CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Donateur

EY

http://www.ey.com

Ernst & Young is wereldwijd toonaangevend op het gebied van assurance, tax, transactions en advisory. Juridische en notariƫle dienstverlening wordt in een strategische alliantie met tax verzorgd door Holland Van Gijzen. Onze 152.000 mensen delen wereldwijd dezelfde waarden en staan voor kwaliteit. Wij maken het verschil door onze mensen, onze cliƫnten en de samenleving te helpen hun mogelijkheden optimaal te benutten.
Ernst & Young heeft in Nederland een historie die teruggaat tot 1883 en is daarmee de oudste firma in zijn branche.

 

Matchverslagen

Ernst & Young verzorgt workshop voor vrijwilligers

Op donderdagavond 10 mei 2012 kwamen 45 vrijwilligers samen bij Ernst & Young Accountants in Alkmaar voor de Workshop Vrijwillig Aansprakelijk. In samenwerking met Advocatenkantoor Holland van Gijzen werd een informatieve avond georganiseerd voor bestuursleden van stichtingen en verenigingen uit de regio.

> Lees verder Bezoek aan de kaasmarkt voor bewoners De Vleugels

Acht enthousiaste medewerkers van Ernst & Young hebben op vrijdag 12 juli zeven oudere bewoners van verzorgingshuis De Vleugels getrakteerd op een ochtendje kaasmarkt, een must voor deze oude ras-Alkmaarders.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl