CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Stichting COOLsupport

http://www.campcool.nl

Camp COOL is een creatieve coachingsweek voor jongeren met een chronische nierziekte en wordt georganiseerd door Stichting COOLsupport. De letters COOL staan voor Communicatie, Ontmoeting, Ontplooiing en Lol. In deze week krijgen de jongeren allerlei workshops en activiteiten voorgeschoteld met als doel sterker en zelfbewuster in het leven te komen. Tijdens Camp COOL leren de jongeren dingen die ze door veelvuldig ziekenhuisverblijf gemist hebben. Bijvoorbeeld voor jezelf opkomen en het maken van eigen keuzes. In een luchtig en creatief programma komt er van alles aan bod. Jongeren tussen 15 en 25 jaar leren hierbij van elkaar. Ze hebben aan een half woord genoeg, want iedereen weet dat je ook met pillen, vermoeidheid en dieet gewoon jezelf wilt zijn!

 

Matchverslagen

Bestuur Stichting COOLsupport tekent oprichtingsstatuten

Actus Notarissen richt zoveelste stichting op!

> Lees verder Frans Stokman leent caravan aan COOLsupport

Tijdens de Matchmarkt in Museum De Broekerveiling maakte Jane de la Fosse van COOlsupport een match met Frans Stokman Renaultdealer. Zij kreeg een caravan te leen voor de kampweken in de zomervakantie.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl