CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Sponsor

Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders

http://www.snijderincasso.nl

Incasso en Gerechtsdeurwaarderskantoor in Beverwijk en Hoorn, Noord-Holland.

In Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders vindt u een pro-actieve en meedenkende incassopartner, die op uw debiteuren streng maar rechtvaardig overkomt en oog blijft houden voor de menselijke maat. De basis van een goede samenwerking is het nakomen van afspraken. Voor Snijder is dit zeer belangrijk: wij doen wat we afspreken en laten zien dat we dit doen. Transparantie is een belangrijk kenmerk van onze dienstverlening.

Snijder onderhoudt intensieve relaties met haar opdrachtgevers, om snel gewijzigde behoeften te kunnen signaleren. Wij bieden onze opdrachtgevers één loket voor alle zaken op het gebied van incasso en deurwaardersdiensten. Alle incasso- en deurwaarderstrajecten worden in eigen beheer uitgevoerd. Hierdoor hebben wij een optimale controle over onze incassoprocessen.

Binnen een partnership het structureel voorkomen dan wel verkleinen en beheersbaar houden van debiteurenrisico’s voor onze opdrachtgevers, in lijn met de klantwaarden van onze opdrachtgevers en op een maatschappelijk betrokken manier.
Oftewel voor de klant:
• meer marge bij gelijke omzet
• een gezond werkkapitaal
• klantbehoud

Specialisaties
Pré Incasso, Gerechtelijke incasso, Minnelijke Incasso, Huurincasso, Gerechtsdeurwaarder, Juristen

 

Matchverslagen

Snijder: ieder zijn talent tijdens NL DOET!

Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders steekt de handen uit de mouwen tijdens NL DOET.

> Lees verder Snijder Incasso lost nare affaire op voor Alkmaar Guardians

Wat begon als een eenvoudig telefoontje werd een nare affaire. Basketbalvereniging The Guardians werd gedwongen te betalen voor een vermelding in De Telefoongids waarmee ze niet had ingestemd. Via De Waaier kwam Snijder Incasso in actie.

> Lees verder Snijder Incasso en Burgemeester Bruinooge maken 160 mensen blij met oldtimerritten

Op zaterdag 27 april en zaterdag 4 mei hebben 24 chauffeurs van oldtimers ruim 160 bewoners van verzorgingstehuizen Het Rekerheem, De Nieuwpoort en De Vleugels uit Alkmaar en Esdégé Reigersdaal opgehaald voor een prachtige rit. Zaterdag 4 mei ging er een speciale chauffeur mee, een aantal bewoners hadden de eer om met Burgemeester Piet Bruinooge in de oldtimer mee te mogen rijden. Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders heeft deze ritten georganiseerd naar aanleiding van een match op de maatschappelijke beursvloer van De Waaier in het AFAS stadion eind vorig jaar.

> Lees verder Snijder Incasso schenkt 500 luchtbedden!

Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders maakt Stichting Miss IQ en 'Vereniging Oudorp steunt Kika' blij met 500 splinternieuwe luchtbedden.

> Lees verder Oldtimer rit voor zorgcentrum Horizon

Hetty van Lunen van zorgcentrum Horizon matchte op de Beursvloer met Theo Snijder van Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders de inmiddels beroemde "Snijder Oldtimer rit" door de omgeving van Langedijk.

> Lees verder Snijder Incasso schenkt stichting MEO prachtig meubilair!

Graag willen wij, van Stichting MEO, Snijder Incasso uit Beverwijk bedanken voor het prachtige meubilair!

> Lees verder Geweldige match voor stichting Babyspullen!

In het kader van NLdoet hebben de medewerkers van Snijder Incasso hun handen uit de mouw gestoken voor stichting Babyspullen te Heerhugowaard.

> Lees verder Oldtimer rit

Woensdagmiddag 21 maart was het dan zo ver. Een Old timer rit georganiseerd voor onze werknemers. Een Match gesloten op de Beursvloer door Stichting De Waaier.

> Lees verder Een dag met gouden rand

Op donderdag 22 maart was het dan zover. De bewoners van Kleinschalig Wonen Middelhof en de cliënten van de dagactiviteiten mochten mee met de oldtimers van Snijder Incasso & Gerechtsdeurwaarders. Het zou voor onze bewoners een dag met een gouden rand worden..

> Lees verder Snijder Incasso BV organiseert oldtimerrit voor bewoners Zorgcentrum De Oldeburgh

De Oldtimer Tour aangeboden aan bewoners van Zorgcentrum De Oldeburgh in Oudorp was in een woord GEWELDIG. De dag begon een beetje fris op zaterdag 18 mei 2019. In de middag kwam de zon erbij.

> Lees verder Vermakelijke oldtimerrit voor Stichting Niko

Op zaterdagochtend 18 mei, werden onze zorgvragers opgehaald om met oude en antieke auto’s een rit door ons mooie landschap te maken. Na wat gepuzzel en gehussel was iedereen ingestapt en vertrokken we richting Heiloo.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl