CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Donateur

ISSYS ICT B.V.

http://www.issys-ict.nl

ISSYS ICT bestaat uit een team van 50 medewerkers, die sinds 2002 actief zijn op het gebied van ICT dienstverlening. Onze projecten lopen uiteen in verschillende marktsegmenten en we hebben een reputatie opgebouwd door onze focus op de klant niet te verliezen.

Onze missiestatement luidt: uw ICT onze zorg

Door de zorg voor uw ICT uit handen te nemen, kunt u zich richten op uw primaire bedrijfsprocessen. Deze missie biedt houvast bij de beslissingen die wij dagelijks nemen. Een essentieel onderdeel hierin is het voortdurend sturen op het optimaal benutten van talenten van mensen en de mogelijkheden van de beschikbare middelen.

 

Openstaande vragen / aanbod

Slimmer werken binnen de organisatie?

ISSYS ICT B.V. biedt aan: “Slimmer Werken Consult” Wilt u weten of uw organisatie slimmer kan werken? Tijdens een gratis consult worden in een ochtend of middag uw administratieve processen doorgelicht met als resultaat een beknopt advies met verbeterpunten en een schatting van de besparing die u kunt realiseren.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl