CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Partner/founder

Gemeente Alkmaar

http://www.alkmaar.nl

Gemeente Alkmaar

 

Openstaande vragen / aanbod

Cultureel uitstapje aangeboden

Het team Bestuursadviseurs (7 personen) van de gemeente Alkmaar biedt aan om gezellig, liefst cultureel uitstapje in Alkmaar te verzorgen voor mensen die hieraan behoefte hebben, of om samen iets leuks te doen.

> Lees verder
Gezellig cultureel uitje aangeboden!

Het team Bestuursadviseurs (7 personen) van de gemeente Alkmaar biedt aan om gezellig, liefst cultureel uitstapje in Alkmaar te verzorgen voor mensen die hieraan behoefte hebben. Tot op de Matchmarkt!

> Lees verder

 

Matchverslagen

Gemeente Alkmaar verzorgt mooie dag voor 't Rekerheem

Twintig rolstoelduwers kreeg zorgcentrum 't Rekerheem aangeboden op de Beursvloer van de sector Samenleving van de Gemeente Alkmaar.

> Lees verder Tuinklus bij Hoog Duinen

Op 30 maart 2017 heeft Vakgroep Vastgoed en Gronden van de gemeente Alkmaar met een groep van 15 collega's de tuin opgeknapt bij woon-zorglocatie Hoog Duinen in Schoorl.

> Lees verder Tuin opknappen en wandelen met bewoners

Op donderdag 19 april zijn 10 beleidsambtenaren van de gemeente Alkmaar op de Mieuwijdt geweest. Er was een match gemaakt op de MatchMarkt in 2017. De match omvatte het klaarmaken van de binnentuin samen met de bewoners van de Mieuwijdt.

> Lees verder Rekerhuis op stap in en en met de gemeente Alkmaar

Op woensdag 13 juni is Stichting Het Rekerhuis met open armen ontvangen op het stadhuis door Jakob Brouwer van de gemeente Alkmaar.

> Lees verder Zinvolle unitdag Sociaal Domein en Stichting Present

Op de matchmarkt van 2017 heeft gemeente Alkmaar een match gemaakt met Stichting Present. Vanuit maatschappelijk oogpunt heeft de gemeente gekozen voor verschillende projecten waar de hulpvraag van Alkmaarse inwoners centraal staat. Op 19 april was het zover: een groep van 15 ambtenaren werd door Stichting Present ingezet op een drietal projecten.

> Lees verder Bewoners Hugo-Waard genieten van percussie workshop

Op vrijdag 2 augustus was het zover. De bewoners van Hugo-Waard, één van de locaties van de Pieter Raat Stichting konden meedoen aan een percussie workshop. Samen ritmes maken op de jambee, de Afrikaanse marrakas en andere instrumenten.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl