CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Platformlid

Stichting De Waaier

http://www.de-waaier.nl

 

Matchverslagen

Kerstmannen voor De Vleugels

Stichting De Waaier schenkt dertig kerstmannen aan Zorgcentrum De Vleugels dankzij mevrouw van Rijssewijk

> Lees verder MatchMarkt 2017

De MatchMarkt van 19 oktober was weer een groot succes! Er zijn 197 matches gemaakt tussen zo'n 80 bedrijven en 80 maatschappelijke organisaties. Ook zijn er veel losse afspraken gemaakt, waarbij beide partijen nog even contact met elkaar opnemen om te kijken of zij iets samen kunnen doen. Mocht daar alsnog een match uit komen, vergeet dit dan niet aan ons door te geven! Bekijk het filmpje door de volgende link te kopiƫren en in je browser te plakken: https://www.alkmaarcentraal.nl/nieuws/60008552-tiende-matchmarkt-de-waaier-groot-succes-video

> Lees verder Container van GP Groot

Een paar weken geleden moesten wij op ons kantoor aan de Laat een oud tapijt vervangen voor een nieuwe. We hebben met behulp van vrijwilligers het tapijt los getrokken en GP Groot gevraagd of zij ons wilde helpen met een container om het oude tapijt af te voeren.

> Lees verder Workshop facebook bij Wennies Advertising

Sterrenwacht Saturnus, Twirlvereniging de Boomtoppers en Stichting De Waaier ontvingen een workshop facebook van Wendy Broersen van Wennies Advertising.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl