Zoek
Over De Waaier

Over De Waaier

De Waaier is makelaar in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Zij brengt bedrijven en maatschappelijke organisaties in de HAL- regio bij elkaar, met als doel contacten en matches tot stand te brengen.

MatchMarkt 29 oktober 2015 VOL

Bedrijven gevraagd! Het is voor maatschappelijke organisaties niet meer mogelijk zich aan te melden voor De MatchMarkt op 29 oktober 2015 in Heiloo. Deze is al helemaal vol!
Lees verder >

Agenda

17
sep
3e Platformbijeenkomst 2015
don 17 september 2015
29
okt
MatchMarkt 2015
don 29 oktober 2015
19
nov
4e Platformbijeenkomst 2015
don 19 november 2015

Vraag

Verzekeringen
06 / 07 / 2015 - Wij zijn als startende stichting op zoek naar de goedkoopst mogelijk manier om ons zelf te verzekeren. We hebben een minimaal budget dat we zoveel mogelijk willen gebruiken voor (kinder) activiteiten. Wie kan ons adviseren en ondersteunen?
Lees verder »
meubels
03 / 07 / 2015 - Voor ons pand is Bureau Nieuwe Kansen op zoek naar kantoor meubelen en eventueel tafels en stoelen voor een openbare ruimte. Dit om ons bureau voorlopig op te starten.
Lees verder »
Communicatiekanjer
12 / 05 / 2015 - De Drogerij is een meetingpoint voor mensen met een beperking op basis van lidmaatschap. Nog veel te veel potentiële leden weten niet van ons bestaan. Dat geldt ook voor hun ambulant - of woonbegeleiders. Da's echt doodzonde want de behoefte aan vrijetijdsbesteding en het aangaan en onderhouden van vriendschappen hebben we allemaal! Wie helpt ons meetingpoint op de kaart te zetten via Facebook, Twitter en overige social media? Een mooie kans op alles uit je kennis- en ervaringskast te halen: communicatie en PR is duidelijk een vak en wij beheersen het niet. je kunt ervoor kiezen je kennis en ervaring te benutten en ons wijzer te maken, maar het zou fijn zijn als je je voor langere tijd vanuit jouw deskundigheid wilt verbinden als vrijwilliger. We willen namelijk graag een sterk merk worden want we hebben de deelnemersgroep veel te bieden. Je bent van harte welkom in ons team van acht vrijwilligers! De leden/deelnemers van De Drogerij zijn mensen die veelal buiten de boot vallen als je het over meedoen aan activiteiten bij sportverenigingen en binnen het reguliere uitgaansleven; zij hebben nogal wat teleurstellingen achter de rug op het gebied van sociale contacten. Bij De Drogerij is de slogan niet voor niets: Jezelf zijn binnen De Drogerij! Dat geldt ook voor jou als je een klik met de deelnemers hebt: jij bent dan in elk geval altijd van harte welkom, dat zullen ze je duidelijk laten merken!
Lees verder »

Aanbod

Doe mee aan de Kennismarkt 7 maart Heerhugowaard!
10 / 12 / 2014 - Op 7 maart 2015 organiseren we een Kennismarkt in Winkelcentrum Middenwaard. Heb je een aanbod aan anderen op het gebied van leren, dan bieden we een plek voor 2 uur!
Lees verder »
Bij uw bedrijfsuitje kunnen wij de registratie doen!
19 / 09 / 2012 - GODOGOOD kan uw bedrijf helpen met een fantastische registratie voor youtube of op DVD. Via GODOGOOD kunt U zich eventueel gaan binden aan onze toekomstige stichting en eventuele goede doelen die u wilt gaan steunen door een maandelijkse donatie of door sponsoringen en eventuele ondersteuningen op duurzaam niveau. Uw bedrijf kan als adverteerder op onze site meedragen aan een opbrengst voor een kleinschalig hulpverleners project of een groot internationaal noodfonds. Uw bedrijf kan via GODOGOOD.TV een Lipdub laten maken of samen met ons een Flashmob regelen of een interview of bedrijfsfilm en rapportage of eventuele andere registraties. Eventueel mogelijke audio-regisraties en beeld registraties kunnen worden verbonden aan stichtingen. Hierbij helpen wij u graag en ondersteunen wij u in het maken van een besluit en keuze.
Lees verder »


De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl