CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Donateur

GP Groot BV

http://www.gpgroot.nl

GP Groot bv bestaat vijfennegentig jaar. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot een actieve en innovatieve onderneming met meer dan zevenhonderd werknemers, verdeeld over bedrijfslocaties in Noord-Holland en Noord-Nederland. GP Groot is een veelzijdige onderneming die werkzaam is op het gebied van infra, inzameling en recycling, brandstoffen en energie. Op onze werkgebieden worden wij vertegenwoordigd door een aantal gespecialiseerde bedrijven dat autonoom opereert, maar ook profiteert van onderlinge samenwerking en krachtenbundeling.

 

Openstaande vragen / aanbod

Aanbod papiercontainer

GP Groot inzameling en recycling biedt hulp aan bij het vernietigen van papier voor maatschappelijke organisaties of verenigingen. We komen eenmalig het papier vernietigen in een Reisswolf 240 liter container. Dit aanbod kunnen we doen aan 2 organisaties.

> Lees verder

 

Matchverslagen

Boomstammen en compost voor de buurttuin van De Meander.

GP Groot leverde drie boomstammen en compost ten behoeve van de buurttuin van OBS De Meander. Deze match werd gesloten op De Beursvloer 2012.

> Lees verder GP Groot en MTB Noordwest delen de passie voor hun product

MTB Noordwest en GP Groot hebben op het oog niet zoveel gemeen, totdat ze samenkomen voor het organiseren van een van de meest bijzondere mountainbike-evenementen van het jaar: De GP ReCycle 2013. Dan blijkt de passie voor het product een stevig gemeenschappelijk fundament.

> Lees verder Afvalcontainer

In Centrum 31 begonnen we het jaar bijzonder goed! Dankzij een match op Beursvloer, georganiseerd door Stichting De Waaier, stelde GP Groot een afvalcontainer beschikbaar aan ons dagactiviteitencentrum. De kelder kon eindelijk een keer worden opgeruimd. Namens alle cliƫnten en medewerkers hartelijk dank voor deze match!

> Lees verder Container van GP Groot

Een paar weken geleden moesten wij op ons kantoor aan de Laat een oud tapijt vervangen voor een nieuwe. We hebben met behulp van vrijwilligers het tapijt los getrokken en GP Groot gevraagd of zij ons wilde helpen met een container om het oude tapijt af te voeren.

> Lees verder Pleintje van Stichting Veldzorg Oosterdel opnieuw bestraat.

Onder slechte weersomstandigheden heeft de stratenmaker van GP Groot ons pleintje opnieuw bestraat.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl