CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Sponsor

Esdege-Reigersdaal

http://www.wonenmet.st-er.nl/

Esdege-Reigersdaal is een organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met een beperking.

Cluster Wonenmet van Esdege-Reigersdaal bestaat uit 2 locaties: Lien Gisolfland en de Dommel. Op Lien Gisolfland wonen vooral clienten met een licht verstandelijke beperking en autisme. Op de Dommel wonen clienten met complexe gedragsproblemen en psychiatrische stoornissen.

 

Openstaande vragen / aanbod

Computer en professionele printer gezocht

Wij van Esdégé Reigersdaal, cluster Fentura zoeken voor een leerwerkproject voor jongeren een goeie computer en (semi)professionele printer voor het maken van flyers, ansichtkaarten ed. Daarnaast krijgen wij graag opdrachten voor eenvoudig grafisch (productie)werk.

> Lees verder
Gezocht: (semi) professioneel keukenmateriaal en apparatuur.

Voor een leer/werkproject voor jongeren zoekt Esdégé Reigersdaal, cluster Fentura(semi) professioneel keukenmateriaal en apparatuur. Daarnaast krijgen zij graag opdrachten voor catering werkzaamheden, het verzorgen van lunches, taarten, borrelhapjes etc.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl