CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Platformlid

Esdege Reigersdaal De Reiger

https://www.obdamdac.st-er.nl/

Esdege Reigersdaal Dac 2 isDe Reiger, Obdam
De Reiger biedt ondersteuning bij dagactiviteiten, vrijetijdsbesteding en werk voor mensen met een beperking.
Dagbesteding en werk vinden plaats op meerdere plekken in Heerhugowaard, Obdam, Alkmaar en Spierdijk.

 

Openstaande vragen / aanbod

Nieuwe schorten gezocht

Voor ons werk in de Brink gebruiken we schorten, deze zijn alleen niet zo mooi meer en er zijn er al veel stuk. We willen heel graag nieuwe schorten (of mooiere dan die we nu hebben) we hopen dat we een match kunnen maken op de Markt!

> Lees verder
Dagje uit voor onze vrijwilligers

We hebben 8 vrijwilligers die het mogelijk maken om samen met ons van Esdégé Reigersdaal De Reiger, en de cliënten klussen te doen. We willen deze vrijwilligers graag eens in het zonnetje zetten! Kunt u ons daar bij helpen?

> Lees verder

 

Matchverslagen

Lunch voor Esdégé Reigersdaal bij Restaurant Aangenaam

Cliënten van Dac 2 halen al jaren -door weer en wind- papier op van het terrein om vervolgens te verwerken. De begeleiders vonden dat ze nu wel eens een uitje verdienden. Op de MatchMarkt in november bood Horecabedrijven Tromp & Ursem hen een geheel verzorgde lunch aan in Restaurant Aangenaam. Afgelopen week maakten ze daar dankbaar gebruik van.

> Lees verder Belevingstuin van het Vierkant nog mooier dankzij Rabobank en Groenmeesters.

Op vrijdag 20 september 2013 was het een zoete inval bij AC het Vierkant in Zuid-Scharwoude. Acht vrijwilligers van Private Banking Alkmaar (Rabobank) staken hun handen uit de mouwen en hebben fantastisch werk verzet. Ook mede dankzij Hoveniersbedrijf Groenmeesters is de belevingstuin voor mensen met een verstandelijke beperking nog mooier geworden.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl