CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Donateur

Van Diepen Van der Kroef Advocaten

http://www.vandiepen.com

De wereld is complex.
Wij verhelderen, lossen op waar kan en voorkomen dat kwesties ingewikkelder worden.

Dit kunnen wij voor u betekenen:

Kennis en ervaring op allerlei rechtsgebieden. Nationaal én internationaal. Mensen die het verschil maken. Bij Van Diepen Van der Kroef werken advocaten met passie voor hun vak. Gedreven en deskundig in alles wat ze doen. Van adviseren tot procederen. Specialisten die de expertise van de cliënt waarderen en respecteren, en die complexe vraagstukken omzetten in heldere adviezen.

Ondernemende advocaten

De advocaten van Van Diepen Van der Kroef zijn ondernemend en initiatiefrijk. Altijd op zoek naar wegen om hun kennis uit te breiden, te verdiepen en te actualiseren. Om te blijven uitblinken in het vak en u optimaal te kunnen ondersteunen. Maar wel met beide benen op de grond. En zoals u bouwt aan úw onderneming, bouwen wij als advocaten ook aan de organisatie waarvan wíj deel uitmaken. Met de juiste mentaliteit om u to the point en praktisch, zowel in civiele procedures als in ondernemingskwesties te helpen bij lastige zaken en in juridische conflicten.

 

Openstaande vragen / aanbod

Juridisch advies aangeboden

Van Diepen en van der Kroef Advocaten biedt een gratis spreekuur van een half uur aan om de juridische aspecten van uw organisatie te bespreken. Tijdens dit gesprek zal samen met een advocaat worden besproken hoe u het beste hiermee zal kunnen omgaan.

> Lees verder

 

Matchverslagen

Van Diepen Van der Kroef steekt de handen uit de mouwen.

Zaterdag 12 maart was het een drukte van jewelste op de Mossel 23K in Noord-Scharwoude. Maar liefst tien medewerkers van het Advocatenkantoor Van Diepen van der Kroef, kwamen in het kader van “NLdoet”, klussen doen bij het pleegouderdepot “jemagerzijn”, locatie Noord Holland.

> Lees verder NLDoet op de Vlindertuin Groene Voet te Alkmaar

Geïnspireerd door koning Willem Alexander en zijn vrouw koningin Maxima, die beide de dag daarvoor als vrijwilligers in een buurttuin hebben gewerkt, zijn negentwintig vrijwilligers op zaterdag 11 maart aan de slag gegaan om de Vlindertuin Groene Voet uit de winterslaap te wekken en gereed te maken om te kunnen kleuren en geuren. Vrijwilligers uit de buurt, vrijwilligers uit het ambtenarenapparaat van de gemeente Alkmaar, mensen van buiten Alkmaar en, best wel bijzonder, een groepje bewoners van het asielzoekerscentrum te Alkmaar.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl