CONTACT
Zoek

Het platform

U wilt structureel invulling geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk vanuit een ondernemersnetwerk? Stichting De Waaier biedt daarvoor praktische en organisatorische ondersteuning.

Stichting Zilveren Maan

http://www.zilverenmaan.org

Stichting Zilveren Maan biedt lotgenotengroepen aan voor kinderen bij scheiding, overlijden of ziekte in het gezin. De verschillende programma’s zijn voor kinderen van 4 t/m 18 jaar en worden op scholen gedraaid door professionele begeleiders die hierin geschoold zijn. In principe vinden de programma’s altijd plaats binnen schooltijd en worden begeleid door 2 coaches.

 

Matchverslagen

Veel dank aan Erkamp Boot Willemsen Notarissen uit Alkmaar!

Door bemiddeling van De Waaier heeft notaris Hans Erkamp van notariskantoor Erkamp Boot Willemsen uit Alkmaar kosteloos de statuten voor onze stichting verzorgd. We zijn de notaris en De Waaier hier zeer erkentelijk voor!

> Lees verder Social Media Training van Kickstart

In november hebben 2 van onze coaches van de Zilveren Maan de social media training gevolgd bij Vincent Smit van Kickstart. Een zeer interessante avond waarin de Big Five van Social Media besproken is: Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter en Pinterest.

> Lees verder Stichting Zilveren Maan ontvangt flyers van Otto’s, alles voor kantoor

Op de Beursvloer van afgelopen 18 oktober maakte Stichting Zilveren Maan een mooie match met Otto's, Alles voor kantoor uit Broek op Langedijk. Otto's zou voor Stichting Zilveren Maan flyers gaan opmaken en bedrukken.

> Lees verder Leerzame, interactieve workshop over “moeilijke gesprekken” voeren

Een groep verlies- en rouwdeskundige coaches van Zilveren Maan heeft deze week een leerzame, interactieve workshop gehad van Ellenor Spreeuw van Act4You.

> Lees verder Stichting Zilveren Maan heeft een zeer geslaagd teamuitje

We zijn nog aan het nagenieten van ons 1e teamuitje op 7 juni bij De Geus Evenementen. We hadden dit teamuitje als match gekregen van De Geus Sport & Events op de Beursvloer die vorig jaar door Stichting De Waaier werd georganiseerd.

> Lees verder Balans Boekhoudopleidingen stelt een ruimte ter beschikking aan Stichting Zilveren Maan.

Balans Boekhoudopleidingen stelt een ruimte ter beschikking aan Stichting Zilveren Maan.

> Lees verder

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl