CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

MEE & de Wering

http://www.meenwh.nl

MEE & de Wering - MEE Noordwest-Holland, De Wering en Samis zijn gefuseerd en gaan verder onder de naam: MEE & de Wering. De krachten van de organisaties zijn gebundeld en zo wordt de kwaliteit van de dienstverlening aan kwetsbare burgers verbeterd. MEE & de Wering kijkt naar mogelijkheden en de vraag van de cliënt staat hierbij centraal. MEE & de Wering ondersteunt individuele burgers, netwerken en maatschappelijke organisaties.

 

Openstaande vragen / aanbod

Werkervaringsbanen

MEE Noordwest-Holland is op zoek naar werkervaringsbanen bij bedrijven. De werkwinkel is een groot project, maar uiteindelijk gaat het om een match tussen een werkzoekende en een werkgever. Op De Beursvloer geven wij informatie over de voordelen van de match!

> Lees verder
G-niale Kunstweek / workshops

Wij zoeken een PODIUM voor twee creatieve workshops. Thema's zijn Inclusie en Arbeid-Van Fabriek tot het Graf. Door respectievelijk Theatergroep Eenhoorn en Theatergroep Andersom. Twee inspirerende theaterworkshops, waarover lang zal worden nagepraat. Workshop Inclusie. Hoe geef je als organisatie inhoud aan inclusie? En wat vindt de áchtergestelde'groep er zelf van. De voorstelling Van Fabriek tot het Graf gaat over arrogantie van de macht en gedwongenafscheid nemen van een vertrouwde werkplek en collega's. De workshops duren ongeveer twee en een half uur.

> Lees verder
Hulp gezocht bij thuisadministratie

MEE & de Wering zoekt vrijwilligers voor het project ‘Hulp bij thuisadministratie’. Tot ziens op De Beursvloer!

> Lees verder
Werkervaringsbaan gezocht

MEE & de Wering zoekt bedrijven die een werkervaringsbaan beschikbaar willen stellen voor het project Supporters voor Supporters. Wij zien u graag tijdens De Beursvloer!

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl