CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Oberon Theater Producties

http://www.oberontheater.nl

Oberon Theaterproducties is een musicalvereniging uit Alkmaar die jongeren de kans biedt om mee te spelen in een semi-professionele productie. De vereniging kent een musicalgroep (13 t/m 20 jaar), die zich richt op het maken van een grote productie, en een juniorengroep (9 t/m 12 jaar) met als doel jonge kinderen een jeugdmusical op de planken te laten brengen. In het theaterseizoen 2014/2015 treedt de vereniging op met de bekende musical ‘Sweeney Todd’. Onze junioren brengen de Juniorversie van een nog nader te bepalen musical.

 

Openstaande vragen / aanbod

Creatieve realisten voor deelname aan denktank beleidsplan gezocht:

Komend seizoen wil Oberon Theaterproducties aan het werk met een nieuw beleidsplan. Wie wil meedenken om het beleid voor de komende jaren te bepalen?

> Lees verder
Vrachtwagen gezocht

Oberon Theaterproducties zijn op zoek naar vervoer om hun decors voor en na de uitvoeringen naar theater de Vest te kunnen brengen en halen. Wie kan hen hierbij helpen?

> Lees verder
Opslagruimte gezocht

Oberon Theaterproducties bestaat dit jaar 50 jaar. In de loop van de jaren hebben we al flink wat decors gemaakt. We zijn op zoek naar een plek waar we wat grotere stukken kunnen opslaan.

> Lees verder

 

Matchverslagen

Trefnet bouwt website voor Oberon Theaterproducties

Sander Zeinstra van Trefnet bouwt op dit moment aan een prachtige website voor Oberon Theaterproducties.Deze match werd gemaakt op de MatchMarkt 2013 in Museum Broekerveiling.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl