CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk

http://www.stichtingpresent.nl/heerhugowaard

STICHTING PRESENT HEERHUGOWAARD-LANGEDIJK WIL EEN BRUG SLAAN TUSSEN MENSEN DIE WILLEN GEVEN EN MENSEN DIE DAAR MEE GEHOLPEN KUNNEN WORDEN.

De formule van Stichting Present houdt in dat we projecten organiseren op basis van het aanbod van groepen of individuen die vrijwillig tijd beschikbaar stellen. U kunt hierbij denken aan projecten op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

Stichting Present zet projectmatig groepen in bij mensen die hulp nodig hebben. De mensen die geholpen worden zijn bekend bij maatschappelijke organisaties, hebben geen geld, geen netwerk en hebben een kwetsbare gezondheid.

Het doel is om een maatschappelijke beweging op gang te brengen waarbij mensen het normaal vinden om zorg voor elkaar te hebben.

U kunt zich als groep of individu aanmelden waarbij voor de individuen een groep wordt samengesteld, de zogenaamde "flexgroep".

 

Openstaande vragen / aanbod

Vrijwilligers gezocht!

Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk heeft voor het uitvoeren van haar projecten groepen nodig die een dag/dagdeel willen helpen met het opknappen van een tuin of schoonmaken van een huis, wandelen met ouderen. Gaat u de uitdaging aan?!

> Lees verder
Nieuwe oplage folders

In verband met wat wisselingen van medewerkers willen wij onze folder graag verversen, zodat de informatie weer up-to-date is. Wie wil voor ons een oplage folders drukken?

> Lees verder
bedrukte t-shirts

> Lees verder
Bedrukte t-shirts

Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk is op zoek naar een bedrijf dat voor ons een hoeveelheid t-shirts wil bedrukken. Deze zijn bedoeld om onszelf te promoten op bijeenkomsten zoals een jaarmarkt, of uit te delen aan vrijwilligers.

> Lees verder
Promotiematerialen

Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk is op zoek naar een bedrijf dat voor ons een aantal promotiematerialen kan verzorgen. Denk aan: pennen, kladblokjes enz. Welk bedrijf is creatief en kan iets origineels verzorgen voor onze stichting?

> Lees verder
Bureaustoelen gezocht!

Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk is op zoek naar drie goede bureaustoelen voor op kantoor. Wie o wie kan ons hierin voorzien?

> Lees verder
Toners printer

Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk is op zoek naar toners voor de laserprinter (type Color Laser Jet Pro M452nw). Wellicht dat een bedrijf er een aantal aan ons kan schenken? Eventueel kunnen wij in ruil een project (sociaal/praktisch) organiseren voor een groep vrijwilligers die het bedrijf beschikbaar stelt. Spreek ons gerust aan op de Matchmarkt voor meer info!

> Lees verder
Koelkast met vriesvak

Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk heeft behoefte aan een koelkast met vriesvak voor op kantoor. Welk bedrijf biedt de mogelijkheid ons hierin te voorzien? In ruil kunnen wij een project (sociaal/praktisch) organiseren voor een groep vrijwilligers die het bedrijf beschikbaar stelt. Spreek ons gerust aan!

> Lees verder
Vrijwilligersdiner

Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk is op zoek naar een bedrijf dat een leuk vrijwilligersdiner aanbiedt voor 20-25 personen, dit als dank voor de inzet van onze vrijwilligers.

> Lees verder
Mobiele geluidsinstallatie voor muziekpresentaties

Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk heeft behoefte aan een mobiele geluidsinstallatie voor muziekpresentaties/-projecten. Wie stelt dit beschikbaar?

> Lees verder
Cursus mindmapping

Welk bedrijf biedt ons een cursus mindmapping? Dit om onze effectiviteit als Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk te verhogen.

> Lees verder
Fijne middag voor ouderen

Stichting Present Heerhugowaard is op zoek naar mensen die ouderen een fijne middag wil bezorgen door bv een spelletjesmiddag te organiseren, een high tea te verzorgen of met mensen in een rolstoel te wandelen. Het zou geweldig zijn als u dit kan regelen.

> Lees verder
Fiets

Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk heeft behoefte aan een fiets. Deze is bedoeld (b.v. voor onze projectleider) om naar klusadressen te gaan voor intakes of om op de klusdag aanwezig te zijn. Welk bedrijf kan ons hierin voorzien?

> Lees verder

 

Matchverslagen

Berlijn Teksten organiseert interessante workshop tekstschrijven

Tijdens De Beursvloer van oktober 2018 heeft Berlijn Teksten een match gemaakt met verschillende maatschappelijke organisaties voor een workshop tekstschrijven. Op donderdag 7 februari vond deze workshop plaats. De Rabobank had een ruimte beschikbaar gesteld en 6 verschillende organisaties kwamen voor de workshop.

> Lees verder Boottocht voor Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk

Tijdens de MatchMarkt van vorig jaar werd een mooie match gemaakt: Stichting Present ontving een vrijwilligersuitje in de vorm van een boottocht van Stichting Veldzorg. Dit vond plaats op 15 september in Broek op Langedijk en had als doel de vrijwilligers een gezellige dag te bezorgen.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl