Zoek
Over De Waaier

Over De Waaier

De Waaier is makelaar in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Zij brengt bedrijven en maatschappelijke organisaties in de HAL- regio bij elkaar, met als doel contacten en matches tot stand te brengen.

Bijdrage THNX! van harte welkom!

De Vrijwilligers Centrale Alkmaar bemiddelt vooral individuele vrijwilligers. Op 19 september 2014 organiseert zij het evenement THNX! om al deze vrijwilligers te bedanken voor hun belangeloze inzet. Het thema is "Proef de Wereld".
Lees verder >

Agenda

4
sep
3e Platformbijeenkomst
don 4 september 2014
13
nov
Lustrum Beursvloer Alkmaar
don 13 november 2014
27
nov
4e Platformbijeenkomst
don 27 november 2014

Vraag

Technische controle /onderhoud heftafel (lift)
12 / 08 / 2014 - Veel van onze ruiters/amazones zijn noodgedwongen aangewezen op het gebruik van een speciale heftafel (lift) . Zonder deze heftafel kunnen zij niet deelnemen aan onze paardrijlessen. Echter, onze heftafel is aan onderhoud en keuring toe. Ons volledig vrijwillig bestuur heeft veel verstand van paarden en de omgang met mensen met een lichamelijke en /of geestelijke beperking, maar het heeft geen kennis van en ervaring met techniek. Wie o wie helpt ons uit de brand?? Www.t-ros-Beyaert.nl
Lees verder »
Vistaproject Tibet wil beter zichtbaar worden via haar website
30 / 07 / 2014 - Tibet is niet echt een land dat bij iedereen bekend is, maar wat er gedaan wordt om het leven van kinderen te verbeteren, verdient dat wel. Daarom willen we onze website zo goed maken dat hij makkelijk te vinden is, dat iedereen de informatie snel kan vinden en geinspireerd wordt om ons werk financieel te steunen. Weet u hoe dat moet en wilt u ons daarmee helpen?
Lees verder »
Met uw afgeschreven ICT-apparatuur een goed doel steunen
14 / 07 / 2014 - Is uw ICT-apparatuur aan vervanging toe? Heeft u ICT-apparatuur staan dat niet meer wordt gebruikt of aan vervanging toe is. Doneer uw apparatuur dan ten behoeve van een goed doel. Als u besluit om uw afgeschreven ICT-apparatuur te doneren, zal We Need IT deze ICT-donatie omzetten in geld. We Need IT verzorgt voor u het gehele traject, u en uw medewerkers hebben er geen omkijken naar. En in de meeste gevallen heeft u geen bijkomende kosten zoals: geen transportkosten en geen kosten voor dataverwijdering met verwijderingscertificaat.
Lees verder »

Aanbod

P&O afdeling biedt zich aan...
29 / 04 / 2014 - De P&O afdeling van GP Groot, 7 vrouw en 1 man sterk, biedt zich aan om vrijdagmiddag 23 mei een uitstapje te organiseren.
Lees verder »
Training 'Beginnend Leidinggevende'
23 / 04 / 2014 - Van Leijen Training & Coaching biedt via De Waaier ‘om niet’ de training ‘Beginnend Leidinggevende’ aan maatschappelijke organisaties in de HAL-regio aan. Denk bijvoorbeeld aan voorzitters van stichtingen of bestuursleden met een eigen portefeuille. De training heeft een waarde van € 2.750,- excl. BTW. De te trainen items zijn o.a. timemanagement, nee-zeggen, feedback geven, motiveren, presenteren, coachen en effectief vergaderen. De training start begin mei en kent zes cursusdagen. Zie voor meer info http://www.werkenaaneffectiviteit.nl/training.html. Wees er snel bij, want vol = vol!
Lees verder »
Arbeidsmarkt!
07 / 04 / 2014 - Wij delen graag onze kennis m.b.t. de arbeidsmarkt. Mogelijkheden zijn advisering salaris voorstellen, Waar let je op bij sollicitatiebrieven en CV’s, waar haal je goede medewerkers vandaan, workshop CV opstellen, training leren solliciteren. Heb je een andere behoefte dan is dit zeker bespreekbaar!
Lees verder »


De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl