CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Univé Regio+

http://www.univeregioplus.nl

Univé HAL is één van de regio's van Univé Regio+, één van de grootste Univé Onderlingen. Ons werkgebied omvat een groot deel van Noord-Holland, een stukje Zuid-Holland, Utrecht en de stad Zwolle. Univé Regio+ is een Coöperatie die werkt zonder winstoogmerk. Dat betekent dan wij geen aandeelhouders maar leden hebben. U bent lid van onze Coöperatie als u een brandverzekering (inboedel en/of opstalverzekering) bij ons heeft ondergebracht. In ons eigen werkgebied zijn wij namelijk zelfstandig brandverzekeraar. Alle verzekerden met een brandverzekering zijn hierdoor een soort aandeelhouder van onze Coöperatie.
We helpen onze klanten en leden met schade-, zorg- en levensverzekeringen, financiële diensten en hypotheken. Hierbij kunt u rekenen op deskundige en eerlijke adviezen en snelle en betrouwbare service.

Ook kunt u de verzekeringen die u nu bij een andere maatschappij heeft lopen, zonder problemen laten doorlopen en bij ons onderbrengen. Univé Regio+ is behalve tussenpersoon voor alle verzekeringen en diensten van Univé, dus ook tussenpersoon voor een aantal andere verzekeringsmaatschappijen. Daarmee heeft u één aanspreekpunt en nemen wij u werk uit handen. U betaalt hier niets voor. Wij verlenen u graag deze service.

 

Matchverslagen

Univé sluit match met Midgard

Op de vrijdag van NL DOET 2012 kwamen 10 Univé managers uit het hele land maar Midgard om hier gezamenlijk de handen uit de mouwen te steken.

> Lees verder Vrijwilligerswerk bij Oudtburgh Bergen

Team HAL verricht vrijwilligerswerk bij Oudtburgh in Bergen

> Lees verder Buurthuis 't Ambacht: Toen en nu, 30 jaar later!

Op zaterdag 29 juni gingen bewoners in de wijk rondom Buurthuis 't Ambacht 30 jaar terug in de tijd. Michel Zonneveld, directeur Univé HAL, ging met 4 van zijn medewerksters op 'buurtsafari' door Alkmaar-Noord. Dit was o.a. een initiatief van Stichting BAM en Danielle Koelemij van Artiance.

> Lees verder Univé HAL biedt podium aan "Kunstbende"

Naar aanleiding van een pitch van Culturele Staten in De Telefooncentrale, gaf Michel Zonneveld van Univé HAL gehoor aan de oproep een podium te bieden aan jong talent.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl