CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Donateur

ROC Horizon College

http://www.horizoncollege.nl

Het Horizon College wil kennis, kunde en leervaardigheid overdragen
• door het aanbieden van advies- en onderwijsactiviteiten
• aan inwoners, ondernemers en werknemers bij organisaties in het gebied in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal
• om de door hen gewenste en kenbaar gemaakte persoonlijke en professionele ontwikkeling mogelijk te maken
• en op die manier een bijdrage leveren aan hun duurzame positie op de arbeidsmarkt
• teneinde de sociaaleconomische ontwikkeling van de regio te bevorderen.

 

Matchverslagen

Van pannenkoek tot prachtige nagels

Stapels pannenkoeken werden er gebakken en heel veel nagels werden er gelakt. Het ROC Horizon College heeft na de Beursvloer van vorig jaar oktober een flink aantal matches tot stand gebracht. Zo bakten leerlingen van de opleiding Ondernemer Horeca pannenkoeken in verschillende variaties. De lekkernijen werden tijdens twee lunchsessies geserveerd in het lesrestaurant van het Horizon College op de locatie Heerhugowaard. Stichting Actief Talent, Respijtzorg Alkmaar, Stichting Eerste Hulp Alkmaar en Stichting Alkcare waren de organisaties die op deze lunch werden getrakteerd.

> Lees verder Roc-leerlingen trakteren cliënten Philadelphia op een diner

Leerlingen van het ROC Horizon College hebben 40 mensen met een licht verstandelijke beperking getrakteerd op een diner. Het diner vond donderdagavond 6 februari plaats in Heerhugowaard, in het lesrestaurant van het Horizon College.

> Lees verder Diner van leerlingen ROC, voor cliënten Philadelphia.

Leerlingen van het ROC Horizon College trakteerden veertig mensen met een licht verstandelijke beperking op een diner. De leerling-koks verzorgden een driegangendiner en de leerlingen van opleiding Gastheer/Gastvrouw zorgden ervoor dat het de gasten aan niets ontbrak.

> Lees verder Tuinbank

Op de Beursvloer van 2016 had woonlocatie De Meander een match met het ROC Horizon College voor het maken van een tuinbank. De bank is inmiddels overhandigd. ROC Horizon College, bedankt hiervoor!

> Lees verder ROC Horizon College bakt koekjes met de Zonnebloem afd. Langedijk-Noord

Op de Beursvloer hebben wij, de Zonnebloem afd. Langedijk-Noord, in 2018 een match gemaakt met het Horizoncollege voor het bakken van koekjes en broodjes voor 20 personen. Deze match is op 22 januari geëffectueerd.

> Lees verder Lente high tea bij De Pieter Raat Stichting

In april hebben studenten van het Horizon College Heerhugowaard op maar liefst twee locaties van De Pieter Raat Stichting een geweldige lente high-tea georganiseerd.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl