Zoek

Evenementen Vraag & Aanbod

Als intermediair brengt Stichting De Waaier vraag & aanbod bij elkaar. Dit gebeurt tijdens jaarlijkse evenementen als NL DOET, De Beursvloer en De Matchmarkt.


Plaats ook uw vraag & aanbod voor dit evenement!

MatchMarkt 2017

19
okt

Hoe werkt de MatchMarkt?

De MatchMarkt ademt de sfeer van een Koningsdagmarkt. De maatschappelijke organisaties presenteren zichzelf op originele wijze in hun stand. De ondernemers lopen rond en bedenken wie zij kunnen en willen helpen. Waarom zou een ondernemer, ‘om niet’ een maatschappelijke organisatie helpen? Iemand die al jaren meedoet, zegt het zo: “Het kost ons weinig moeite en het geeft veel energie!” Kijk voor meer info op www.de-waaier.nl.
 

Wat kost deelname aan de MatchMarkt?

Deelname kost € 20,- per stand. Hoe u dit bedrag aan ons kunt betalen, geven wij later aan u door.
 

Programma: 

Datum:   Donderdag 19 oktober 2017 
Locatie: Bredewijn Kantoormeubelen, Berenkoog 95 in Alkmaar
Inloop:  14.45 uur
Matchmarkt:  15.30–17.00 uur
Netwerkborrel: Vanaf 17.00 uur

 

MatchMarktkrant

Ook dit jaar brengt Stichting De Waaier weer een MatchMarktkrant uit. Wilt u uw vraag hierin kosteloos plaatsen? Vermeld in uw aanmeldingsmail dan meteen uw vraag. Liefst kort en krachtig, in maximaal 30 woorden. 

 

Meld uw organisatie aan!

Doe mee en meld u aan via onderstaande JA of NEE knop of stuur een e-mail naar administratie@de-waaier.nl.

Zie voor uitgebreidere informatie de button in de kantlijn links: "Hoe werkt De MatchMarkt?"

Locatie: Bredewijn Kantoormeubelen, Berenkoog 95 in Alkmaar

 Schrijf je in voor dit evenement

Leden kunnen deelnemen aan alle evenementen van De Waaier. Registreer uzelf of log-in in de rechterbovenhoek.

Inschrijven voor MatchMarkt 2017

 

Vraag

Helpende handjes
17 / 08 / 2017 - Kinderopvang Langedijk is op zoek naar helpende handjes voor het schoonmaken van het kunstgras, verven van de glijbaan en het mooi maken van het buitenterras.
Lees verder »
ipods
14 / 08 / 2017 - Voor onze bewoners zijn wij opzoek naar ipods! Zodat ze lekker naar hun eigen muziek kunnen luisteren. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat muziek herinneringen weer tot "leven week"; mensen ervaren hiermee weer hun eigen gevoel van "zelf"; ze kunnen in het "nu" zijn en soms weer kunnen praten of gaan reageren!
Lees verder »
Timmerman(nen)
08 / 08 / 2017 - Wij van Dream Catcher zoeken een of meerdere timmerman(nen), voor rekken bij ons boven op zolder waar wij de voorraad opslaan.
Lees verder »

Aanbod

Oprichten stichting/vereniging
19 / 09 / 2017 - Door Actus Notarissen wordt aangeboden het oprichten van een eenvoudige vereniging of stichting om uw activiteiten op vrijwillig vlak ten behoeve van sport, cultuur of ideëel gebied te formaliseren. Dit aanbod is ook van toepassing op het wijzigen van de statuten als u al over zo'n rechtspersoon beschikt.
Lees verder »
Uurtje muziek en zang of theater?
18 / 09 / 2017 - Act4you kan met jong muzikaal talent een gezellig uurtje entertainment aanbieden. Maar ook workshop acteren! Bent u hierin geïnteresseerd? Wij ontmoeten u graag op de MatchMarkt
Lees verder »
Activiteit met ouderen
17 / 08 / 2017 - Op zoek naar een activiteit met ouderen samen met kinderen? Kinderopvang Langedijk kan dit realiseren, denk hierbij aan een activiteit bij een verzorgingstehuis.
Lees verder »


Bekijk meer vraag & aanbod van dit evenement »

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl