CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Donateur

Erik Boschman fotografie & film

http://www.erikboschman.com

Professioneel, zelfstandig fotograaf met vele jaren ervaring. Onbekende, lastige lokaties zijn een uitdaging en het oplossen van problemen op deze lokaties is het doel.
Door het juiste gebruik van standpunt en verlichting(niet te verwarren met belichting...!) en soms veel geduld haal ik het maximale uit de situatie.

Op mijn 16e ben ik begonnen met fotograferen, na het VWO ben ik terecht gekomen op de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten(KABK) in Den haag. Na de academie ben ik gaan werken voor een bekende Amsterdamse fotograaf. Gedurende 5 jaar hebben we alle uithoeken van de aarde bezocht om voor uiteenlopende internationale klanten campagnes te fotograferen. Daarna ben ik free lance gaan assisteren voor diverse fotografen wat resulteerde in nog meer reizen. Vanaf 2000 fotografeer ik voor vele klanten in geheel Nederland.

Naast professionele digitale camera's beschik ik over een mobiele fotostudio, die overal opgebouwd kan worden. Retouche en beeldbewerking doe ik al jaren zelf waardoor de lijnen kort zijn en er desgewenst supersnel geleverd kan worden.

Specialismen
Fotografie in de breedste zin van het woord. Mijn insteek bij een opdracht is altijd om het maximale uit de situatie te halen mbv alle middelen die je als fotograaf ter beschikking hebt. Waarbij ik standpunt, licht & scherpte vs onscherpte altijd erg belangrijk vind.

 

Matchverslagen

Erik Boschman fotografeert Toonkunstkoor

Op de Matchmarkt in Museum Broekerveiling op 7 november jl., sloot Toonkunstkoor Alkmaar een match met Erik Boschman, fotograaf te Alkmaar.

> Lees verder Dansen bij Hora!

Dit jaar bestaat Hora 40 jaar en daar mocht gerust even bij stilgestaan worden. Daarom organiseerde Internationale Dansvereniging Hora een dansmarathon van 12 uur op maandag 8 mei. Dankzij een Beursvloer match werden er professionele foto’s van dit evenement gemaakt door Erik Boschman.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl