CONTACT
Zoek

Evenementen Vraag & Aanbod

Als intermediair brengt Stichting De Waaier vraag & aanbod bij elkaar. Dit gebeurt tijdens jaarlijkse evenementen als NL DOET, De Beursvloer en De Matchmarkt.


Evenementenkalender

14
nov
MatchMarkt 2019
don 14 november 2019

MatchMarkt 2019

14
nov
Wat is de MatchMarkt? De MatchMarkt is een evenement waar maatschappelijke organisaties en bedrijven bij elkaar komen om 'matches' te sluiten. Stichtingen, verenigingen en organisaties zijn op zoek naar vakkennis, materialen en vrijwilligersuren voor het uitvoeren van klussen. Precies dat wordt aangeboden door de bedrijven die aangesloten zijn bij Stichting De Waaier!
Locatie: Cool Kunst en Cultuur, Coolplein 1, 1703 XC Heerhugowaard
> Lees verder

Schrijf je in voor dit evenement

Leden kunnen deelnemen aan alle evenementen van De Waaier. Registreer uzelf of log-in in de rechterbovenhoek.

Inschrijven voor

Platformbijeenkomst 12 september 2019

12
sep

Uitnodiging Onze platformleden zijn van harte welkom op de platformbijeenkomst van De Waaier op donderdag 12 september a.s. bij De Ondernemerstuin en Hortus Alkmaar in Alkmaar. Zij organiseren samen deze bijeenkomst. Hortus Alkmaar zet zich in voor de natuur en het belang van biodiversiteit. Kom kijken in de Hortus Alkmaar en ervaren hoe bijzonder dat is! En hoor waarom het zo belangrijk is dat zij samenwerken met De Ondernemerstuin, een nieuw bedrijfsverzamelgebouw in Alkmaar! Programma 14:30 uur Ontvangst met koffie en thee in de Ondernemerstuin 15:00 uur Welkom en programma door Ralph de Kleijn van De Waaier 15:05 uur Korte presentatie over het initiatief van De Ondernemerstuin door eigenaar Nico Berger 15:20 uur Presentatie over het belang van biodiversiteit door boswachter Hanne Tersmette van Natuurmonumenten 15:45 uur Wandeling over het schelpenpad naar Hortus Alkmaar, aansluitend een rondleiding door de tuin onder leiding van een aantal IVN-gidsen 17:50 uur Drie maatschappelijke pitches 17:00 uur Nagenieten tijdens de netwerkborrel met een hapje en drankje 18:00 uur Afsluiting U kunt zich aanmelden via www.de-waaier.nl /evenementen of via e-mail: administratie@de-waaier.nl.

> Lees verder

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl