesteld door leverancier Vink Kunststoffen BV uit Didam.

> Lees verder Woonzorgcentrum Hugo-Waard blij met banner van De Jong Reclame

Tijdens de Beursvloer in oktober 2018 hebben woonzorgcentrum Hugo-Waard (De Pieter Raat Stichting) en De Jong Reclame een mooie match gemaakt. De Jong Reclame ging gelijk aan de slag.

> Lees verder De Jong Reclame helpt Giganten SV Koedijk met tuinposters

Op De Beursvloer hebben de Giganten SV Koedijk een mooie match gemaakt met De Jong Reclame. Remy de Jong heeft tuinposters gemaakt van foto's van de Zee. Deze verkopen wij op de Braderie van Egmond aan Zee.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl