CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Sponsor

Bak Reizen

http://www.bakreizen.nl

Al bijna 80 jaar is Bak Reizen een bedrijf dat zich heeft ontwikkeld tot een gerenommeerde Touringcar en Reisorganisatie. Bak Reizen gaat mee met de nieuwste ontwikkelingen, zoals investeringen in de digitale tachograaf en nieuwe touringcars voorzien van Euro 4 en 5 milieuvriendelijke motoren welke veel minder fijnstof produceren.

Bak Reizen staat met elke gewenste touringcar voor u klaar!

 

Matchverslagen

Jonge moeders naar sinterklaasfeest met BAK Reizen

Zaterdag 22 november vertrokken twee bussen van BAK Reizen richting de Beverwijkse Bazaar, waar jonge moeders met hun kinderen via Stichting Miss IQ een onvergetelijk sinterklaasfeest beleefden.

> Lees verder Bak reizen brengt Blijf Groepen naar De Holle Bolle Boom.

Op de Beursvloer van oktober 2014, heeft Blijf Groep Alkmaar een gratis busreis gekregen van Ruben Bak van "Bak reizen". En in februari 2015 was het zover, de bus van Bak Reizen heeft de Blijf Groepen naar De Holle Bolle Boom in Tuitjenhorn gebracht.

> Lees verder Bak Reizen verzorgt bus voor Zorgboerderij De Noorderhoeve.

Dinsdag 9 september 2014 verzorgde Bak-Reizen een bus om een groep van 15 personen, cliƫnten en begeleiding van De Noorderhoeve, naar Zaandam te brengen en weer op te halen.

> Lees verder Dankzij Bak Reizen een Superuitje naar Madurodam

Vorig jaar op de Beursvloer kwamen de mensen van Stichting De Drogerij met Bak Reizen tot een match. En op 19 april was het zover! Deelnemers, vrijwilligers en bestuursleden van de Stichting stapten in de touringcar richting Madurodam.

> Lees verder Met de bus van Bak naar de stoomtram

Een prachtige zonnige zondag. Al vroeg werden De Giganten in Koedijk opgehaald door Bak Reizen. Dit dankzij een match op De MatchMarkt van De Waaier!

> Lees verder Bedankt voor een mooie dag uit!

Dankzij Bak Reizen konden alle leden en de begeleiders van G-schaatsvereniging Zoeff op zondag 25 februari met een luxe bus naar de KPN Schaatsvriendendag op de Coolste Baan in Amsterdam.

> Lees verder Tulpentour met Bak Reizen

De bollenvelden stonden in de bloei, dus het was tijd om de match met Bak Reizen voor een Tulpentour uit te voeren. Woensdag 25 april was het eindelijk zo ver.

> Lees verder Philadelphia Zorg en Esdege Reigersdaal op stap met Bak Reizen

Op 30 november was het zover, wij Philadelphia Zorg hadden samen met Esdege Reigersdaal een match met BAK reizen gemaakt op de Matchmarkt. Wij mochten met de bus een uitje plannen.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl