Zoek
Over De Waaier

Over De Waaier

De Waaier is makelaar in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Zij brengt bedrijven en maatschappelijke organisaties in de HAL- regio bij elkaar, met als doel contacten en matches tot stand te brengen.

De Waaier doet mee aan NLmatcht

De Waaier is mede-initiatiefnemer van NLmatcht en De Beursvloer maakt onderdeel uit van deze nieuwe landelijke campagne. NLmatcht bestaat uit zo’n tachtig organisaties die tussen 10 oktober en 24 november a.s. een matchevenement organiseren.
Lees verder >

Vrijwilligersvacature bij De Waaier

De Waaier zoekt versterking van haar team en misschien is deze vrijwilligersfunctie iets voor jou!
Lees verder >

Agenda

10
nov
De Beursvloer 2016
don 10 november 2016


Vraag

Verwijderen dak van de Bijenstal
16 / 09 / 2016 - Na 23 jaar is het dak van de Bijenstal toe aan renovatie. De cementvezel golfplaten beginnen breuken en scheuren te vertonen en de nokplaten zijn verweerd en vertonen gaten. Wie wil samen met de imkers het dak komen verwijderen?
Lees verder »
archief ladekasten
15 / 09 / 2016 - Omdat wij steeds meer cliënten krijgen vanuit Gemeente Alkmaar en omgeving, hebben we echt behoefte aan een nieuwe grotere archiefladekast om de dossiers op een veilige manier op te bergen. (Hangmappenkast) Wellicht is er een ondernemer die nog oud kantoormeubilair heeft staan waar wij erg blij mee zijn.
Lees verder »
Inventaris en klushulp i.v.m. verhuizing
01 / 09 / 2016 - Klaar staan voor een ander, wie wil dat nou niet? Wonen Plus Welzijn zet zich in voor de kwetsbare in de samenleving, jongeren, ouderen maar ook voor een ieder die ondersteuning kan gebruiken! Wonen Plus Welzijn gaat per 1 januari verhuizen en met onze nieuwe locatie hopen wij nog meer te kunnen bereiken voor onze medemens. Wilt u helpen ons buurthuis op te knappen? Wat is welkom: -Bouw materialen -Bureaustoelen -Stapelstoelen -Goed werkende pc’s. -overige meubels -verf -klushulp van bedrijven! -en alles waarvan u denkt, dat past bij een wijkcentrum! Bent u maatschappelijk betrokken? Aarzel dan niet en neem contact op met tel. 0226-318050 of i.vroling@wonenpluswelzijn.nl
Lees verder »

Aanbod

Geen aanbod gevonden.


De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl