Zoek
Over De Waaier

Over De Waaier

De Waaier is makelaar in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Zij brengt bedrijven en maatschappelijke organisaties in de HAL- regio bij elkaar, met als doel contacten en matches tot stand te brengen.

Sportabonnementen voor jongeren met beperking

Alkmaar Sportstad, Vrienden MEE Noordwest-Holland en MEE Noordwest-Holland organiseren op 17 juni 2015 een tennis- en netwerkevenement voor het goede doel: het realiseren van tachtig sportabonnementen voor jongeren met een beperking in de leeftijd van 18 tot 30 jaar. Onder meer Dennis van der Geest en wethouder Jan Nagengast komen spreken en chefkok Ben van Beurten (bekend van Jamie Oliver’s Fifteen in Amsterdam) bereidt een luxe driegangendiner. Meer info en inschrijvingen via www.meenwh.nl/tennisevent
Lees verder >

Agenda

17
sep
3e Platformbijeenkomst 2015
don 17 september 2015
29
okt
MatchMarkt 2015
don 29 oktober 2015
19
nov
4e Platformbijeenkomst 2015
don 19 november 2015

Vraag

Communicatiekanjer
12 / 05 / 2015 - De Drogerij is een meetingpoint voor mensen met een beperking op basis van lidmaatschap. Nog veel te veel potentiële leden weten niet van ons bestaan. Dat geldt ook voor hun ambulant - of woonbegeleiders. Da's echt doodzonde want de behoefte aan vrijetijdsbesteding en het aangaan en onderhouden van vriendschappen hebben we allemaal! Wie helpt ons meetingpoint op de kaart te zetten via Facebook, Twitter en overige social media? Een mooie kans op alles uit je kennis- en ervaringskast te halen: communicatie en PR is duidelijk een vak en wij beheersen het niet. je kunt ervoor kiezen je kennis en ervaring te benutten en ons wijzer te maken, maar het zou fijn zijn als je je voor langere tijd vanuit jouw deskundigheid wilt verbinden als vrijwilliger. We willen namelijk graag een sterk merk worden want we hebben de deelnemersgroep veel te bieden. Je bent van harte welkom in ons team van acht vrijwilligers! De leden/deelnemers van De Drogerij zijn mensen die veelal buiten de boot vallen als je het over meedoen aan activiteiten bij sportverenigingen en binnen het reguliere uitgaansleven; zij hebben nogal wat teleurstellingen achter de rug op het gebied van sociale contacten. Bij De Drogerij is de slogan niet voor niets: Jezelf zijn binnen De Drogerij! Dat geldt ook voor jou als je een klik met de deelnemers hebt: jij bent dan in elk geval altijd van harte welkom, dat zullen ze je duidelijk laten merken!
Lees verder »
mooie mensen op de plaat voor de nieuwe website
01 / 05 / 2015 - St. MEO bouwt momenteel aan een geweldig mooie, eigentijdse website voor De Drogerij. Onze oude website was erg verouderd en werd niet goed gevonden door de mensen voor wie hij bedoeld is: volwassenen met een beperking en hun begeleiders. Wat we heel hard nodig hebben zijn mooie foto's voor op de nieuwe website. Foto's die goed laten zien wat deelnemers kunnen doen op het gebied van vrijetijdsbesteding bij De Drogerij. Is er een fotograaf die dit een leuke, betekenisvolle klus lijkt? Neem u dan ajb contact op Ineke via info@dedrogerij.nl
Lees verder »
Kantooruimte
16 / 04 / 2015 - Wij, met ons stichting, zijn opzoek naar werkruimte. Ruimte mag +/- 30 – 60 m2 groot zijn. Omgeving Alkmaar.info@stichtingmissiq.nl
Lees verder »

Aanbod

Doe mee aan de Kennismarkt 7 maart Heerhugowaard!
10 / 12 / 2014 - Op 7 maart 2015 organiseren we een Kennismarkt in Winkelcentrum Middenwaard. Heb je een aanbod aan anderen op het gebied van leren, dan bieden we een plek voor 2 uur!
Lees verder »
Bij uw bedrijfsuitje kunnen wij de registratie doen!
19 / 09 / 2012 - GODOGOOD kan uw bedrijf helpen met een fantastische registratie voor youtube of op DVD. Via GODOGOOD kunt U zich eventueel gaan binden aan onze toekomstige stichting en eventuele goede doelen die u wilt gaan steunen door een maandelijkse donatie of door sponsoringen en eventuele ondersteuningen op duurzaam niveau. Uw bedrijf kan als adverteerder op onze site meedragen aan een opbrengst voor een kleinschalig hulpverleners project of een groot internationaal noodfonds. Uw bedrijf kan via GODOGOOD.TV een Lipdub laten maken of samen met ons een Flashmob regelen of een interview of bedrijfsfilm en rapportage of eventuele andere registraties. Eventueel mogelijke audio-regisraties en beeld registraties kunnen worden verbonden aan stichtingen. Hierbij helpen wij u graag en ondersteunen wij u in het maken van een besluit en keuze.
Lees verder »
Fitness
25 / 07 / 2012 - Bent u een vereniging met veel senioren en wilt u allen graag fit blijven? De therapeuten van Zorgcirkel Westerhout laten u zien hoe u onder begeleiding actief aan uw gezondheid kunt werken. Wij ontvangen u graag in onze professionele fitnessruimte.
Lees verder »


De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl