CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Partner/founder

TheSign Creative Communication

http://www.thesign.nl

Als full-service reclamebureau is TheSign gespecialiseerd in het bouwen aan en onderhouden van merken.
In het visueel zichtbaar maken van organisaties, producten en diensten.

We doen dit professioneel, doordacht en met passie. TheSign ontwikkelt onderscheidende en creatieve communicatieplannen.

Samen met u bepalen we de meest krachtige combinatie van alternatieve, traditionele, sociale en nieuwe media. Geïntegreerde communicatie zorgt uiteindelijk voor de meest sterke indruk.

Het resultaat: onderscheidende, zichtbare en herkenbare communicatie.
Wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd in een persoonlijk advies? Neem contact op met Rose de Jong: rosedejong@thesign.nl of bel op 072-5761970. We leren uw bedrijf of organisatie graag beter kennen. Net als de mensen erachter.

It's all about Brands.

 

Openstaande vragen / aanbod

Wilt u uw naamsbekendheid vergroten?

Wil je als Stichting de naamsbekendheid vergroten? Wil je meer zichtbaar zijn? Dan kun je misschien wel wat advies gebruiken. TheSign uit Heerhugowaard biedt 1,5 uur marketingadvies aan. Ontmoet ons op de Matchmarkt.

> Lees verder

 

Matchverslagen

Ontwerp en Realisatie visitekaartje voor de Held van Alkmaar

Reclamebureau TheSign ontwierp en drukte een visitekaartje om meer bekendheid te geven aan papierinzameling voor Vereniging Oudorp steunt KiKa (Kinderen Kankervrij).

> Lees verder Dolblije gezichten

Stichting Dolfinn uit Heiloo matchte op de Beursvloer 2012 met TheSign Creative Communication uit Heerhugowaard.

> Lees verder Ontwerpen van banners voor op het Glazen Huis

Op De MatchMarkt 2015 in De Cultuurkoepel in Heiloo matchte Rose De Jong van TheSign met Showhero uit Heiloo. Zij zegde toe de banners voor op Het Glazen Huis te ontwerpen.

> Lees verder Ontwikkelen van de nieuwe website Campcool

TheSign heeft in samenwerking met Jane de la Fosse een website ontwikkeld en gebouwd die past bij de beleving van de jongeren en voldoet aan de eisen van deze tijd.

> Lees verder TheSign adviseert Oberon

TheSign Creative Communication en Oberon Theater Producties vonden elkaar op De Beursvloer 2014. TheSign wilde hen helpen met een stuk PR.

> Lees verder Prachtige nieuwe banner voor Stichting MeerSaam

Op de MatchMarkt van 19 oktober 2017 maakte Stichting MeerSaam een match met TheSign Merkenbouwer en de Jong Reclame Heerhugowaard die samen hebben gewerkt om een prachtige banner voor Stichting Meersaam te maken.

> Lees verder Flyer Gennissen Speldag 2019

Op De Beursvloer maakten wij een match met Rose van TheSign. Zij verzorgde het ontwerp van de flyer. Martijn van Wokke Vormgeving & Communicatie heeft voor ons 1000 flyers laten drukken.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl