CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Sponsor

Marcelis-Dékavé

http://www.marcelisdekave.nl

MarcelisDékavé is een fullservice drukkerij. Van huisstijlontwerp tot uitvoering in druk, print of website neemt zij alles uit handen.

 

Openstaande vragen / aanbod

Reclamemateriaal aangeboden!

Marcelis-Dékavé biedt folderpakketten aan, welke gratis worden vergeven. Een folderpakket bestaat uit 2.500 folders op A4-formaat, in twee slagen gevouwen naar 10 x 21 cm, gedrukt in fullcolour. Kom ons opzoeken op de beursvloer als jullie als stichting interesse hebben in zo'n prachtig pakket!

> Lees verder

 

Matchverslagen

Locatie Het Erf van Groen en Doen blij met nieuwe huisstijl

Marcelis Dekave heeft met veel enthousiasme en aandacht de gehele huisstijl en visuele identiteit voor locatie Het Erf van Groen en Doen ontwikkeld en vormgegeven met als onderdeel hiervan een prachtig nieuw logo.

> Lees verder Marcelis Dékavé helpt WonenPlus Alkmaar.

Marcelis Dékavé drukte gratis een pakket van 2000 full color brochures voor WonenPlus. Deze brochure biedt informatie aan vrijwilligers wat zij kunnen betekenen voor WonenPlus Alkmaar.

> Lees verder Folders Giganten SV Koedijk

Op De Beursvloer van Stichting De Waaier hebben wij een prachtige match gemaakt met MarcelisDékavé drukkerij/communicatie. Ze hebben voor ons de nieuwe folder gedrukt. Afgelopen week was het zover, Stefan en Remco hebben namens De Giganten de prachtige folder in ontvangst genomen.

> Lees verder Drukwerkpakket briefpapier-etiketten

In maart 2017 maakte Marcelis-Dekavé erfgoedstichting Adapt erg blij met een aanzienlijk drukwerkpakket, bestaande uit briefpapier, vervolgvellen en diverse stickers en etiketten met logo.

> Lees verder Nieuwe zadenzakjes

Op de Matchmarkt van afgelopen oktober hebben we als Hortus Alkmaar een match gesloten met Marcelis Dékavé, namelijk dat zij voor ons het ontwerp zouden maken voor nieuwe etiketten voor onze zadenzakjes. Marcelis Dékavé ontwierp voor ons 50 verschillende etiketten. Op de foto zie je een paar voorbeelden daarvan.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl