CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Donateur

De Groot en Slot Allium B.V.

http://www.degrootenslot.nl

Veredelaar en producent van uitenzaad en knoflookzaad.

 

Openstaande vragen / aanbod

Kantoormeubilair

De Groot en Slot Allium BV is verhuisd naar een nieuw kantoorpand. Het overgebleven kantoormeubilair is beschikbaar voor maatschappelijke organisaties die daar belang bij hebben.

> Lees verder
Rondleiding door bedrijf (max. 20 personen)

De Groot en Slot ontwikkelt en produceert al meer dan 50 jaar uienzaad. Als uitstapje bieden we een rondleiding aan op ons bedrijf in Broek op Langedijk. Stichtingen en verenigingen zijn van harte welkom om te bekijken hoe dat allemaal in z’n werk gaat! (Maximum aantal personen 20.) We zien elkaar op de MatchMarkt! ..

> Lees verder
Rondleiding

De Groot en Slot ontwikkelt en produceert al meer dan 50 jaar uienzaad. Als uitstapje bieden we een rondleiding aan op ons bedrijf in Broek op Langedijk. Stichtingen en verenigingen zijn van harte welkom om te bekijken hoe de uienbusiness in elkaar steekt! (Maximum aantal personen 20.) We zien elkaar op De Beursvloer!

> Lees verder
Tuinman

Heeft de tuin van 'uw' huis een onderhoudsbeurt of aanpassing nodig? Hoveniersbedrijf Groenmeesters biedt voor een dag een tuinman aan. We willen graag twee organisaties blij maken. Sluit een match op De Beursvloer met Petra Slot namens De Groot en Slot

> Lees verder
High Tea

Intratuin Heerhugowaard biedt twee organisaties die hun vrijwilligers of bewoners even lekker willen verwennen elk een heerlijke compleet verzorgde High Tea aan. Graag bieden wij dat aan in de periode dat ons tuincentrum volop in betoverende kerstsfeer is gehuld. Het maximum aantal gasten per organisatie is 15. Maak een afspraak met ons op De Lustrum Beursvloer met Petra Slot namens De Groot en Slot.

> Lees verder
Rondleiding

Een gezellig middagje uit? De Groot en Slot in Langedijk biedt een ontvangst met koffie en thee en iets lekkers, een interessant verhaal over het bedrijf en de geschiedenis. Tenslotte mag iedereen tijdens de rondleiding bekijken hoe het uienbedrijf tegenwoordig de zaken aanpakt. We zien u graag op De Beursvloer!

> Lees verder

 

Matchverslagen

Rondleiding bij De Groot en Slot voor de Zonnebloem

Tijdens de MatchMarkt in Museum Broekerveiling is er een match tot stand gekomen tussen de Groot en Slot en de Zonnebloem. De Zonnebloem kreeg een rondleiding aangeboden in het bedrijf.

> Lees verder Een uitstekende match!

De Groot en Slot, Strooper Watertechniek en Groenmeesters hebben na een match op de Beursvloer van Stichting De Waaier een sproei installatie aangelegd in de kas bij Hoeve Engelenburgh. Daar verbouwen zij in het kader van de vriendentuinen groente voor de voedselbank. De Groot en Slot heeft de sproeiers, de slangen en de andere attributen geleverd, Strooper Watertechniek mankracht en Groenmeesters heeft de happer geregeld en heeft de geul gegraven waar de buis naar de bronpomp in kwam te liggen. Peter, Marcel, Tom en Peter hebben hard gewerkt. Ook Betty van De Groot en Slot kwam nog even langs. De kas hoeft nu niet meer met een slang en met de hand besproeid te worden. De gelijkmatige beregening is fantastisch!

> Lees verder Rondleiding bij De Groot en Slot voor Wonen Plus Welzijn

Tijdens de Beursvloer in oktober 2018 heeft Wonen Plus Welzijn een match afgesloten met de Groot en Slot BV voor een interessante rondleiding.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl