CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Partner/founder

Gemeente Alkmaar

http://www.alkmaar.nl

Gemeente Alkmaar

 

Openstaande vragen / aanbod

Sparringpartner over ondernemerschap

Ondernemen Werkt! is een pilot die vanuit de gemeente Alkmaar is ontstaan. We zijn nu in de fase dat we een beslissing moeten nemen over het voortbestaan van Ondernemen Werkt! Worden wij een stichting of een commercieel bedrijf. Worden we onderdeel van een groter geheel of een afdeling van de gemeente Alkmaar. Daar willen we graag met een gevestigde ondernemen over sparren.

> Lees verder
Startende ondernemers

Ondernemen Werkt! is een traject voor startende ondernemers. Een traject voor starters vanuit de uitkering maar ook vanuit loondienstverband. Heb je belangstelling neem dan contact met ons op. www.ondernemenwerkt.nl of bel met Jacqueline Boots 06-26050412

> Lees verder
Startende ondernemers

Ondernemen Werkt! is een traject voor startende ondernemers. Een traject voor starters vanuit de uitkering maar ook vanuit loondienstverband. Heb je belangstelling neem dan contact met ons op. www.ondernemenwerkt.nl of bel met Jacqueline Boots 06-26050412

> Lees verder
Workshop ruimte

We zijn op zoek naar een workshopruimte voor Ondernemen Werkt! Het traject voor de startende ondernemer. Het gaat om een ruimte voor 15 personen in de avonduren. Iemand een ruimte vrij. Laat het ons weten. Dank, mede namens de startende ondernemers in de regio. Bel of mail naar Jacqueline Boots 06-26050412 of ja@ondernemenwerkt.nl

> Lees verder
10 x Rondleiding bij Theater De Vest

Initiatieven als De Beursvloer geven de kwaliteit van onze samenleving weer. Daar draagt het complete personele team van Theater De Vest graag een steentje aan bij door het organiseren van een 10-tal rondleidingen. Kent u een groep mensen die wij hier echt blij mee kunnen maken? Zoek ons dan op tijdens De Beursvloer, zodat we deze 10 rondleidingen op een mooie manier invulling kunnen geven.

> Lees verder
Vergaderzaal bij Theater De Vest

Vergaderzaal beschikbaar gesteld door Theater De Vest Theater De Vest wil graag bijdragen aan een succesvolle nieuwe editie van de Beursvloer. Daarom stelt zij 1 x een vergaderzaal ter beschikking aan een maatschappelijke of vrijwilligers organisatie. Bent u op zoek naar een vergaderruimte, zoek ons dan op tijdens de beursvloer.

> Lees verder
Activiteitenbegeleiding

Gemeente Alkmaar, stafbureau Concerncontrol, biedt aan om met een organisatie die zich inzet voor (gehandicapte) kinderen of ouderen samen een leuke activiteit te ondernemen.

> Lees verder
Vrijwilligers bieden zich aan

Gemeente Alkmaar, sector Samenleving biedt aan om met een club enthousiaste mensen een leuke activiteit te ondernemen of een fysieke klus op te pakken. Heeft u een leuk of nuttig plan? Wij gaan graag met u in gesprek op De Beursvloer.

> Lees verder
Sportaccommodatie

Afdeling sportbedrijf van de gemeente Alkmaar biedt voor leuke activiteiten gericht op uw sociale doelgroep, haar accommodatie aan. Denk hierbij aan sporthal, ijsbaan, kunstgrasveld en dergelijke. Heeft u een voorstel? Laat het ons weten.

> Lees verder
Dagje schaatsen op IJsbaan De Meent

Gemeente Alkmaar, afdeling sportbedrijf, biedt gratis kunnen schaatsen aan voor uw vereniging, vrijwilligers of jeugdactiviteit. Wilt u graag met uw organisatie een dagje komen schaatsen op IJsbaan De Meent? Laat het ons weten, wellicht hebben wij een match op De Beursvloer.

> Lees verder
Zwemmen in de Hoornse Vaart of De Hout

Het Sportbedrijf van de gemeente Alkmaar biedt u, voor uw vereniging of stichting met maatschappelijke doelstelling, een sportieve en gezellige kosteloze dag zwemmen in de Hoornse Vaart of De Hout aan. Wilt u hier graag gebruik van maken? Vertel over uw organisatie en plannen, wie weet hebben wij een match!

> Lees verder
Communicatieboodschap bij IJsbaan of zwembad

Het sportbedrijf van de gemeente Alkmaar biedt gratis een communicatieboodschap via het narrowcasting systeem op de ijsbaan en/of op de zwembaden aan gedurende een periode van 1 maand.

> Lees verder
Expositieruimte in Stadskantoor

Gemeente Alkmaar, sector Publiekszaken biedt voor een kunstenaar of organisatie een expositieruimte aan in de Publiekshal in het Stadskantoor, onder de voorwaarden zoals die staan geformuleerd in het expositiebeleid Publiekshal.

> Lees verder
Communicatieadvies

De afdeling Communicatie van Gemeente Alkmaar, biedt vier uur advies over inzet/opzet van digitale media (opzetten website, twitteren, facebook etc.) als onderdeel van een communicatie- en bekendheidscampagne

> Lees verder
Talentenspel voor 16 deelnemers

De afdeling P & O van de gemeente Alkmaar biedt voor 16 deelnemers een sessie met het Talentenspel aan. Spelen met talenten is bedoeld voor werkzoekenden en werknemers die willen spelen met hun talenten en het beste uit zichzelf willen halen. En voor begeleiders (coaches, trainers, personeelsmanagers en leidinggevenden) die het beste uit anderen willen halen. Met Spelen met talenten krijg je glashelder waar je wensen en sterke kanten liggen en vooral hoe je daarmee concreet aan de slag kunt.

> Lees verder
Percussie-workshop

2 medewerkers van gemeente Alkmaar bieden hun talenten aan en verzorgen een Percussie-Workshop voor maximaal 40 personen. De workshop duurt 1 tot maximaal 1,5 uur en wordt verzorgd door PANA Percussion. Onderdelen zijn o.a. percussie-demo, warming-up, uitleg instrumenten, oefening in ritme en luisteren, instructie per instrumentengroep, gezamenlijke uitvoering, grande finale.

> Lees verder
Klein budget, gezonde maaltijd

Hoe kan je met een klein budget toch een gezonde maaltijd klaarmaken? Eén van de ambtenaren van gemeente Alkmaar is gediplomeerd Gewichtsconsulente, aangesloten bij beroepsvereniging BGN. Op persoonlijke titel biedt zij een coachingssessie, advies of een workshop aan. Interesse? Zoek de Gemeene Alkmaar in de handelshoek organisatorisch advies.

> Lees verder
4 vrijwilligers van gemeente Alkmaar zoeken klus

De vakgroep planeconomie van gemeente Alkmaar stelt 4 medewerkers beschikbaar voor kluswerkzaamheden aan gebouwen, tuinen etc. Vertegenwoordigt u een maatschappelijke doelgroep? Wij horen graag meer over uw klus.

> Lees verder
Dagje uit of klussen

Gemeente Alkmaar, unit sociaal, biedt aan om met een club enthousiaste mensen een leuke activiteit te ondernemen of een fysieke klus op te pakken. Heeft u een leuk of nuttig plan? Wij gaan graag met u in gesprek op De Beursvloer.

> Lees verder
Workshop Netwerken

Wij organiseren een cursus netwerken voor ondernemer of ondernemende werknemers. Wil jij de do's and dont's van het netwerken weten? Schrijf je dan in voor onze workshop.

> Lees verder
Workshops over ondernemen

Wij bieden een 8 tal workshops. Voor iedere workshops bieden wij 1 plaats aan. Het gaat om financiën, praktisch boekhouden, online marketing etc. Wil je meer informatie over dit aanbod kan dan op onze website. http://ondernemenwerkt.nl/dienstverlening/ Of mail ja@ondernemenwerkt.nl of bel met Jacqueline Boots 06-26050412

> Lees verder
Hulp bij activiteit

Behoefte aan de inzet van een veelzijdig team? De medewerkers van de Unit Sociaal van de Gemeente Alkmaar komen een dagdeel bij uw organisatie helpen bij een activiteit (wandelen, voorlezen, spelletje doen etc.).

> Lees verder
Percussie workshop

Een speciale aanbieding van de Unit Sociaal van de Gemeente Alkmaar: een workshop percussie. We zijn op De Beursvloer: zoek ons op voor een leuke match!

> Lees verder
Fysieke klus of sociale activiteit?

De unit "Programma's en Projecten" van Gemeente Alkmaar biedt aan om met club enthousiaste mensen de handen uit de mouwen te steken. Het kan gaan om een fysieke klus of een sociale activiteit van een dag(deel). Heeft u een leuk of nuttig plan? Wij gaan graag met u in gesprek op de Beursvloer.

> Lees verder
advies

Het Team Bestuursadviseurs (6 mensen) van de gemeente Alkmaar geven u graag advies (bedrijfsmatig/financieel gebied; vergunningen of organisatorisch). Wij spreken u graag op De Beursvloer!

> Lees verder
Hulp bij uitje/activiteit

Zoekt u een leuk en gezellig team om u te helpen bij een activiteit, bijvoorbeeld een middagje uit met bejaarden of gehandicapten, spreek het Team Bestuursadviseurs van de gemeente Alkmaar dan aan op De Beursvloer!

> Lees verder
Groepsbegeleiding bij activiteit of klusploeg nodig?

Het team "Projecten en Programma's" van Gemeente Alkmaar staat te trappelen om u een dag lang in het zonnetje te zetten. Of het nu gaat om ondersteuning bij een activiteit (zoals een mooie wandeling) of een flinke klus die geklaard moet worden? Wij gaan uw uitdaging graag aan en maken er samen een gezellige en nuttige dag van. Heeft u de leuke uitdaging die wij zoeken? Dan zien wij u graag op De Beursvloer.

> Lees verder
Helpende hand

Medewerkers beleid van het domein sociaal gemeente Alkmaar zetten zich graag in bij een maatschappelijke instelling. Bijvoorbeeld door mee te helpen bij de organisatie van een activiteit. Wij gaan graag met u in gesprek op de Matchmarkt.

> Lees verder
Helpende handjes

Medewerkers beleid van het domein sociaal gemeente Alkmaar zetten zich graag in bij een maatschappelijke instelling. Bijvoorbeeld door mee te helpen bij de organisatie van een activiteit. Wij gaan graag met u in gesprek op de MatchMarkt!

> Lees verder
Adviesklus bestuurlijke organisatie

Het Team Bestuursadviseurs van de gemeente Alkmaar geven u graag advies (bedrijfsmatig/financieel gebied; vergunningen of organisatorisch). Wij spreken u graag op De MatchMarkt!

> Lees verder
Dagje uit

Zoekt u een leuk en gezellig team om u te helpen bij een activiteit, bijvoorbeeld een middagje uit met bejaarden of gehandicapten, spreek het Team Bestuursadviseurs van de gemeente Alkmaar dan aan op De MatchMarkt!

> Lees verder
Hulp bij een activiteit

Zoekt u een enthousiast team dat u helpt bij een activiteit? De beleidsmedewerkers sociaal van de gemeente Alkmaar steken graag de handen uit de mouwen en willen veel praktijkervaring opdoen. Wij maken er graag een mooie praktijkochtend/middag van.

> Lees verder
Hulp bij een activiteit

Zoekt u een enthousiast team dat u helpt bij een activiteit, zoals een leuk middagje uit? Het team Bestuursadviseurs van de gemeente Alkmaar doet het graag voor u. Het team bestaat uit zes personen. Zien wij u op De Beursvloer?

> Lees verder
Wij hebben divers meubilair beschikbaar, wie kunnen wij blij maken?

Gemeente Alkmaar heeft divers meubilair beschikbaar voor maatschappelijke organisaties. Denk hierbij aan werkplekken bestaande uit bureau, bureaustoel, ladeblok, beeldscherm, toetsenbord en muis. Tevens hebben wij nog hoge kasten, kapstokken, extra ladeblokken, planten, whiteboards en vergaderstoelen beschikbaar. Zoek ons op tijdens De Beursvloer.

> Lees verder

 

Matchverslagen

Gemeente Alkmaar verzorgt mooie dag voor 't Rekerheem

Twintig rolstoelduwers kreeg zorgcentrum 't Rekerheem aangeboden op de Beursvloer van de sector Samenleving van de Gemeente Alkmaar.

> Lees verder Tuinklus bij Hoog Duinen

Op 30 maart 2017 heeft Vakgroep Vastgoed en Gronden van de gemeente Alkmaar met een groep van 15 collega's de tuin opgeknapt bij woon-zorglocatie Hoog Duinen in Schoorl.

> Lees verder Tuin opknappen en wandelen met bewoners

Op donderdag 19 april zijn 10 beleidsambtenaren van de gemeente Alkmaar op de Mieuwijdt geweest. Er was een match gemaakt op de MatchMarkt in 2017. De match omvatte het klaarmaken van de binnentuin samen met de bewoners van de Mieuwijdt.

> Lees verder Rekerhuis op stap in en en met de gemeente Alkmaar

Op woensdag 13 juni is Stichting Het Rekerhuis met open armen ontvangen op het stadhuis door Jakob Brouwer van de gemeente Alkmaar.

> Lees verder Zinvolle unitdag Sociaal Domein en Stichting Present

Op de matchmarkt van 2017 heeft gemeente Alkmaar een match gemaakt met Stichting Present. Vanuit maatschappelijk oogpunt heeft de gemeente gekozen voor verschillende projecten waar de hulpvraag van Alkmaarse inwoners centraal staat. Op 19 april was het zover: een groep van 15 ambtenaren werd door Stichting Present ingezet op een drietal projecten.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl