CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Partner/founder

Rabobank Alkmaar e.o.

http://www.alkmaar.rabobank.nl

De Rabobank Groep bestaat uit zelfstandige lokale Rabobanken en de centrale organisatie Rabobank Nederland met een aantal gespecialiseerde dochterondernemingen. Als coöperatie zijn we er voor en door klanten en willen we bijdragen aan een duurzame economische ontwikkeling.

 

Openstaande vragen / aanbod

Aansprekende klus!

Rabobank Alkmaar e.o. pakt ieder jaar tijdens NL DOET een aantal klussen op. Op vrijdag 15 maart 2013 willen wij met 15 vrijwilligers aan de slag bij 1 of meerdere maatschappelijke organisaties. Kunt u onze hulp goed gebruiken en heeft u een aansprekende klus, overtuig ons dan op De Beursvloer en wie weet beleven wij dan samen het betere dagje uit tijdens NL DOET 2013.

> Lees verder
Flinke klus voor NL Doet 2014

Verenigingen, stichtingen en initiatieven maken Alkmaar e.o. tot een regio waarin mensen elkaar begrijpen, zich kunnen ontwikkelen, genieten en groeien. Hieraan levert Rabobank Alkmaar e.o. graag een bijdrage. Voor NL Doet 2014 (de grootste vrijwilligersactie in Nederland op 21 en 22 maart 2014) stelt Rabobank Alkmaar e.o., op vrijdag 21 maart 2014, 15 personen beschikbaar. Heeft u een project of flinke klus die wij op deze dag kunnen aanpakken, zoek dan contact met ons tijdens de MatchMarkt ..

> Lees verder
Klussen

Rabobank Alkmaar e.o. pakt elk jaar tijdens NL DOET een aantal klussen op. Op vrijdag 20 maart 2015 willen wij weer met 15 vrijwilligers aan de slag bij één of meerdere maatschappelijke organisaties. Kunt u onze hulp goed gebruiken en heeft u een aansprekende klus, overtuig ons dan op De Beursvloer en wie weet beleven wij dan samen het betere dagje uit tijdens NLdoet 2015.

> Lees verder
Helpende handjes

Verenigingen, stichtingen en initiatieven maken Alkmaar e.o. tot een regio waarin mensen elkaar begrijpen, zich kunnen ontwikkelen, genieten en groeien. Hieraan levert Rabobank Alkmaar e.o. graag een bijdrage. Voor NLDOET 2016 (de grootste vrijwilligersactie in Nederland op 11 en 12 maart 2016) stelt Rabobank Alkmaar e.o. op vrijdag 11 maart 2016, 15 personen beschikbaar. Heeft u een project of klus die wij op deze dag kunnen aanpakken, zoek dan contact met ons tijdens de MatchMarkt.

> Lees verder
15 vrijwilligers zoeken klussen

Rabobank Alkmaar e.o. pakt elk jaar tijdens NLdoet een aantal klussen op. Op vrijdag 10 maart 2017 willen wij met 15 vrijwilligers aan de slag bij een of meerdere maatschappelijke organisaties. Kunt u onze hulp goed gebruiken en heeft u een aansprekende klus, overtuig ons dan op De Beursvloer en wie weet beleven wij dan samen het betere dagje uit tijdens NLdoet 2017.

> Lees verder
Klussen NL doet

Rabobank Alkmaar e.o. pakt elk jaar tijdens NLdoet een aantal klussen op. Op vrijdag 9 maart 2018 willen wij met 15 vrijwilligers aan de slag bij een of meerdere maatschappelijke organisaties. Kunt u onze hulp goed gebruiken en heeft u een aansprekende klus, overtuig ons dan op De MatchMarkt en wie weet beleven wij dan samen het betere dagje uit tijdens NLdoet 2018.

> Lees verder
Rabobank wil klussen tijdens NLdoet 2019

Rabobank Alkmaar e.o. pakt elk jaar tijdens NLdoet een aantal klussen op. Op vrijdag 15 maart 2019 willen wij met 15 vrijwilligers aan de slag bij een of meerdere maatschappelijke organisaties. Kunt u onze hulp goed gebruiken en heeft u een aansprekende klus, overtuig ons dan op de Beursvloer en wie weet beleven wij dan samen het betere dagje uit tijdens NLdoet 2019.

> Lees verder

 

Matchverslagen

Rabobank Alkmaar e.o. actief op NL DOET!

Tijdens de NL DOET dagen is de Rabobank druk bezig geweest, zij waren zelfs actief op 5 projecten.

> Lees verder Maatschappelijke organisaties doen Goede Zaken bij Rabobank Alkmaar e.o.

Op donderdag 31 mei jl. faciliteerde en organiseerde Rabobank Alkmaar e.o. in samenwerking met Stichting De Waaier de Workshop Goede Zaken.

> Lees verder Rabobank gaat op stap met bewoners van Zorgcentrum De Vleugels

Vrijdag 31 mei 2013 heeft de Rabobank een uitje verzorgd voor een groep ouderen uit Zorgcentrum De Vleugels die geen of heel weinig bezoek krijgen.

> Lees verder Belevingstuin van het Vierkant nog mooier dankzij Rabobank en Groenmeesters.

Op vrijdag 20 september 2013 was het een zoete inval bij AC het Vierkant in Zuid-Scharwoude. Acht vrijwilligers van Private Banking Alkmaar (Rabobank) staken hun handen uit de mouwen en hebben fantastisch werk verzet. Ook mede dankzij Hoveniersbedrijf Groenmeesters is de belevingstuin voor mensen met een verstandelijke beperking nog mooier geworden.

> Lees verder Grote schoonmaak bij Waterkant West

Waterkant West, onderdeel van Esdégé Reigersdaal, is een nieuwe locatie voor oudere geestelijk/lichamelijk gehandicapten(leeftijd van 50 tot 80 jaar). Een team van Rabobank Alkmaar bood een helpende hand door de buitenboel eens flink schoon te maken.

> Lees verder Resto VanHarte op bezoek bij Rabobank Alkmaar e.o., een groot succes!

Woensdag 13 februari 2013 was een bijzondere avond in het bedrijfsrestaurant van Rabobank Alkmaar e.o. Ruim 100 gasten van Resto VanHarte kwamen bij de bank op bezoek om te genieten van een gezamenlijk, gezellig en overheerlijk driegangendiner, voorzien van muzikale omlijsting van niemand minder dan Jennifer Terwel (finaliste van Rabo Spotlight).

> Lees verder Rabobank Alkmaar e.o. tuiniert bij De Kleine Ark

Rabobank Alkmaar e.o. ging vrijdag 4 oktober met 10 medewerkers naar De Kleine Ark. De dag begon met hevige regenval, maar na een rondleiding en een kop koffie, brak het zonnetje door en kon er in de tuinen gewerkt worden.

> Lees verder Rabobank tuiniert bij stichting Zwerfdier

Afgelopen vrijdag hielp Rabobank een ochtend bij Stichting Zwerfdier/ Pension Felis. Na een hartelijk ontvangst door de vrijwilligers en Bennie de huiskat, kregen zij een rondleiding door het pension en het asiel.

> Lees verder Rabo klust bij Life 072

Rabobank Alkmaar e.o. hecht er als coöperatieve bank aan dat al haar medewerkers zich inzetten voor maatschappelijk betrokken activiteiten in haar werkgebied. Naar aanleiding hiervan staken een groep collega’s flink de handen uit de mouwen om het pand van Stichting Life 072, een creatieve broedplaats voor startende ondernemers, op te knappen.

> Lees verder Zwerfdier blij met hulp Rabo

Rabobank Alkmaar teambuilt jaarlijks met al haar medewerkers. Zo vertrok een ploegje op vrijdag 27 juni richting het Kattenasiel van Stichting Zwerfdier/Pension Felis te Alkmaar

> Lees verder Wandelen met medewerkers van de Rabobank Alkmaar

Vrijdag 22 juni kwamen de medewerkers van de Rabobank Alkmaar om cliënten van woon zorgcentrum “de Oldeburgh” te begeleiden tijdens het buiten wandelen.

> Lees verder Rabobank helpt bij clientenfeest van centrum 31

Medewerkers van Rabobank Alkmaar hebben hun handen uit de mouwen gestoken op het cliëntenfeest van Centrum 31 en de Vonder. Het was een geweldige dag!

> Lees verder Moestuin bij Tiny Houses Alkmaar aangelegd door Rabobank Alkmaar

Vorig jaar nam het team van Tiny House Alkmaar voor de eerste keer deel aan de Beursvloer, een evenement van Stichting De Waaier.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl