CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Stichting Miss IQ

http://www.stichtingmissiq.nl

“Every change comes from an action”
Stichting Miss IQ is een kleine maar uiterst actieve stichting die opgericht is in 2011. Door het organiseren van diverse activiteiten wil zij gelden inzamelen om kinderen die in armoede opgroeien een betere toekomst te bieden. Stichting Miss IQ wil zich ten opzichte van andere stichtingen onderscheiden door zich in te zetten voor kinderen in het Koninkrijk der Nederlanden.

 

Openstaande vragen / aanbod

Hulp gezocht!

Stichting MissIQ zoekt advies en steun bij het vinden van sponsors en donateurs. Wij helpen arme scholen, o.a. in Caribisch Nederland, aan nog goed bruikbaar inventaris. De kosten om alles te regelen zijn enorm hoog.

> Lees verder
Vervoer gezocht!

~Stichting MissIQ heeft van tijd tot tijd vrachtwagens nodig om in Nederland schoolinventaris op te halen. Wie wil ons zo nu en dan helpen. We hebben zelf gediplomeerde chauffeurs voor dit transport.

> Lees verder

 

Matchverslagen

MEO schenkt speelgoed aan Miss IQ

Ruth Groenewoud van Miss IQ keek haar ogen uit toen ze de hoeveelheid speelgoed zag, die zij van Stichting MEO kreeg. Daarmee kan zij kinderen van twee scholen in Curaçao blij maken.

> Lees verder Snijder Incasso schenkt 500 luchtbedden!

Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders maakt Stichting Miss IQ en 'Vereniging Oudorp steunt Kika' blij met 500 splinternieuwe luchtbedden.

> Lees verder Jonge moeders naar sinterklaasfeest met BAK Reizen

Zaterdag 22 november vertrokken twee bussen van BAK Reizen richting de Beverwijkse Bazaar, waar jonge moeders met hun kinderen via Stichting Miss IQ een onvergetelijk sinterklaasfeest beleefden.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl