CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Platformlid

Herke ICT Group

http://www.herke.nl

Herke ICT Group is een Alkmaarse onderneming die klanten ondersteunt bij het leveren en beheren van ICT netwerken (gebaseerd op HP) en bedrijfssoftware voor ERP, CRM, Portal en Mobile oplossingen (gebaseerd op Microsoft)

 

Matchverslagen

Badmintonvereniging 't Vennewater ontvangt laptop van Herke ICT Group

Herke ICT Group geeft laptop aan Badmintonvereniging 't Vennewater.

> Lees verder Medewerkers Herke ICT Group bezorgen bewoners Verpleeghuis Oudtburgh een leuke middag

Naar aanleiding van De Beursvloer heeft Herke ICT Group een match gesloten met Verpleeghuis Oudtburgh in Bergen. De vraag was of zij een aantal van de bewoners een leuke middag wilden bezorgen.

> Lees verder Herke ICT Group helpt speelplein opknappen

Zaterdag 16 maart 2013 namen medewerkers van Herke ICT Group deel aan NLdoet. Op deze dag heeft het speelplein van Stichting Peuterspeelzalen Heiloo een grote opknapbeurt gehad.

> Lees verder Respijthuis Alkmaar ontvangt ICT advies van Herke

“Wij waren op zoek naar ondersteuning voor onze computerkennis op het gebied van Microsoft Excel”, aldus Nelleke Brouwers(coördinator Respijthuis Alkmaar. Met dit doel bezocht Respijthuis Alkmaar De Beursvloer in oktober vorig jaar.

> Lees verder Badmintontoernooi voor Herke bij 't Vennewater

Zaterdag 12 oktober gingen 16 sportieve medewerkers van Herke ICT Group met elkaar de strijd aan in een badminton-bedrijfstoernooi bij 't Vennewater.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl