CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Platformlid

Frans Stokman Renaultdealer

http://www.fransstokman.nl

Sinds 1982 is Frans Stokman BV als Renault- en caravandealer in Heerhugowaard gevestigd op het industrieterrein de Zandhorst. Na een explosieve groei is Frans Stokman BV uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 30 medewerkers die als doel hebben om u optimaal van dienst te zijn.

Gastvrijheid en service staan nog steeds hoog in het vaandel bij Frans Stokman BV. Proef zelf de sfeer en kom vrijblijvend langs.

 

Openstaande vragen / aanbod

Diverse caravans voor uitjes aangeboden

Frans Stokman B.V. Heerhugowaard biedt diverse caravans aan voor uitjes, voor een week. Zoek ons tijdens de MatchMarkt en wij bespreken de mogelijkheden.

> Lees verder

 

Matchverslagen

Genieten op de camping met Frans Stokman en Stichting Gouden Dagen

Dertien dagen lang was het op Droompark Molengroet bij het Geestmerambacht een komen en gaan van bijna 100 ouderen uit Heerhugowaard. Ze vierden een dagje vakantie in de nieuwe caravan met voortent die Frans Stokman op De Beursvloer in oktober 2012 geheel belangeloos ter beschikking stelde aan de Pieter Raat Stichting. De organisatie was in handen van Stichting Gouden Dagen die zich inzet voor het vervullen van wensen van kwetsbare ouderen.

> Lees verder Frans Stokman leent caravan aan COOLsupport

Tijdens de Matchmarkt in Museum De Broekerveiling maakte Jane de la Fosse van COOlsupport een match met Frans Stokman Renaultdealer. Zij kreeg een caravan te leen voor de kampweken in de zomervakantie.

> Lees verder Frans Stokman stelt caravan beschikbaar voor Alkcare

In de maand juni hebben de cliƫnten van Stichting Alkcare, locatie de Oldeburgh, in een caravan van Frans Stokman, op Camping Bakkum gestaan.

> Lees verder Frans Stokman helpt echtpaar aan auto voor dagje weg

Wat een plezier beleefde echtpaar Van R. aan hun uitje inclusief hotelovernachting in De Bonte Wever te Assen van 10 op 11 april jl.! Gouden dagen ambassadrice Gea Klercq toonde zich een voortreffelijk gastvrouw en (gezellige) chauffeuse bovendien.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl