CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Partner/founder

Gemeente Alkmaar

http://www.alkmaar.nl

Gemeente Alkmaar

 

Openstaande vragen / aanbod

Sparringpartner over ondernemerschap

Ondernemen Werkt! is een pilot die vanuit de gemeente Alkmaar is ontstaan. We zijn nu in de fase dat we een beslissing moeten nemen over het voortbestaan van Ondernemen Werkt! Worden wij een stichting of een commercieel bedrijf. Worden we onderdeel van een groter geheel of een afdeling van de gemeente Alkmaar. Daar willen we graag met een gevestigde ondernemen over sparren.

> Lees verder
Startende ondernemers

Ondernemen Werkt! is een traject voor startende ondernemers. Een traject voor starters vanuit de uitkering maar ook vanuit loondienstverband. Heb je belangstelling neem dan contact met ons op. www.ondernemenwerkt.nl of bel met Jacqueline Boots 06-26050412

> Lees verder
Startende ondernemers

Ondernemen Werkt! is een traject voor startende ondernemers. Een traject voor starters vanuit de uitkering maar ook vanuit loondienstverband. Heb je belangstelling neem dan contact met ons op. www.ondernemenwerkt.nl of bel met Jacqueline Boots 06-26050412

> Lees verder
Workshop ruimte

We zijn op zoek naar een workshopruimte voor Ondernemen Werkt! Het traject voor de startende ondernemer. Het gaat om een ruimte voor 15 personen in de avonduren. Iemand een ruimte vrij. Laat het ons weten. Dank, mede namens de startende ondernemers in de regio. Bel of mail naar Jacqueline Boots 06-26050412 of ja@ondernemenwerkt.nl

> Lees verder
Hulp bij een activiteit

Zoekt u een enthousiast team dat u helpt bij een activiteit? De beleidsmedewerkers sociaal van de gemeente Alkmaar steken graag de handen uit de mouwen en willen veel praktijkervaring opdoen. Wij maken er graag een mooie praktijkochtend/middag van.

> Lees verder
Hulp bij een activiteit

Zoekt u een enthousiast team dat u helpt bij een activiteit, zoals een leuk middagje uit? Het team Bestuursadviseurs van de gemeente Alkmaar doet het graag voor u. Het team bestaat uit zes personen. Zien wij u op De Beursvloer?

> Lees verder
Wij hebben divers meubilair beschikbaar, wie kunnen wij blij maken?

Gemeente Alkmaar heeft divers meubilair beschikbaar voor maatschappelijke organisaties. Denk hierbij aan werkplekken bestaande uit bureau, bureaustoel, ladeblok, beeldscherm, toetsenbord en muis. Tevens hebben wij nog hoge kasten, kapstokken, extra ladeblokken, planten, whiteboards en vergaderstoelen beschikbaar. Zoek ons op tijdens De Beursvloer.

> Lees verder
Cultureel uitstapje aangeboden

Het team Bestuursadviseurs (7 personen) van de gemeente Alkmaar biedt aan om gezellig, liefst cultureel uitstapje in Alkmaar te verzorgen voor mensen die hieraan behoefte hebben, of om samen iets leuks te doen.

> Lees verder
Gezellig cultureel uitje aangeboden!

Het team Bestuursadviseurs (7 personen) van de gemeente Alkmaar biedt aan om gezellig, liefst cultureel uitstapje in Alkmaar te verzorgen voor mensen die hieraan behoefte hebben. Tot op de Matchmarkt!

> Lees verder

 

Matchverslagen

Gemeente Alkmaar verzorgt mooie dag voor 't Rekerheem

Twintig rolstoelduwers kreeg zorgcentrum 't Rekerheem aangeboden op de Beursvloer van de sector Samenleving van de Gemeente Alkmaar.

> Lees verder Tuinklus bij Hoog Duinen

Op 30 maart 2017 heeft Vakgroep Vastgoed en Gronden van de gemeente Alkmaar met een groep van 15 collega's de tuin opgeknapt bij woon-zorglocatie Hoog Duinen in Schoorl.

> Lees verder Tuin opknappen en wandelen met bewoners

Op donderdag 19 april zijn 10 beleidsambtenaren van de gemeente Alkmaar op de Mieuwijdt geweest. Er was een match gemaakt op de MatchMarkt in 2017. De match omvatte het klaarmaken van de binnentuin samen met de bewoners van de Mieuwijdt.

> Lees verder Rekerhuis op stap in en en met de gemeente Alkmaar

Op woensdag 13 juni is Stichting Het Rekerhuis met open armen ontvangen op het stadhuis door Jakob Brouwer van de gemeente Alkmaar.

> Lees verder Zinvolle unitdag Sociaal Domein en Stichting Present

Op de matchmarkt van 2017 heeft gemeente Alkmaar een match gemaakt met Stichting Present. Vanuit maatschappelijk oogpunt heeft de gemeente gekozen voor verschillende projecten waar de hulpvraag van Alkmaarse inwoners centraal staat. Op 19 april was het zover: een groep van 15 ambtenaren werd door Stichting Present ingezet op een drietal projecten.

> Lees verder Bewoners Hugo-Waard genieten van percussie workshop

Op vrijdag 2 augustus was het zover. De bewoners van Hugo-Waard, één van de locaties van de Pieter Raat Stichting konden meedoen aan een percussie workshop. Samen ritmes maken op de jambee, de Afrikaanse marrakas en andere instrumenten.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl