CONTACT
Zoek

Evenementen Vraag & Aanbod

Als intermediair brengt Stichting De Waaier vraag & aanbod bij elkaar. Dit gebeurt tijdens jaarlijkse evenementen als NL DOET, De Beursvloer en De Matchmarkt.


Plaats ook uw vraag & aanbod voor dit evenement!

De Waaier in Actie!

17
mei

Meld je aan voor De Waaier in Actie!

De Waaier organiseert op 17 mei 2019 voor het eerst De Waaier in Actie! Op deze dag kan iedere ondernemer, van zzp-er tot groot bedrijf, een steentje bijdragen aan de sociale cohesie in het HAL-gebied door klussen op te pakken en tegelijkertijd gezellig te netwerken!

Bent u een maatschappelijke organisatie en heeft u een aanpak- of aandachtklus ? Meld u dan aan! Hetzelfde geldt voor ZZP-ers die in een groep aan de slag willen en bedrijven die zich met vrijwilligers via De Waaier willen inzetten voor een tuin- of  schilderklus of een gezellig uitje. Mail naar admin@de-waaier.nl en vermeld de klusvraag of het aantal vrijwilligers dat u in de aanbieding heeft. En uw contactgegevens natuurlijk. Of bel 072-5110601. Of bekijk www.de-waaieronder evenementen.
 

Op de foto: Ruud Bredewold van Bredewijn Kantoormeubelen en Cock de Vries van ABCdV aan de slag bij Midgard in Tuijtjenhorn.
Foto: Erik Boschman Fotografie

Locatie: HAL-regio

 Schrijf je in voor dit evenement

Leden kunnen deelnemen aan alle evenementen van De Waaier. Registreer uzelf of log-in in de rechterbovenhoek.

Inschrijven voor De Waaier in Actie!


De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl