CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

stichting Artiance, centrum voor de Kunsten

http://www.artiance.nl

Bij Artiance kan iedereen lessen, cursussen en workshops volgen op het gebied van muziek, theater, dans en beeldende kunst. Artiance werkt als centrum voor de Kunsten op school en in de Alkmaarse wijken om alle volwassenen en kinderen laagdrempelig in aanraking te laten komen met kunst en cultuur. Kunst verbindt mensen!

 

Matchverslagen

Verborgen Schatten Oudorperhout en Oosterhout 2012

Verborgen schatten is een prachtig evenement om kinderen in contact te brengen met muziek, dans,sport theater, circus en natuur. Een evenement dat is tot stand gekomen door een hele mooie samenwerking tussen bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties

> Lees verder Artiance kleurt het COC roze met NLdoet

Artiance cursisten en medewerkers hebben als vrijwilliger de handen uit de mouwen gestoken op de nationale vrijwilligersdag NL-doet bij het COC in Alkmaar.

> Lees verder Bewoners Louise Wentland volgen een workshop Picasso schilderen bij Artiance

Twee bewoners van Philadelphia, locatie Louise Wentland hebben onlangs een workshop Picasso schilderen gevolgd bij Artiance in Alkmaar. Wat vonden zij het leuk om te doen! Sanne heeft een verslag geschreven van de leuke en creatieve dag:

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl