Zoek
Over De Waaier

Over De Waaier

De Waaier is makelaar in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Zij brengt bedrijven en maatschappelijke organisaties in de HAL- regio bij elkaar, met als doel contacten en matches tot stand te brengen.

Supermiddag voor zieke kinderen MCA in skybox bij AZ

Bijna twintig chronisch zieke kinderen die onder behandeling zijn bij het Medisch Centrum Alkmaar (MCA) hadden op zondag 1 februari 2014 een onvergetelijke middag bij de wedstrijd AZ - Heracles in het AZ-stadion. Waaier-lid Heatteq en skyboxpartners Blokgroep en Staalwerk BV hadden met medewerking van AZ alle registers open getrokken.
Lees verder >

Agenda

20
mrt
NLdoet 2015
vr 20 maart 2015

Vraag

Zwembad behouden voor Uitgeest (en omstreken)?
09 / 02 / 2015 - Zwembad De Zien zoekt vrijwilligers en ondernemers die willen helpen bij het behouden van het zwembad.
Lees verder »
Een mooie folder voor de WMO Raad Alkmaar
05 / 02 / 2015 - De vernieuwde WMO Raad Alkmaar is 1 januari van start gegaan. Een mooie folder kan de WMO Raad helpen om goed op de kaart te komen bij inwoners van de gemeente Alkmaar. De WMO Raad is daarom op zoek naar een expert die hierin kan ondersteunen!
Lees verder »
bureau's en bureaustoelen
19 / 01 / 2015 - Wij zijn voor onze leerwerkplekken op zoek naar 4 bureau's en bureaustoelen
Lees verder »

Aanbod

Doe mee aan de Kennismarkt 7 maart Heerhugowaard!
10 / 12 / 2014 - Op 7 maart 2015 organiseren we een Kennismarkt in Winkelcentrum Middenwaard. Heb je een aanbod aan anderen op het gebied van leren, dan bieden we een plek voor 2 uur!
Lees verder »
Bij uw bedrijfsuitje kunnen wij de registratie doen!
19 / 09 / 2012 - GODOGOOD kan uw bedrijf helpen met een fantastische registratie voor youtube of op DVD. Via GODOGOOD kunt U zich eventueel gaan binden aan onze toekomstige stichting en eventuele goede doelen die u wilt gaan steunen door een maandelijkse donatie of door sponsoringen en eventuele ondersteuningen op duurzaam niveau. Uw bedrijf kan als adverteerder op onze site meedragen aan een opbrengst voor een kleinschalig hulpverleners project of een groot internationaal noodfonds. Uw bedrijf kan via GODOGOOD.TV een Lipdub laten maken of samen met ons een Flashmob regelen of een interview of bedrijfsfilm en rapportage of eventuele andere registraties. Eventueel mogelijke audio-regisraties en beeld registraties kunnen worden verbonden aan stichtingen. Hierbij helpen wij u graag en ondersteunen wij u in het maken van een besluit en keuze.
Lees verder »
Fitness
25 / 07 / 2012 - Bent u een vereniging met veel senioren en wilt u allen graag fit blijven? De therapeuten van Zorgcirkel Westerhout laten u zien hoe u onder begeleiding actief aan uw gezondheid kunt werken. Wij ontvangen u graag in onze professionele fitnessruimte.
Lees verder »


De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl