CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Aanloophuis de Steiger

http://www.aanloophuisdesteiger.nl

Aanloophuis de Steiger

 

Openstaande vragen / aanbod

Leuk uitje of etentje

Aanloophuis De Steiger is een inloophuis voor dak- en thuislozen;, eenzame mensen en mensen met een GGZ-achtergrond. In ons aanloophuis is iedereen welkom voor een praatje (zomaar spontaan en voor de serieuzere zaken op afspraak) en een gratis kop koffie of thee of een glas fris. Wij bieden, samen met onze circa 80 vrijwilligers een warme en veilige huiskamer voor een ieder die daar behoefte aan heeft. We organiseren zelf elk jaar een etentje voor de vrijwilligers, maar die moeten daar wel zelf aan mee betalen, dus het is altijd een gezellige sigaar uit eigen doos, dus wij zouden al onze vrijwilligers zo graag eens een leuk uitje of etentje aan willen bieden!

> Lees verder
Printer

Onze stichting is op zoek naar een printer die goed functioneert, onze printer heeft nu telkens handmatige ondersteuning nodig. Graag willen wij vragen of er ergens nog een printer over is die nu misschien werkloos is. Hartelijke groet Karin

> Lees verder
Gezocht: goed werkende printer

Aanloophuis De Steiger is op zoek naar een goed werkende printer. Heeft u die over? Dan zien we elkaar op de MatchMarkt!

> Lees verder
Ondersteuning bij huidige sciale media en andere pr gezocht.

Aanloophuis De Steiger is op zoek naar ondersteuning (en onderhoud) bij de huidige sociale media trend's om o.a. een groter netwerk binnen Alkmaar te creƫren.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl