CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk

http://www.stichtingpresent.nl/heerhugowaard

STICHTING PRESENT HEERHUGOWAARD-LANGEDIJK WIL EEN BRUG SLAAN TUSSEN MENSEN DIE WILLEN GEVEN EN MENSEN DIE DAAR MEE GEHOLPEN KUNNEN WORDEN.

De formule van Stichting Present houdt in dat we projecten organiseren op basis van het aanbod van groepen of individuen die vrijwillig tijd beschikbaar stellen. U kunt hierbij denken aan projecten op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

Stichting Present zet projectmatig groepen in bij mensen die hulp nodig hebben. De mensen die geholpen worden zijn bekend bij maatschappelijke organisaties, hebben geen geld, geen netwerk en hebben een kwetsbare gezondheid.

Het doel is om een maatschappelijke beweging op gang te brengen waarbij mensen het normaal vinden om zorg voor elkaar te hebben.

U kunt zich als groep of individu aanmelden waarbij voor de individuen een groep wordt samengesteld, de zogenaamde "flexgroep".

 

Openstaande vragen / aanbod

Afgeschreven computers gezocht!

Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk is op zoek naar partijen afgeschreven computers.Wie kan hen daaraan helpen?

> Lees verder
Verf, behang of laminaat

Voor mensen die wij helpen en die het echt niet zelf kunnen betalen is Stichting Present Heerhugowaard op zoek naar verf, behang, of laminaat. Ook restpartijen zijn zeer welkom!

> Lees verder

 

Matchverslagen

Berlijn Teksten organiseert interessante workshop tekstschrijven

Tijdens De Beursvloer van oktober 2018 heeft Berlijn Teksten een match gemaakt met verschillende maatschappelijke organisaties voor een workshop tekstschrijven. Op donderdag 7 februari vond deze workshop plaats. De Rabobank had een ruimte beschikbaar gesteld en 6 verschillende organisaties kwamen voor de workshop.

> Lees verder Boottocht voor Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk

Tijdens de MatchMarkt van vorig jaar werd een mooie match gemaakt: Stichting Present ontving een vrijwilligersuitje in de vorm van een boottocht van Stichting Veldzorg. Dit vond plaats op 15 september in Broek op Langedijk en had als doel de vrijwilligers een gezellige dag te bezorgen.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl