CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Platformlid

EHBA Trainingen

https://www.ehbatrainingen.nl

EHBA helpt zorgverleners
ontspannen omgaan met agressie

Daarnaast doet EHBA (via de Waaier) voor organisaties van alles op het gebied van communicatie, samenwerking en missie en visieontwikkeling.

 

Openstaande vragen / aanbod

Workshop grenzen stellen

Er zijn echt veel mensen die het moeilijk vinden om grenzen te stellen. Deze workshop grenzen stellen helpt om een eerste stap te zetten. Geïnteresseerd? Pieter spreekt je graag op de Beursvloer.

> Lees verder
EHBA trainingen verzorgt workshop

Voor mensen die meer tijd besteden aan hun mailbox dan aan hun eigenlijke werk organiseert EHBA trainingen 2 workshops "Hoe overleef ik mijn mailbox". Wij ontmoeten u graag op de Matchmarkt.

> Lees verder
Een training omgaan met agressie of moeilijk gedrag.

Bent u een zorgverlener en heeft u te maken met agressie of moeilijk gedrag? EHBA verzorgt een training omgaan met agressie of moeilijk gedrag. Ontmoet ons op de Matchmarkt.

> Lees verder
Workshop communicatie gegeven door EHBA trainingen.

Als je wilt weten hoe er gecommuniceerd wordt binnen je team, hoe mensen omgaan met leiden of volgen is deze training mooi om te doen. EHBA trainingen helpt u graag op de Matchmarkt.

> Lees verder

 

Matchverslagen

Trainingsbureau Ehwaz verzorgt twee trainingen voor stichting Eerste Hulp Alkmaar

In maart en april verzorgde trainingsbureau Ehwaz twee trainingen bij Stichting Eerste Hulp Alkmaar (EHA). De deelnemers zijn nu beter toegerust om een opvanggesprek te voeren na een heftige gebeurtenis en weten hoe zij om kunnen gaan met agressie tijdens hulpverleningssituaties.

> Lees verder Trainingsbureau Ehwaz coacht projectleiders JOL Oudieplas

Pieter Pieters (Ehwaz), Ilja Erkamp en Olga Mahn (projectleiders JOL) kijken terug op een geslaagd coachingstraject.

> Lees verder Training op vrijwilligersdag De Zwaan

Op zaterdag 16 november werd de vrijwilligersdag van het inloophuis van Stichting De Zwaan in Alkmaar verzorgd door trainingbureau Ehwaz.

> Lees verder Gratis training Bibliotheek Langedijk

Het team van Bibliotheek Langedijk volgde een training om de samenwerking te verbeteren. Deze match werd gesloten met Pieter Pieters van Trainingsbureau Ehwaz op de MatchMarkt 2013.

> Lees verder Training Anders kijken naar gedrag voor Scouting Langedijk

“Wij als Welpenleiding van Scouting Langedijk hebben enorm veel geleerd van de trainingen. Pieter laat je op een andere manier naar een situatie kijken en kan zich hier ook goed in inleven. Verbinden was het codewoord. Pieter is een enthousiaste begeleider die ons heel erg geholpen heeft om de rust binnen onze groep terug te krijgen. Namens het welpenteam, Maaike Oudhuis”

> Lees verder Workshop: Wat doet een afwijzing met je communicatie

Pieter Pieters van EHBA Trainingen sloot begin januari een match met "Koffie met Kansen" uit Alkmaar, een groep (langdurig) werkzoekenden met veel 50 plussers.

> Lees verder Workshop Pieter Pieters (EHBA) bij Playing for Success Alkmaar

Bij Playing for Success Alkmaar werken kinderen aan hun motivatie, zelfvertrouwen, leren ze hun kwaliteiten kennen, krijgen ze een positiever zelfbeeld en leren ze voor zichzelf opkomen. Daar sloot de workshop die Pieter Pieters heeft gegeven erg mooi bij aan!

> Lees verder Training omgaan met grenzen

Het Respijthuis Alkmaar kreeg via de Beursvloer 2014 een training aangeboden door Pieter Pieters van trainingsbureau EHBA uit Langedijk.

> Lees verder Kerst en agressie?

Kerstconcerten en agressie gaan natuurlijk niet samen. Toch verzorgde EHBA voor Kerstconcerten Alkmaar een workshop. Tijdens de matchmarkt in Heiloo sloten Mark van de Bel van Kerstconcerten Alkmaar en Pieter Pieters, eigenaar van EHBA een match.

> Lees verder Handvatten voor omgaan met agressie

Joy Living biedt de mogelijkheid tot landelijk en sfeervol wonen voor 8 (jong) volwassenen met een ASS indicering of een verstandelijke beperking. Pieter Pieters en Sebastiaan van Loon troffen elkaar op De MatchMarkt 2015 in de Cultuurkoepel in Heiloo.

> Lees verder Gratis training voor Philadelphia

Op de MatchMarkt sloot Philadelphia Heerhugowaard met Trainingsbureau EHBA een match om een team te trainen in het ontspannen omgaan met agressie.

> Lees verder Visie-ontwikkeling bij De Beestenboel in Langedijk

Vanuit de Waaier verzorgde Pieter Pieters van EHBA een langerlopend traject bij kinderboerderij De Beestenboel in Zuid Scharwoude.

> Lees verder Basistraining omgaan met agressief gedrag

Op 23 januari werd de match van de Beursvloer verwezenlijkt tussen Hoeve Engelenburgh en Pieter Pieters van EHBA. Voor medewerkers, vrijwilligers en stagiaires gaf Pieter een basistraining omgaan met agressief gedrag.

> Lees verder Teambuilding door schapendrijven

Op de matchmarkt sloten EHBA en Wijkcentrum De Oever een leuke match: een gratis schapenworkshop. Op een zonnige dag in februari is deze match verzilverd. Het stafteam van het wijkcentrum kreeg een demonstratie schapendrijven en ging daarna zelf aan de slag. Dit gaf mooie inzichten in hun onderlinge communicatie en samenwerking.

> Lees verder Workshop Ont-moeten

Voor de sociale winkel in Langedijk heeft Pieter Pieters van EHBA trainingen een workshop gegeven met het thema ont-moeten. De deelnemers dachten na of er een drempel is voor mensen om binnen te lopen. Als zij binnen zijn, hoe je op een ontspannen manier meer uit een gesprek kunt halen. En hoe je gespreksthema's om kunt zetten naar een activiteit voor de Sociale winkel.

> Lees verder Workshop samenwerken

Op woensdag 22 November 2017 hebben we met een groep vrijwilligers van Buurthuis De Wachter een training gevolgd bij Pieter Pieters van EHBA trainingen.

> Lees verder Gratis training hulp bij agressie

Tijdens de Matchmarkt van 19 oktober 2017, hebben De Mieuwijdt en Pieter Pieters van EHBA Trainingen samen een match gemaakt. Een training voor het personeel: Echte hulp bij agressie.

> Lees verder Training omgaan met agressie voor stichting Tryfon

De handel op De Beursvloer was eigenlijk al gesloten, maar een afsluitende borrel helpt ook nog wel eens voor de contacten. Aan de bar sloot stichting Tryfon en Pieter Pieters van EHBA nog een match.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl