CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Platformlid

Lokat B.V.

http://www.lokat.nl

Lokat 3.0. bv is een landelijk opererend schilders- en afbouwbedrijf, gevestigd in Noord-Scharwoude (Noord-Holland, nabij Alkmaar). Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in schilderen, behangen, stukadoren, glaszetten, wandafwerking en afbouwtimmerwerk.

Voor onze opdrachtgevers zijn wij actief in utiliteit-, onderhoud- en renovatieprojecten.

 

Matchverslagen

Breed afbouw maakt zoveelste match!

Breed Afbouw en Hortus Naturalis samen aan de slag!

> Lees verder Breed Afbouw maakt in samenwerking met ActiefTalent lokaal Boomladder 'prikkelarm'

De ouderraad van de Boomladder nam het initiatief om via Edwin Breed van Breed Afbouw de aanvraag te plaatsen het KlimOp lokaal 'prikkelarm' te maken. Dit lokaal is ingericht voor kinderen die speciale aandacht nodig hebben.

> Lees verder Grote schoonmaak bij Scouting Limmen

Maandag 13 oktober 2014 werd de match tussen Lokat 3.0 en Scouting Limmen verzilverd, deze werd gemaakt op de MatchMarkt 2013. Julian Breed van Lokat 3.0 overhandigde aan mede matchmaakster Marlies Oosters van Scouting Limmen de reinigingsmiddelen voor sanitair en muren.

> Lees verder Lokat 3.0 en ClubB3, een gelikte combinatie!

Bij het opknappen van onze nieuwe locatie op Beverplein 3 in Sint-Pancras, de nieuwe locatie voor de jeugd van Langedijk heeft er een prachtige samenwerking plaatsgevonden met onze jeugd om van het pand met achterstallig werk weer een mooie locatie te maken. De jeugd had binnen het hele pand gestript om het vervolgens weer helemaal opnieuw op te bouwen en in te richten!

> Lees verder Leerlingen PCC Oosterhout steken de handen uit de mouwen

Op woensdag 13 december kregen 5 leerlingen van de vierde klas profiel Bouw, Wonen en Interieur van PCC Oosterhout een bijzondere les in de praktijk van Julian Breed van schildersbedrijf Lokat 3.0 uit Noord-Scharwoude. Dit bedrijf had zich bij Stichting Present gemeld door middel van een match tijdens de MatchMarkt van Stichting De Waaier en aangegeven iets belangeloos te willen doen voor iemand die de hulp goed zou kunnen gebruiken.

> Lees verder Stal op Kinderboerderij de Bongelaar geverfd

De stal op de Kinderboerderij de Bongelaar kon wel een schilderbeurt gebruiken. Op dinsdag 29 mei was het zo ver en werd de stal met hulp van Julian Breed van Lokat 3.0 geverfd.

> Lees verder Lokat 3.0 reinigt gevel van Wereldwinkel Fair-Nu

In april 2019 heeft Lokat 3.0 de gevel gereinigd van de Wereldwinkel Fair-Nu in Noord-Scharwoude. Deze match is tot stand gekomen tijdens de Beursvloer in oktober 2018.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl