CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Donateur

GP Groot bv

http://www.gpgroot.nl

GP Groot bv bestaat vijfennegentig jaar. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot een actieve en innovatieve onderneming met meer dan zevenhonderd werknemers, verdeeld over bedrijfslocaties in Noord-Holland en Noord-Nederland. GP Groot is een veelzijdige onderneming die werkzaam is op het gebied van infra, inzameling en recycling, brandstoffen en energie. Op onze werkgebieden worden wij vertegenwoordigd door een aantal gespecialiseerde bedrijven dat autonoom opereert, maar ook profiteert van onderlinge samenwerking en krachtenbundeling.

 

Openstaande vragen / aanbod

GP Groot biedt aan menskracht van 5 vrijwilligers

GP Groot bv, actief op het gebied van infra, inzameling en recycling, brandstoffen en energie, biedt voor 1 of 2 zater- of zondagen per jaar de menskracht aan van 5 vrijwilligers die op verzoek diverse werkzaamheden kunnen verrichten. Wij zijn 18 oktober aanwezig op de Beursvloer.

> Lees verder
GP Groot biedt aan 1 x 6-kuubs afvalcontainer

GP Groot bv, actief op het gebied van infra, inzameling en recycling, brandstoffen en energie, biedt 3 x een 3 kuubs container aan en verzorgt het transport en verwerking. Wij zijn 18 oktober aanwezig op de Beursvloer.

> Lees verder
GP Groot biedt aan 1 x archiefvernietiging

GP Groot bv, actief op het gebied van infra, inzameling en recycling, brandstoffen en energie, biedt eenmalig het papier vernietigingen in een Reisswolf 240 of 500 liter container. Wij zijn 18 oktober aanwezig op de Beursvloer.

> Lees verder
GP Groot biedt aan eenmalig (goederen)transport in de regio groot-Alkmaar

GP Groot bv, actief op het gebied van infra, inzameling en recycling, brandstoffen en energie, biedt eenmalig een vrijwilligersorganisatie een voertuig en een chauffeur aan om onder eigen coördinatie éénmalig handzame goederen binnen Noord-Holland Noord te transporten. Wij zijn 18 oktober aanwezig op de Beursvloer.

> Lees verder
GP Groot biedt aan wassen van eigen transportbusjes

GP Groot bv, actief op het gebied van infra, inzameling en recycling, brandstoffen en energie: een vrijwilligersorganisatie krijgt de mogelijkheid om de eigen transportbusjes zelf bij de wasstraten van een van onze Texaco Service Stations te wassen (tijdstip in overleg) Wij bieden een max. aan van 20 wasbeurten in wasprogramma 2 aan. Wij zijn 18 oktober aanwezig op de Beursvloer.

> Lees verder
GP Groot biedt aan 2 x een uur gebruikmaken van was(spuit)box

GP Groot bv, actief op het gebied van infra, inzameling en recycling, brandstoffen en energie: een vrijwilligersorganisatie krijgt de mogelijkheid om zelf materieel bij de was(spuit)boxen bij een van onze Texaco Service Stations te wassen. Wij bieden 2 keer een uur gebruik van de spuitbox aan (tijdstip in overleg). Wij zijn 18 oktober aanwezig op de Beursvloer.

> Lees verder
GP Groot biedt aan 1 x ijs- en sneeuwvrij maken van parkeerterrein

GP Groot bv, actief op het gebied van infra, inzameling en recycling, brandstoffen en energie, biedt tijdens het vorstverlet aan om 3 x het eigen parkeerterrein van een stichting ijs- en sneeuwvrij te maken (tijdstip in overleg). Wij zijn 18 oktober aanwezig op de Beursvloer.

> Lees verder
GP Groot biedt aan 1 x preventief strooien eigen terrein stichting of vereniging

GP Groot bv, actief op het gebied van infra, inzameling en recycling, brandstoffen en energie, biedt tijdens het vorstverlet aan om 3 x het eigen parkeerterrein te strooien van een stichting (tijdstip in overleg). Wij zijn 18 oktober aanwezig op de Beursvloer.

> Lees verder
GP Groot biedt aan rioolservice voor 1 x gratis rioolontstoppingen

GP Groot bv, actief op het gebied van infra, inzameling en recycling, brandstoffen en energie, biedt drie keer een gratis rioolontstopping aan (tijdstip in overleg). Wij zijn 18 oktober aanwezig op de Beursvloer.

> Lees verder
P&O afdeling biedt zich aan...

De P&O afdeling van GP Groot, 7 vrouw en 1 man sterk, biedt zich aan om vrijdagmiddag 23 mei een uitstapje te organiseren.

> Lees verder
Menskracht van 5 vrijwilligers

GP Groot bv, actief op het gebied van infra, inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, biedt voor 1 of 2 zater- of zondagen per jaar de menskracht aan van 4 vrijwilligers die op verzoek diverse werkzaamheden kunnen verrichten. Wij zijn 13 november aanwezig op de Beursvloer!

> Lees verder
3 x 3-kuubs afvalcontainer

GP Groot bv, actief op het gebied van infra, inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, biedt 2 x een 3 kuubs container voor puin, hout of gemengd afval (geen dakafval/asbest) aan en verzorgt het transport en de verwerking Wij zijn 13 november aanwezig op de Beursvloer.

> Lees verder
2 x archiefvernietiging

GP Groot bv, actief op het gebied van infra, inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, biedt eenmalig het papier vernietigingen in een Reisswolf 240 liter container. Wij zijn 13 november aanwezig op de Beursvloer.

> Lees verder
Eenmalig (goederen)transport in de regio groot-Alkmaar

GP Groot bv, actief op het gebied van infra, inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, biedt eenmalig een vrijwilligersorganisatie een voertuig en een chauffeur aan om onder eigen coördinatie eenmalig handzame goederen binnen Noord-Holland Noord te transporten. Wij zijn 13 november aanwezig op de Beursvloer.

> Lees verder
Wassen van eigen transportbusjes door vrijwilligersorganisatie

GP Groot bv, actief op het gebied van infra, inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel: een vrijwilligersorganisatie krijgt de mogelijkheid om de eigen transportbusjes zelf bij de wasstraten van een van onze Texaco Service Stations te wassen (tijdstip in overleg) Wij bieden een max. aan van 20 wasbeurten in wasprogramma 2 aan (met een maximum van 4 x per organisatie). Wij zijn 13 november aanwezig op de Beursvloer.

> Lees verder
2 x een uur gebruikmaken van was(spuit)box

GP Groot bv, actief op het gebied van infra, inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel: een vrijwilligersorganisatie krijgt de mogelijkheid om zelf materieel bij de was(spuit)boxen bij een van onze Texaco Service Stations te wassen. Wij bieden 2 keer een uur gebruik van de spuitbox aan (tijdstip in overleg en voor verschillende organisaties). Wij zijn 13 november aanwezig op de Beursvloer.

> Lees verder
1 x sneeuwschuiven eigen terrein stichting of vereniging

GP Groot bv, actief op het gebied van infra, inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, biedt na sneeuwval aan het eigen parkeerterrein een keer te schoon te maken van sneeuw en te strooien. Wij zijn 13 november aanwezig op de Beursvloer.

> Lees verder
3x3 kuubs afvalcontainer

GP Groot bv, actief op het gebied van infra en engineering, inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, biedt 3 x een 3-kuubs container voor puin, hout of gemengd afval (geen dakafval/asbest) aan en verzorgt het transport en de verwerking. Wij zijn 10 november aanwezig op de Beursvloer.

> Lees verder
4 uur bestrating door een professionele stratenmaker

GP Groot bv, actief op het gebied van infra en engineering, inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, biedt 2 vrijwilligersorganisatie 4 uur bestrating aan door een professionele stratenmaker. Wij zijn 10 november aanwezig op de Beursvloer.

> Lees verder
3 keer 6 kuubs afvalcontainer

GP Groot bv, actief op het gebied van infra en engineering, inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, biedt 3 x een 6-kuubs container voor puin, hout of gemengd afval (geen dakafval/asbest) aan en verzorgt het transport en de verwerking. Wij zijn 10 november aanwezig op de Beursvloer.

> Lees verder
Archiefvernietiging

GP Groot bv, actief op het gebied van infra en engineering, inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, biedt eenmalig het papier vernietigingen in een Reisswolf 240 liter container. Wij zijn 10 november aanwezig op de Beursvloer.

> Lees verder
Goederen transport

GP Groot bv, actief op het gebied van infra en engineering, inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, biedt eenmalig een vrijwilligersorganisatie een voertuig en een chauffeur aan om onder eigen coördinatie eenmalig handzame goederen binnen Noord-Holland Noord te transporten. Wij zijn 10 november aanwezig op de Beursvloer.

> Lees verder
Carwasbonnen

GP Groot bv, actief op het gebied van infra en engineering, inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, biedt een vrijwilligersorganisatie krijgt 1 x 4 carwasbonnen om hun bedrijfswagens bij een van onze Texaco Service Stations te wassen. De bonnen worden aan totaal 5 organisaties beschikbaar gesteld. Wij zijn 10 november aanwezig op de Beursvloer.

> Lees verder
Sneeuwschuiven eigen terrein stichting of vereniging

GP Groot bv, actief op het gebied van infra en engineering, inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, biedt aan om na sneeuwval het eigen parkeerterrein van een vrijwilligersorganisatie een keer te schoon te maken van sneeuw en te strooien. Wij zijn 10 november aanwezig op de Beursvloer.

> Lees verder
50 liter gratis diesel

GP Groot bv, actief op het gebied van infra en engineering, inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, biedt een vrijwilligersorganisatie kan 1 x 50 liter gratis diesel tanken bij een van onze Texaco Service Stations. De bonnen worden aan totaal 4 organisaties beschikbaar gesteld. Wij zijn 10 november aanwezig op de Beursvloer.

> Lees verder
Beschikbaarheid afvalcontainer

GP Groot inzameling en recycling biedt drie organisaties eenmalig een 3 kuubs container voor puin, hout of gemengd afval (geen dakafval/asbest) aan en verzorgt het transport en de verwerking.

> Lees verder
Aanbod papiercontainer

GP Groot inzameling en recycling biedt hulp aan bij het vernietigen van papier voor maatschappelijke organisaties of verenigingen. We komen eenmalig het papier vernietigen in een Reisswolf 240 liter container. Dit aanbod kunnen we doen aan 2 organisaties.

> Lees verder
Transport van goederen

GP Groot inzameling en recycling biedt eenmalig een vrijwilligersorganisatie een voertuig en een chauffeur aan om onder eigen coördinatie handzame goederen binnen Noord-Holland Noord te transporteren.

> Lees verder
Wasbeurten voor transportbus

GP Groot brandstoffen en oliehandel geeft vrijwilligersorganisaties de mogelijkheid om de eigen transportbusjes zelf bij de wasstraten van een van onze Texaco Service Stations te wassen (tijdstip in overleg). Wij bieden 20 wasbeurten van programma 2 aan (met een maximum van 4 x per organisatie).

> Lees verder
Sneeuwvrij maken parkeerterrein

GP Groot infra en engineering biedt aan na sneeuwval om het eigen parkeerterrein een keer sneeuwvrij te maken en te strooien

> Lees verder
Beschikbaarheid stratenmaker

GP Groot infra en engineering biedt aan 2 verschillende maatschappelijke organisaties 4 uur bestraten aan door een professionele stratenmaker.

> Lees verder

 

Matchverslagen

Boomstammen en compost voor de buurttuin van De Meander.

GP Groot leverde drie boomstammen en compost ten behoeve van de buurttuin van OBS De Meander. Deze match werd gesloten op De Beursvloer 2012.

> Lees verder GP Groot en MTB Noordwest delen de passie voor hun product

MTB Noordwest en GP Groot hebben op het oog niet zoveel gemeen, totdat ze samenkomen voor het organiseren van een van de meest bijzondere mountainbike-evenementen van het jaar: De GP ReCycle 2013. Dan blijkt de passie voor het product een stevig gemeenschappelijk fundament.

> Lees verder Afvalcontainer

In Centrum 31 begonnen we het jaar bijzonder goed! Dankzij een match op Beursvloer, georganiseerd door Stichting De Waaier, stelde GP Groot een afvalcontainer beschikbaar aan ons dagactiviteitencentrum. De kelder kon eindelijk een keer worden opgeruimd. Namens alle cliënten en medewerkers hartelijk dank voor deze match!

> Lees verder Container van GP Groot

Een paar weken geleden moesten wij op ons kantoor aan de Laat een oud tapijt vervangen voor een nieuwe. We hebben met behulp van vrijwilligers het tapijt los getrokken en GP Groot gevraagd of zij ons wilde helpen met een container om het oude tapijt af te voeren.

> Lees verder Pleintje van Stichting Veldzorg Oosterdel opnieuw bestraat.

Onder slechte weersomstandigheden heeft de stratenmaker van GP Groot ons pleintje opnieuw bestraat.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl