Zoek
Over De Waaier

Over De Waaier

De Waaier is makelaar in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Zij brengt bedrijven en maatschappelijke organisaties in de HAL- regio bij elkaar, met als doel contacten en matches tot stand te brengen.

Stem op genomineerden Bronzen Waaier!

Op maandag 5 december 2016 ontvangen platformleden van Stichting De Waaier een e-mail waarmee ze kunnen stemmen op de vier genomineerden voor de Bronzen Waaier 2016. Stichting De Waaier reikt ieder jaar de Bronzen Waaier uit aan de meest maatschappelijk betrokken ondernemer in haar netwerk in Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Bij de Waaier aangesloten bedrijven kunnen stemmen op hun favoriet tot woensdag 4 januari 2017. Per Waaier-lid kan 1 stem worden uitgebracht.
Lees verder >

Alkmaar Sport introduceert het Sportkampioenen-fonds

Alkmaar Sport introduceert het Sportkampioenen fonds. Met dit fonds kunnen bedrijven de winnaars van het Sportkampioenen gala financieel ondersteunen. Zo krijgt talentontwikkeling in Alkmaar op sympathieke wijze een impuls.
Lees verder >

Paul de Leeuw opent De Beursvloer 2016

Paul de Leeuw opent op 10 november 2016 om 14.30 uur de zesde Beursvloer die Stichting De Waaier organiseert in het AFAS Stadion in Alkmaar. Ook burgemeester Piet Bruinooge, burgemeester van Alkmaar, Wethouder Oudekotte van Heerhugowaard, Hans Cornelisse, burgemeester van Langedijk en voorzitter van De Waaier Belinda Buskermolen, hebben een rol in de opening.
Lees verder >

De Waaier doet mee aan NLmatcht

De Waaier is mede-initiatiefnemer van NLmatcht en De Beursvloer maakt onderdeel uit van deze nieuwe landelijke campagne. NLmatcht bestaat uit zo’n tachtig organisaties die tussen 10 oktober en 24 november a.s. een matchevenement organiseren.
Lees verder >

Vraag

Vervoer schoolkamp
19 / 04 / 2017 - Met een groep (28) leerlingen met een meervoudige beperking met o.a. een rolstoel willen we van 19-04-2017 t/m 21-04-2017 op kamp naar Loon op Zand. Wie brengt en haalt ons?
Lees verder »
Werkruimte voor decorbouw
07 / 12 / 2016 - We zijn dringend op zoek naar een locatie, werkruimte, loods oid waar we ons decor voor de komende productie kunnen maken. We hebben ongeveer 200 m2 nodig. Wie helpt ons?
Lees verder »
Copywriter gezocht voor folder, vormgever mag ook
30 / 11 / 2016 - Wij zijn een groep betrokken Alkmaarders die op een constructieve wijze willen zorgen dat zoveel mogelijk erfgoed (kerken, stolpboerderijen, fabrieken, verzorgingstehuizen) in gave staat wordt doorgegeven aan volgende generaties. Het beleidsplan 2017 is nu geschreven met onze visie, strategie, beleidspunten en activiteiten. Nu nog een korte, bondige folder die ons helpt om helpers, sympathisanten en donateurs te werven. Voor de vormgeving en druk hebben wij ook nog geen oplossing. Suggesties welkom.
Lees verder »

Aanbod

Buitenklus, tuin, schutting en buitenschilderwerk
14 / 03 / 2017 - Welke organisatie kunnen wij helpen als groep, om met 10 personen, een buitenklus te doen? Bijvoorbeeld onderhoud tuin, schilderen schutting of iets dergelijks.
Lees verder »
1000 Boeken voor Boekenmarkt
22 / 11 / 2016 - We ruimen onze bibliotheek op - partij van 1000 boeken. Grote opruiming in onze bibliotheek. Grote partij boeken; 23 stevige dozen vol, 1000 stuks Alle genres. Allen in goede staat. Geen kapotte of vuile boeken. Mooi voor de (rommel) markt. Boeken zijn niet op genre gesorteerd. Af te halen in overleg of te bezorgen tegen een kleine transportvergoeding.
Lees verder »


De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl