CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Partner/founder

Kennemer Wonen

http://www.kennemerwonen.nl

Kennemer Wonen is een sociale huisvester in de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Uitgeest en Heiloo. Kennemer Wonen staat voor beschikbaarheid en betaalbaarheid van woningen in prettige wijken. Wij bouwen en verhuren betaalbare en goede woningen. We zijn er voor de groep klanten die vanwege financiƫle redenen op ons is aangewezen. Kennemer Wonen beseft dat wonen niet stopt bij de voordeur, maar dat onze klanten ook graag in een prettige wijk wonen. Om dat te realiseren werken wij samen met de wijkbewoners, de gemeente, welzijns- en zorgorganisaties en marktpartijen. Samen zijn we verantwoordelijk dat de wijk prettig is en blijft. De omgeving waarin wij werken is voortdurend in beweging en wij bewegen soepel mee, zodat we onze klanten kunnen blijven helpen.

 

Matchverslagen

Kennemer Wonen klust bij vier Maatschappelijke Organisaties

Vrijdagmorgen 31 mei trokken 90 medewerkers van woningcorporatie Kennemer Wonen de regio in om in plaats van hun dagelijkse werkzaamheden een dagje de handen uit de mouwen te steken bij vier maatschappelijke organisaties.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl