Zoek
Over De Waaier

Over De Waaier

De Waaier is makelaar in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Zij brengt bedrijven en maatschappelijke organisaties in de HAL- regio bij elkaar, met als doel contacten en matches tot stand te brengen.

Uitnodiging symposium

Op dinsdagmiddag 17 november organiseert Holland Health in het AFAS-stadion het symposium ‘Met kennis en innovatie naar de top’. Diverse medische vernieuwingen en vernieuwers uit Noordwest Holland komen hier bij elkaar. Een update van onze programmamanagers, maar ook voor het eerst een 'innovatiemarkt' met daarin innovaties van bedrijven uit onze regio die zelfs wereldtop zijn!
Lees verder >

Agenda

26
nov
4e Platformbijeenkomst 2015
don 26 november 2015
25
feb
Eerste platformbijeenkomst 2016
don 25 februari 2016


Vraag

Busjes te leen voor Olympische droom 1 t/m 3 juli
24 / 11 / 2015 - Special Olympics Nationale Spelen 2016, de droom van elke sporter met een beperking . Zo ook voor De Giganten van SV Koedijk. Voor dit weekend hebben wij vervoer nodig. Wij zoeken een busje/busjes (9-persoons) te leen voor dit weekend. Voor het vervoer van naar en tijdens de Special Olympics. Wie helpt onze Giganten op weg? Wakker worden met een Special Olympische medaille, wie wil dat nou niet?
Lees verder »
Beeldscherm
11 / 11 / 2015 - Wij zijn op zoek naar een beeldscherm van 50" om presentaties op te laten zien.
Lees verder »
Fiets
11 / 11 / 2015 - Wij zijn op zoek naar een fiets voor een jongen met een krantenwijk van 14 jaar, en twee meisjes van 12 en 14 jaar. Kunt u ons hieraan helpen?
Lees verder »

Aanbod

Bij uw bedrijfsuitje kunnen wij de registratie doen!
19 / 09 / 2012 - GODOGOOD kan uw bedrijf helpen met een fantastische registratie voor youtube of op DVD. Via GODOGOOD kunt U zich eventueel gaan binden aan onze toekomstige stichting en eventuele goede doelen die u wilt gaan steunen door een maandelijkse donatie of door sponsoringen en eventuele ondersteuningen op duurzaam niveau. Uw bedrijf kan als adverteerder op onze site meedragen aan een opbrengst voor een kleinschalig hulpverleners project of een groot internationaal noodfonds. Uw bedrijf kan via GODOGOOD.TV een Lipdub laten maken of samen met ons een Flashmob regelen of een interview of bedrijfsfilm en rapportage of eventuele andere registraties. Eventueel mogelijke audio-regisraties en beeld registraties kunnen worden verbonden aan stichtingen. Hierbij helpen wij u graag en ondersteunen wij u in het maken van een besluit en keuze.
Lees verder »


De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl