Zoek
Over De Waaier

Over De Waaier

De Waaier is makelaar in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Zij brengt bedrijven en maatschappelijke organisaties in de HAL- regio bij elkaar, met als doel contacten en matches tot stand te brengen.

Winnaars Bronzen Waaier en Duim 2016

Op maandagavond 16 januari 2017 reikte wethouder Bert Fintelman van de gemeente Langedijk de Bronzen Waaier uit aan Cock de Vries van ABCdV tekst & communicatieadvies. Cock is daarmee de meest maatschappelijk betrokken Waaier-ondernemer van het afgelopen jaar. Deze uitreiking vond plaats tijdens het Bronzen Waaier Diner in Grand Café Klunder van Theater De Vest in Alkmaar. Aanstormend maatschappelijk betrokken talent Guido Kesselaar van Bouwbedrijf Kesselaar & Zn, nam verrast De Bronzen Duim in ontvangst uit handen van wethouder Gido Oude Kotte van Heerhugowaard. De winnaars van beide prijzen hebben een voorbeeldrol op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Beide prijzen worden ieder jaar uitgereikt door Stichting De Waaier.
Lees verder >

Agenda

10
mrt
NLdoet 2017
vr 10 maart 2017

Vraag

Bouwvergunning
27 / 01 / 2017 - Wie kan ons helpen met het maken van de bouwkundige en constructieve tekeningen en berekeningen benodigd voor een bouwaanvraag?
Lees verder »
Copywriter gezocht
23 / 01 / 2017 - Wij zijn een groep betrokken Alkmaarders die op een constructieve wijze willen zorgen dat zoveel mogelijk erfgoed (kerken, stolpboerderijen, fabrieken, verzorgingstehuizen) in gave staat wordt doorgegeven aan volgende generaties. Het beleidsplan 2017 is nu geschreven met onze visie, strategie, beleidspunten en activiteiten. Nu nog een korte, bondige folder die ons helpt om helpers, sympathisanten en donateurs te werven. Voor de vormgeving en druk hebben wij ook nog geen oplossing. Suggesties welkom.
Lees verder »
Transport gevraagd
17 / 01 / 2017 - Voor het transport van ons decor van de bouwlocatie (Winkel NH)naar theater Cool in Heerhugowaard vica versa, zijn wij op zoek naar iemand of een bedrijf die dit voor ons wil doen. Er is een dichte royale trailer voor nodig (of kleiner en dan 2 x rijden) Transport heen is op donderdag 6 april omstreeks 09.00 u en transport terug is 9 april omstreeks 18.00 u
Lees verder »

Aanbod

Geen aanbod gevonden.


De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl