Zoek
Over De Waaier

Over De Waaier

De Waaier is makelaar in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Zij brengt bedrijven en maatschappelijke organisaties in de HAL- regio bij elkaar, met als doel contacten en matches tot stand te brengen.

Nieuwe donateurs in 2014 - De beste wensen voor 2015

De Waaier kan allen bestaan als bedrijven en gemeenten haar haar financieel steunen. Ondanks dat het economisch nog steeds minder gaat, zijn er in 2014 weer nieuwe donateurs bij gekomen: Hecon, Trainmark, RAVO, Aannemersbedrijf René Kesselaar & Zn. en UWV.
Lees verder >

Agenda

Vraag

CompleetFM zoekt radiomakers voor NL DOET
19 / 12 / 2014 - Wij zoeken 5 vrijwilligers die het leuk vinden om met NL Doet verslag te doen van de verschillende klussen die plaatsvinden i.v.m. NL Doet. 's Morgens opnames maken, monteren en een radio uitzending hierover gaan maken van 2 uur.
Lees verder »
Stichting Streetlive TV is op zoek naar enthousiaste ondernemers/werknemers!
17 / 12 / 2014 - Stichting Streetlive TV is in Alkmaar op zoek naar enthousiaste ondernemers/vrijwilligers/directeuren/werknemers die als mentor/ coach gekoppeld willen worden aan een of meerdere jongeren van onze projecten Mind the Gap en MOOOVES to work. Zij helpen de jongeren om zelf kansen te creeren en een realistische kijk op het werkende leven te krijgen. Daarnaast delen zij hun kennis en hun praktische ervaring. Daarbovenop inventariseren zij hun netwerk om het vinden van stage - en werkplekken te vergemakkelijken. Ook helpen zij de jongeren bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten, het zelfvertrouwen, toekomstperspectief en helpen zij de jongeren een betere aansluiting te laten krijgen in de maatschappij. Tijsinvestering: ca 2 uur per maand
Lees verder »
Inklapbare Aluminium (behang) tafel
15 / 12 / 2014 - Wij zijn voor onze Stichting op zoek naar een aluminium inklapbare (behang) tafel. Dit is voor ons van belang voor de markten. Wij staan geregeld op markten en missen dan een extra tafel. Wie wil en kan ons helpen!
Lees verder »

Aanbod

Doe mee aan de Kennismarkt 7 maart Heerhugowaard!
10 / 12 / 2014 - Op 7 maart 2015 organiseren we een Kennismarkt in Winkelcentrum Middenwaard. Heb je een aanbod aan anderen op het gebied van leren, dan bieden we een plek voor 2 uur!
Lees verder »
Bij uw bedrijfsuitje kunnen wij de registratie doen!
19 / 09 / 2012 - GODOGOOD kan uw bedrijf helpen met een fantastische registratie voor youtube of op DVD. Via GODOGOOD kunt U zich eventueel gaan binden aan onze toekomstige stichting en eventuele goede doelen die u wilt gaan steunen door een maandelijkse donatie of door sponsoringen en eventuele ondersteuningen op duurzaam niveau. Uw bedrijf kan als adverteerder op onze site meedragen aan een opbrengst voor een kleinschalig hulpverleners project of een groot internationaal noodfonds. Uw bedrijf kan via GODOGOOD.TV een Lipdub laten maken of samen met ons een Flashmob regelen of een interview of bedrijfsfilm en rapportage of eventuele andere registraties. Eventueel mogelijke audio-regisraties en beeld registraties kunnen worden verbonden aan stichtingen. Hierbij helpen wij u graag en ondersteunen wij u in het maken van een besluit en keuze.
Lees verder »
Fitness
25 / 07 / 2012 - Bent u een vereniging met veel senioren en wilt u allen graag fit blijven? De therapeuten van Zorgcirkel Westerhout laten u zien hoe u onder begeleiding actief aan uw gezondheid kunt werken. Wij ontvangen u graag in onze professionele fitnessruimte.
Lees verder »


De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl