CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Stichting Zwerfdier/Pension Felis

http://www.stichtingzwerfdier.nl

Stichting Zwerfdier is een algemeen maatschappelijke belangenorganisatie die zich bezig houdt met het opvangen en verzorgen van zwerfkatten binnen de regio Alkmaar. Wij proberen de door ons opgevangen katten geschikt te maken voor herplaatsing en voor de dieren een permanent onderdak bij welmenende liefhebbers te vinden. Naast de opvang van zwerfkatten worden er (als er opnameruimte beschikbaar is) ook zogenaamde afstandskatten opgenomen. Verder registreren wij vermiste en gevonden huisdieren met de bedoeling het dier en de eigenaar te herenigen.

 

Matchverslagen

Feestavond voor de vrijwilligers van Stichting Zwerfdier

Stichting Zwerfdier bezocht vorig jaar voor de eerste keer de Beursvloer. Uitgedost in shirts met 'poezenafbeeldingen' en 'kattenoortjes' op het hoofd, sloten zij een match met Univé HAL en Snijder Incasso om een feestavond voor hun vrijwilligers te organiseren.

> Lees verder Rabobank tuiniert bij stichting Zwerfdier

Afgelopen vrijdag hielp Rabobank een ochtend bij Stichting Zwerfdier/ Pension Felis. Na een hartelijk ontvangst door de vrijwilligers en Bennie de huiskat, kregen zij een rondleiding door het pension en het asiel.

> Lees verder Zwerfdier blij met hulp Rabo

Rabobank Alkmaar teambuilt jaarlijks met al haar medewerkers. Zo vertrok een ploegje op vrijdag 27 juni richting het Kattenasiel van Stichting Zwerfdier/Pension Felis te Alkmaar

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl