Zoek
Over De Waaier

Over De Waaier

De Waaier is makelaar in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Zij brengt bedrijven en maatschappelijke organisaties in de HAL- regio bij elkaar, met als doel contacten en matches tot stand te brengen.

Gijs Schot winnaar Bronzen Waaier

Gijs Schot van Schot Groep uit Alkmaar werd tijdens het Bronzen Waaier Diner op 19 januari door twee cancan danseressen uit het publiek gehaald om zijn welverdiende Bronzen Waaier in ontvangst te nemen van burgemeester Bruinooge van Alkmaar.
Lees verder >

Agenda

20
mrt
NLdoet 2015
vr 20 maart 2015

Vraag

Geen party zonder tent.
23 / 01 / 2015 - Wie kans ons verder helpen dan van de regen in de drup? The Halfwits organiseren een winterfestival dat in februari plaats gaat vinden. Wij doen dit in particuliere tuinen om zo mensen in deze donkere, koude dagen bij elkaar en met elkaar in contact te brengen, en om onder andere onbekende, beginnende artiesten en kunstenaar een podium te geven. Hiervoor zijn wij op zoek naar: -partytenten -canvas tent doek, met houten palen (om een soort "circus tent" idee te creëren met enkel alleen die materialen) -andere manieren om een tijdelijke afdak in een tuin te creëren. -andere sfeermakers Hier tegenover stellen wij dat wij de naam van onze sponsor vermelden op de flyer en onze website. Onze dank zal niet onopgemerkt voorbij gaan.
Lees verder »
Hout gezocht: wie helpt ons uit de brand?
23 / 01 / 2015 - Wie kan ons uit de brand helpen? Of in de brand in ons geval. The Halfwits organiseren een winterfestival dat in februari plaats gaat vinden. Wij doen dit in particuliere tuinen om zo mensen in deze donkere, koude dagen bij elkaar en met elkaar in contact te brengen, en om onder andere onbekende, beginnende artiesten en kunstenaars een podium te geven. Hiervoor zijn wij op zoek naar: -hout om (meubels) mee te bouwen. -hout als brandmiddel -vuurkorven om het hout in te kunnen branden -andere sfeermakers Hier tegenover stellen wij dat wij de naam van onze sponsor vermelden op de flyer en onze website. Onze dank zal niet onopgemerkt voorbij gaan.
Lees verder »
Drukwerk: laat ons zien en gezien worden.
23 / 01 / 2015 - The Halfwits organiseren een winterfestival dat in februari plaats gaat vinden. Wij doen dit in particuliere tuinen om zo mensen in deze donkere, koude dagen bij elkaar en met elkaar in contact te brengen, en om onder andere onbekende, beginnende artiesten en kunstenaars een podium te geven. Hiervoor zijn wij op zoek naar: -drukkers voor: flyers, posters, programmaboekjes, en ander mogelijk drukwerk. Hier tegenover stellen wij dat wij de naam van onze sponsor vermelden op de flyer en onze website. Onze dank zal niet onopgemerkt voorbij gaan.
Lees verder »

Aanbod

Advies duurzame samenwerking
21 / 01 / 2015 - Begeleiden bij het formuleren van doelstellingen voor een duurzame samenwerking tussen organisaties
Lees verder »
Doe mee aan de Kennismarkt 7 maart Heerhugowaard!
10 / 12 / 2014 - Op 7 maart 2015 organiseren we een Kennismarkt in Winkelcentrum Middenwaard. Heb je een aanbod aan anderen op het gebied van leren, dan bieden we een plek voor 2 uur!
Lees verder »
Bij uw bedrijfsuitje kunnen wij de registratie doen!
19 / 09 / 2012 - GODOGOOD kan uw bedrijf helpen met een fantastische registratie voor youtube of op DVD. Via GODOGOOD kunt U zich eventueel gaan binden aan onze toekomstige stichting en eventuele goede doelen die u wilt gaan steunen door een maandelijkse donatie of door sponsoringen en eventuele ondersteuningen op duurzaam niveau. Uw bedrijf kan als adverteerder op onze site meedragen aan een opbrengst voor een kleinschalig hulpverleners project of een groot internationaal noodfonds. Uw bedrijf kan via GODOGOOD.TV een Lipdub laten maken of samen met ons een Flashmob regelen of een interview of bedrijfsfilm en rapportage of eventuele andere registraties. Eventueel mogelijke audio-regisraties en beeld registraties kunnen worden verbonden aan stichtingen. Hierbij helpen wij u graag en ondersteunen wij u in het maken van een besluit en keuze.
Lees verder »


De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl