CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Platformlid

Esdege Reigersdaal Helios

http://www.esdege-reigersdaal.nl

In de activiteitencentra Zuidwijk en Stad van de Zon komen dagelijks 30-36 mensen met een (ernstige) verstandelijke beperking. Zij voeren met de ondersteuning van professionele begeleiders van Esdege-Reigerdaal eenvoudige klussen uit in de buurt van het activiteitencentrum Zuidwijk en in het gebouw de Mediaan en in de directe omgeving van de Mediaan. Daarnaast worden er creatieve, huishoudelijke en belevingsactiviteiten gedaan. Van activiteitencentrum de Waterkant maken 15 senioren met een verstandelijke beperking gebruik. Meer informatie vindt u op de website van Esdege-Reigersdaal, www.esdege-reigersdaal.nl, doorklikken naar Activiteitencentrum Stad van de Zon of ACZuidwijk of AC Waterkant.

 

Openstaande vragen / aanbod

Aanschaf materiaal voor onze Cakery!

Helios, AC Zuidwijk is op zoek naar materiaal voor onze Cakery! Ook willen we graag laten zien wat we doen, komt u bij ons kijken?

> Lees verder

 

Matchverslagen

"Hollandse ochtend" en tuinieren bij AC Stad van de Zon

Vrijdag 20 maart was het groot feest bij AC Stad van de Zon, onderdeel van Esdégé Reigersdaal. Zanger Henk Naber verzorgde een "Hollandse ochtend", geassisteerd door Patty van Ziel en haar vrijwilligers van MET Welzijn Heerhugowaard, die tevens de tuin een opknapbeurt hebben gegeven.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl