CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Partner/founder

Rabobank Alkmaar e.o.

http://www.alkmaar.rabobank.nl

De Rabobank Groep bestaat uit zelfstandige lokale Rabobanken en de centrale organisatie Rabobank Nederland met een aantal gespecialiseerde dochterondernemingen. Als coöperatie zijn we er voor en door klanten en willen we bijdragen aan een duurzame economische ontwikkeling.

 

Openstaande vragen / aanbod

LED Beeldschermen nodig?

Rabobank Alkmaar e.o. biedt vier LED-beeldschermen aan. Welke vier verenigingen kunnen wij hier blij mee maken?

> Lees verder

 

Matchverslagen

Rabobank Alkmaar e.o. actief op NL DOET!

Tijdens de NL DOET dagen is de Rabobank druk bezig geweest, zij waren zelfs actief op 5 projecten.

> Lees verder Maatschappelijke organisaties doen Goede Zaken bij Rabobank Alkmaar e.o.

Op donderdag 31 mei jl. faciliteerde en organiseerde Rabobank Alkmaar e.o. in samenwerking met Stichting De Waaier de Workshop Goede Zaken.

> Lees verder Rabobank gaat op stap met bewoners van Zorgcentrum De Vleugels

Vrijdag 31 mei 2013 heeft de Rabobank een uitje verzorgd voor een groep ouderen uit Zorgcentrum De Vleugels die geen of heel weinig bezoek krijgen.

> Lees verder Belevingstuin van het Vierkant nog mooier dankzij Rabobank en Groenmeesters.

Op vrijdag 20 september 2013 was het een zoete inval bij AC het Vierkant in Zuid-Scharwoude. Acht vrijwilligers van Private Banking Alkmaar (Rabobank) staken hun handen uit de mouwen en hebben fantastisch werk verzet. Ook mede dankzij Hoveniersbedrijf Groenmeesters is de belevingstuin voor mensen met een verstandelijke beperking nog mooier geworden.

> Lees verder Grote schoonmaak bij Waterkant West

Waterkant West, onderdeel van Esdégé Reigersdaal, is een nieuwe locatie voor oudere geestelijk/lichamelijk gehandicapten(leeftijd van 50 tot 80 jaar). Een team van Rabobank Alkmaar bood een helpende hand door de buitenboel eens flink schoon te maken.

> Lees verder Resto VanHarte op bezoek bij Rabobank Alkmaar e.o., een groot succes!

Woensdag 13 februari 2013 was een bijzondere avond in het bedrijfsrestaurant van Rabobank Alkmaar e.o. Ruim 100 gasten van Resto VanHarte kwamen bij de bank op bezoek om te genieten van een gezamenlijk, gezellig en overheerlijk driegangendiner, voorzien van muzikale omlijsting van niemand minder dan Jennifer Terwel (finaliste van Rabo Spotlight).

> Lees verder Rabobank Alkmaar e.o. tuiniert bij De Kleine Ark

Rabobank Alkmaar e.o. ging vrijdag 4 oktober met 10 medewerkers naar De Kleine Ark. De dag begon met hevige regenval, maar na een rondleiding en een kop koffie, brak het zonnetje door en kon er in de tuinen gewerkt worden.

> Lees verder Rabobank tuiniert bij stichting Zwerfdier

Afgelopen vrijdag hielp Rabobank een ochtend bij Stichting Zwerfdier/ Pension Felis. Na een hartelijk ontvangst door de vrijwilligers en Bennie de huiskat, kregen zij een rondleiding door het pension en het asiel.

> Lees verder Rabo klust bij Life 072

Rabobank Alkmaar e.o. hecht er als coöperatieve bank aan dat al haar medewerkers zich inzetten voor maatschappelijk betrokken activiteiten in haar werkgebied. Naar aanleiding hiervan staken een groep collega’s flink de handen uit de mouwen om het pand van Stichting Life 072, een creatieve broedplaats voor startende ondernemers, op te knappen.

> Lees verder Zwerfdier blij met hulp Rabo

Rabobank Alkmaar teambuilt jaarlijks met al haar medewerkers. Zo vertrok een ploegje op vrijdag 27 juni richting het Kattenasiel van Stichting Zwerfdier/Pension Felis te Alkmaar

> Lees verder Wandelen met medewerkers van de Rabobank Alkmaar

Vrijdag 22 juni kwamen de medewerkers van de Rabobank Alkmaar om cliënten van woon zorgcentrum “de Oldeburgh” te begeleiden tijdens het buiten wandelen.

> Lees verder Rabobank helpt bij clientenfeest van centrum 31

Medewerkers van Rabobank Alkmaar hebben hun handen uit de mouwen gestoken op het cliëntenfeest van Centrum 31 en de Vonder. Het was een geweldige dag!

> Lees verder Moestuin bij Tiny Houses Alkmaar aangelegd door Rabobank Alkmaar

Vorig jaar nam het team van Tiny House Alkmaar voor de eerste keer deel aan de Beursvloer, een evenement van Stichting De Waaier.

> Lees verder Oud Hollandse Spelletjes en Pannenoeken bakken

Vrijwilligers van de Rabobank kwamen bij Magentazorg De Oude Trambaan Oudhollandse spelletjes doen èn pannenkoekenbakken.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl