CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Sponsor

Esdege-Reigersdaal

http://www.wonenmet.st-er.nl/

Esdege-Reigersdaal is een organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met een beperking.

Cluster Wonenmet van Esdege-Reigersdaal bestaat uit 2 locaties: Lien Gisolfland en de Dommel. Op Lien Gisolfland wonen vooral clienten met een licht verstandelijke beperking en autisme. Op de Dommel wonen clienten met complexe gedragsproblemen en psychiatrische stoornissen.

 

Openstaande vragen / aanbod

Help! We zien door de bomen de clienten niet meer!

Voor locatie Lien Gisolfland van Esdege-Reigersdaal, zijn we op zoek naar enthousiaste mannen/vrouwen die de tuinen van onze clienten op kunnen knappen.

> Lees verder
Hulp gezocht voor nieuw project

Voor een nieuw project van Esdege-Reigersdaal zijn we op zoek naar mensen die ons kunnen helpen aan terrasmeubelen en/of het gereedmaken van het terras.

> Lees verder
Nieuw project Wonenmet Esdege-Reigersdaal

Voor een nieuw project van Esdege-reigersdaal: De Link, zijn we op zoek naar materialen om het terras op te knappen. Daarbij denken we aan meubels, bloembakken etc.

> Lees verder
Gezocht: archief/medicatie kasten!

Voor onze locatie, Lien Gisolfland van Esdege-Reigersdaal, zijn we dringend op zoek naar goede kasten waar archiefstukken/medicatie veilig in opgeborgen kan worden.

> Lees verder
Help onze clienten aan privacy

Voor locatie Lien Gisolfland van Esdege-Reigersdaal, zijn we dringend op zoek naar iemand die ons zou kunnen helpen aan schuttingdelen en deze evt ook kan plaatsen.

> Lees verder
Welk schildersbedrijf wil onze recreatiezaal een verfrissende opknapbeurt geven?

Dag in dag uit worden in de zalen van het Voorhuis op locatie Reigersdaal activiteiten georganiseerd, in het kader van de vrijetijdsbesteding, voor mensen met een beperking. De kleurstelling van deze zaal is “oubollig”. Een verfrissende opknapbeurt, door ervaren schilders, zou voor ons en de cliënten een grote wens zijn! Als tegenprestatie nodigen wij DIT schildersbedrijf uit om een wedstrijd te komen biljarten tegen biljartclub “de Reiger”, een club die bestaat uit leden met een beperking. Wij hopen op een verfrissende samenwerking!

> Lees verder
Welke Beautysalon kan onze cliënten een stralende dag bezorgen?

Wij zijn werkzaam bij de afdeling vrijtijdsbesteding van Esdégé-reigersdaal, een organisatie die mensen met een beperking ondersteunt. Ieder jaar organiseren wij een 3-daags zomerfeest voor de cliënten van onze organisatie. De basis van het zomerfeest is de kermis, en daar om heen worden er nog veel meer activiteiten georganiseerd. Dit feest is voor onze mensen HET feest van het jaar waar ze maanden van te voren al naar toe leven. Menigeen zoekt tijdens deze dagen ook regelmatig een moment van RUST! Daarom creëren wij tijdens het zomerfeest ruimtes waarin onze cliënten echt even tot RUST kunnen komen. Een Beautysalon zou daar prima inpassen! Wie voelt zich geroepen om onze cliënten een stralende “Rustdag” te kunnen bezorgen? Hartelijke groeten, Elvis Jankovic en John Molenaar Afdeling vrijetijdsbesteding Esdégé-reigersdaal.

> Lees verder
Welke oldtimerclub wil onze cliënten de mooiste plekjes van Noord-Holland laten zien?

Wij zijn werkzaam bij de afdeling vrijetijdsbesteding van Esdégé-reigersdaal, een organisatie die mensen met een beperking ondersteunt. In 2013 hebben wij het plan om een oldtimertoertocht te organiseren voor de cliënten van onze organisatie. Jaren geleden hebben wij dit al een keer georganiseerd en dat was een fantastisch succes! Door trieste omstandigheden is de samenwerking met die organisatie niet meer door gegaan. Veel van onze cliënten vragen regelmatig; wanneer komt er weer een oldtimerdag? Misschien bent u wel “de partner” waar wij een nieuw samenwerkingsverband mee op kunnen zetten om de wens van onze cliënten te kunnen vervullen?

> Lees verder
Wij willen AZ nu wel eens in het echt zien!

Wij zijn werkzaam bij de afdeling vrijetijdsbesteding van Esdégé-reigersdaal, een organisatie die mensen met een beperking ondersteunt. Heel veel van onze cliënten zijn fervente supporter van de enige echte club van Nederland, en dat is natuurlijk AZ uit Alkmaar. Dagelijks kom je ze tegen in de mooiste outfit van HUN club! Door allerlei omstandigheden zijn vele van hun niet in de gelegenheid om een wedstrijd van AZ en het stadion zelf nu eens in het ECHT te zien. Men is veelal afhankelijk van de beelden van studiosport/eredivisie-live. Wie kan de droom van deze cliënten waar maken?

> Lees verder
Een percussieworkshop als dank voor de inzet van de vrijwilligers!

Wij zijn werkzaam bij de afdeling vrijetijdsbesteding van Esdégé-reigersdaal, een organisatie die mensen met een beperking ondersteunt.Het hele jaar door organiseren wij activiteiten voor onze cliënten die staan in het teken van de vrijetijdsbesteding. Bij al die activiteiten worden wij ondersteund door heeeeel veeeeel vrijwilligers. Deze mensen moet je koesteren want zonder hun kunnen wij onze afdeling wel sluiten! Als dank voor hun inzet organiseren wij in de maand december altijd een gezellige middag voor onze vrijwilligers. Deze middag staat altijd in het teken van gewoonweg lekker actief bezig zijn. Het lijkt ons geweldig om deze fantastische mensen een percussieworkshop aan te bieden tijdens deze “Bedankmiddag”! Misschien kunt u ons daar bij wel helpen?

> Lees verder
Woonkamer updaten met andere kasten

De huiskamer van Kap 3 (locatie op het terrein van Reigersdaal) heeft een update nodig! De kasten zijn gedateerd en matchen niet met elkaar. Wie kan ons aan mooie kasten helpen??

> Lees verder
Saaie hal heeft opfrisbeurt nodig!

De hal van Kap 3(locatie op het terrein van Reigersdaal)is niet gezellig! We willen heel graag een frisser en opgeruimder entree: Andere kapstok, likje verf....dat zal al een stuk beter staan.

> Lees verder
Aankleding gezocht voor ongezellige en rommelige hal!

Wij willen heel graag de hal van Kap 3 opfrissen. Daarvoor is nieuwe raambekleding nodig, iets leuks voor een de muur, een (hangende) kast voor de sjaals etc en een andere kapstok of nieuwe halen voor aan de oude. Wie kan ons helpen de entree van Kap 3 op te frissen?

> Lees verder
BBQen in de zomer...graag maar waarmee?

De cliënten van Kap 3 willen graag een keer BBQen in de zomer. Maar waarop? Wie kan ons aan een grote BBQ/buitenkeuken helpen?

> Lees verder
Mooie grote tuintafel

De tuin van Kap 3, een afdeling vam Esdégé-Reigersdaal, ziet er best gezellig uit, maar.....de tuintafel is een doorn in ons oog! Voor de clienten willen we heel graag een grote en stevige tuintafel.

> Lees verder
Grote wens, een keer naar een wedstrijd van Ajax!

Een cliënt van Reigersdaal, Kap 3, wil erg graag een keer naar een wedstrijd van Ajax. Wie kan er voor hem deze wens verwezenlijken?

> Lees verder
Kap 3 van Esdege-Reigersdaal zoekt maatje voor voetbalwedstrijd

Enthousiaste Ajax en AZ fan, Man, 56 jaar, woonachtig op KAP 3, rolstoelgebonden, zoekt een net zo enthousiaste fan die hem ophaalt om naar een wedstrijd van Ajax of AZ te gaan!!! Wie wil?

> Lees verder
Discoartikelen gevraagd voor Esdégé Reigersdaal

Esdégé Reigersdaal organiseert al jaren discoavonden voor mensen met een beperking, daar hadden ze twee gelegenheden voor gevonden.Helaas zijn beide locaties nu gesloten,maar vonden zij in ontmoetingscentrum 'de Rietschoot'te Koedijk een nieuwe samenwerkingspartner. Daar is men bereid de Rietschoot één keer per maand beschikbaar te stellen. Om er een feestelijke gebeurtenis van te maken, zijn zij dringend op zoek naar 'discoverlichting'en andere artikelen om alles gezellig aan te kleden.

> Lees verder
Workshops om vrijwilligers te bedanken

Esdégé Reigersdaal afdeling Vrijetijdsbesteding is op zoek naar bedrijven die diverse workshops geven. Wij willen dit graag aanbieden aan de 150 vrijwilligers om hen, tijdens een speciale middag in december, te kunnen bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar..

> Lees verder
Kantine schilderen

Wij zijn de boerderij groep van Esdégé-Reigersdaal en willen heel graag onze kantine, die nu helemaal wit is, wat gezelliger maken met een leuk kleurtje op de muren!

> Lees verder
Overkapping voor zandbak

De boerderij groep van Esdégé-Reigersdaal heeft een zandbak maar helaas kan hij alleen gebruikt worden met mooi weer,we willen het heel graag overdekt maken.

> Lees verder
Vormgeving tuin

Begin 2019 opent Het Erf zijn deuren; een nieuwe dagbestedingslocatie van Esdege-Reigersdaal midden in woonwijk de Draai. Het is een zorgboerderij met dieren, een stal, een kas, een houtschuur, een klein theehuis en een prachtige belevingstuin. Voor dit project kunnen we nog wel wat hulp en materialen gebruiken. Wie kan ons helpen deze tuin vorm te geven?

> Lees verder
Stratenmaker en zand

Activiteitencentrum Het Vierkant in Zuid-Scharwoude is op zoek naar een stratenmaker en zand om de stenen netjes neer te leggen.

> Lees verder
MDF platen

Activiteiten centrum Het Vierkant in Zuid-Scharwoude wil graag graag klussen. Wie kan ons helpen aan MDF platen? Dan kunnen wij lekker aan de slag!

> Lees verder
Afvalcontainer en mankracht

Activiteitencentrum Het Vierkant in Zuid-Scharwoude vraagt hulp bij de afvoer van groen. We zouden een container en mankracht heel goed kunnen gebruiken!

> Lees verder
Inrichtingsplan activiteitenruimte Waardergof

Bij de Waardergolf in Heerhugowaard wordt een therapiebad en dagbestedingslocatie gebouwd. De oplevering zal in de zomer van 2019 zijn. Wie helpt Esdege Reigersdaal cluster de Reiger aan een goed inrichtingsplan voor de activiteitenruimtes voor (ernstig) beperkte mensen? We denken aan sfeervol, functioneel, duurzaam,…

> Lees verder
Vrijwilligers

Bij de Waardergolf in Heerhugowaard wordt een therapiebad en dagbestedingslocatie gebouwd. De oplevering zal in de zomer van 2019 zijn. We zoeken nog diverse vrijwilligers voor deze locatie. Zou je het leuk vinden om te komen helpen? Meld je aan tijdens de Beursvloer.

> Lees verder
Team activiteit

Ben je als bedrijf op zoek naar een activiteit voor het team? Bij Esdege-Reigersdaal cluster de Reiger hebben we wel ideeën! Kom bij ons een high tea organiseren voor onze cliënten, of een sportactiviteit begeleiden in de sporthal. We maken er een gezellige middag van!

> Lees verder
Muziek maken

Wij, 16 oudere cliënten van cluster Berg-Top van Esdégé- Reigersdaal, willen graag opgevrolijkt worden met muziek. Wie speelt er voor ons een vrolijk deuntje op de woning? Wij ontmoeten u graag op De Beursvloer.

> Lees verder
Wandelen met rolstoelen

Een keer op stap, een rondje om in de Intratuin, kopje koffie drinken. Wie wil er met ons mee wandelen achter de rolstoelen van meerdere oudere cliënten van Esdégé-Reigersdaal, cluster Berg-Top? Dan spreken wij u graag op De Beursvloer!

> Lees verder
Kok(s) gezocht

16 oudere cliënten van Esdégé-Reigersdaal, cluster Berg-Top willen graag verwend worden met lekkere, zachte maaltijd. Denk aan salades, een zacht toetje, zacht gebak, enz. Wie wil dit voor ons maken? Wij hopen u tegen te komen op De Beursvloer.

> Lees verder
Electrische rolstoel

Esdégé-Reigersdaal, cluster Berg-Top, wil heel graag een elektrische rolstoel voor meerdere zwaardere cliënten, zodat ook deze bewoners gemakkelijk mee naar buiten kunnen om te wandelen. Wie heeft de gouden tip? We zien u graag op De Beursvloer.

> Lees verder
Computer en professionele printer gezocht

Wij van Esdégé Reigersdaal, cluster Fentura zoeken voor een leerwerkproject voor jongeren een goeie computer en (semi)professionele printer voor het maken van flyers, ansichtkaarten ed. Daarnaast krijgen wij graag opdrachten voor eenvoudig grafisch (productie)werk.

> Lees verder
Gezocht: (semi) professioneel keukenmateriaal en apparatuur.

Voor een leer/werkproject voor jongeren zoekt Esdégé Reigersdaal, cluster Fentura(semi) professioneel keukenmateriaal en apparatuur. Daarnaast krijgen zij graag opdrachten voor catering werkzaamheden, het verzorgen van lunches, taarten, borrelhapjes etc.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl