CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Donateur

ROC Horizon College

http://www.horizoncollege.nl

Het Horizon College wil kennis, kunde en leervaardigheid overdragen
• door het aanbieden van advies- en onderwijsactiviteiten
• aan inwoners, ondernemers en werknemers bij organisaties in het gebied in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal
• om de door hen gewenste en kenbaar gemaakte persoonlijke en professionele ontwikkeling mogelijk te maken
• en op die manier een bijdrage leveren aan hun duurzame positie op de arbeidsmarkt
• teneinde de sociaaleconomische ontwikkeling van de regio te bevorderen.

 

Openstaande vragen / aanbod

Verschillende diensten

Leerlingen van verschillende opleidingen van het ROC Horizon College komen in actie! Dat kan zijn op het gebied van ICT, het verzorgen van een diner of een gezellig dagje uit. Wij vertellen u graag meer op De Beursvloer!

> Lees verder
Workshop bakken

Leerlingen van het ROC Horizon College, afdeling Brood & Banket, verzorgen een workshop bakken voor een groep van 10 tot 20 personen. Tot op De Beursvloer!

> Lees verder
Pannenkoekenlunch

Pannenkoeken eten? De afdeling Horeca van het ROC Horizon College biedt basisschoolleerlingen en mensen met een beperking een pannenkoekenlunch aan in het lesrestaurant in Heerhugowaard.

> Lees verder
Hulp bij marketing en communicatie

Een brochure of flyer nodig? Leerlingen van het ROC Horizon College, opleiding Marketing en Communicatie, kunnen u hierbij helpen. De leerlingen kunnen ook, in overleg, andere communicatiemiddelen ontwikkelen.

> Lees verder
Websites bouwen

Leerlingen van het ROC Horizon College, afdeling ICT, kunnen u helpen bij het technisch bouwen van websites.

> Lees verder
Sportactiviteiten

Voor senioren, mensen met een beperking of mensen met gezondheidsklachten: leerlingen van de afdeling Sport & Bewegen van het ROC Horizon College verzorgen sportactiviteiten in de gymzaal of op locatie.

> Lees verder
Dagje uit of diner

Leerlingen van het ROC Horizon College komen in actie! Denk aan het verzorgen van een diner of een gezellig dagje uit. Wij vertellen u graag meer op De MatchMarkt!

> Lees verder
ICT ondersteuning

Heeft u ondersteuning nodig op ICT gebied? Onze leerlingen helpen u graag! Kom langs op de stand van het ROC Horizon College op De MatchMarkt!

> Lees verder
Leerlingen in actie!

Leerlingen van het ROC Horizon College komen voor u in actie! Denk aan het verzorgen van een diner of een gezellig dagje uit. Wij vertellen u graag meer op De Beursvloer!

> Lees verder
ICT ondersteuning

Heeft u ondersteuning nodig op ICT gebied? Onze leerlingen helpen u graag! Het ROC Horizon College spreekt u graag op De Beursvloer!

> Lees verder
Helpende handjes

Leerlingen van verschillende opleidingen van het ROC Horizon College komen in actie! Zij helpen u graag met het organiseren van een maatschappelijk evenement, een gezellig dagje of een diner. Wij vertellen u graag meer op De MatchMarkt!

> Lees verder
Wij helpen u graag met een evenement

Studenten van verschillende opleidingen van het ROC Horizon College komen in actie! Zij helpen u graag met het organiseren van een maatschappelijk evenement. Wij vertellen u graag meer op De Beursvloer!

> Lees verder

 

Matchverslagen

Van pannenkoek tot prachtige nagels

Stapels pannenkoeken werden er gebakken en heel veel nagels werden er gelakt. Het ROC Horizon College heeft na de Beursvloer van vorig jaar oktober een flink aantal matches tot stand gebracht. Zo bakten leerlingen van de opleiding Ondernemer Horeca pannenkoeken in verschillende variaties. De lekkernijen werden tijdens twee lunchsessies geserveerd in het lesrestaurant van het Horizon College op de locatie Heerhugowaard. Stichting Actief Talent, Respijtzorg Alkmaar, Stichting Eerste Hulp Alkmaar en Stichting Alkcare waren de organisaties die op deze lunch werden getrakteerd.

> Lees verder Roc-leerlingen trakteren cliënten Philadelphia op een diner

Leerlingen van het ROC Horizon College hebben 40 mensen met een licht verstandelijke beperking getrakteerd op een diner. Het diner vond donderdagavond 6 februari plaats in Heerhugowaard, in het lesrestaurant van het Horizon College.

> Lees verder Diner van leerlingen ROC, voor cliënten Philadelphia.

Leerlingen van het ROC Horizon College trakteerden veertig mensen met een licht verstandelijke beperking op een diner. De leerling-koks verzorgden een driegangendiner en de leerlingen van opleiding Gastheer/Gastvrouw zorgden ervoor dat het de gasten aan niets ontbrak.

> Lees verder Tuinbank

Op de Beursvloer van 2016 had woonlocatie De Meander een match met het ROC Horizon College voor het maken van een tuinbank. De bank is inmiddels overhandigd. ROC Horizon College, bedankt hiervoor!

> Lees verder ROC Horizon College bakt koekjes met de Zonnebloem afd. Langedijk-Noord

Op de Beursvloer hebben wij, de Zonnebloem afd. Langedijk-Noord, in 2018 een match gemaakt met het Horizoncollege voor het bakken van koekjes en broodjes voor 20 personen. Deze match is op 22 januari geëffectueerd.

> Lees verder Lente high tea bij De Pieter Raat Stichting

In april hebben studenten van het Horizon College Heerhugowaard op maar liefst twee locaties van De Pieter Raat Stichting een geweldige lente high-tea georganiseerd.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl