Zoek
Over De Waaier

Over De Waaier

De Waaier is makelaar in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Zij brengt bedrijven en maatschappelijke organisaties in de HAL- regio bij elkaar, met als doel contacten en matches tot stand te brengen.

‘Hoe vind je elkaar om samen te werken, te delen en te verbinden?’

Veertig vertegenwoordigers van grotere en kleinere maatschappelijke organisaties uit de regio groot Alkmaar wisselden op 17 augustus in Wijkcentrum Daalmeer met elkaar van gedachten over maatschappelijke ontwikkelingen, maatschappelijk betrokken ondernemen en de rol van De Waaier daarin.
Lees verder >

Agenda

17
sep
3e Platformbijeenkomst 2015
don 17 september 2015
29
okt
MatchMarkt 2015
don 29 oktober 2015
26
nov
4e Platformbijeenkomst 2015
don 26 november 2015


Vraag

Vrijwilligers
28 / 08 / 2015 - Stichting Teilhard de Chardin (www.teilharddechardin.nl) zoekt vrijwilligers die al dan niet via het bestuur worden aangetrokken om deeltaken te verrichten op het gebied van bv. a) het scannen, resp. digitaliseren van het artikelen-/ boekenbestand, of b) het up-graden, resp. vernieuwen van de website, het digitaliseren van videobestanden / documentaires.
Lees verder »
Adviseurs
28 / 08 / 2015 - Stichting Teilhard de Chardin (www.teilharddechardin.nl) is op zoek naar adviseurs die vanuit het bestuur of daarbuiten raad willen geven inzake aanschaf van nieuwe apparatuur, opzet van financieel beheer en organisatie.
Lees verder »
Bestuursleden
28 / 08 / 2015 - Stichting Teilhard de Chardin is op zoek naar leidinggevenden en/of ondernemers die na een kennismakingstraject met de stichting (www.teilharddechardin.nl) eventueel bereid zijn een bestuursfunctie op zich te nemen.
Lees verder »

Aanbod

Vijf prachtige planten
28 / 08 / 2015 - Stichting MEO heeft in het verleden gemacht met Ruud Steur van Flora pro, een vijftal grote kamerplanten. Met het toenemen van het aantal werkplekken op kantoor kunnen ze deze niet meer kwijt. De bakken zijn verouderd maar in prima staat, de planten zijn flink groot, maar hebben wat aandacht nodig. Wie geeft deze planten een tweede kans? Bel met Stichting De Waaier 072-5110601
Lees verder »
Doe mee aan de Kennismarkt 7 maart Heerhugowaard!
10 / 12 / 2014 - Op 7 maart 2015 organiseren we een Kennismarkt in Winkelcentrum Middenwaard. Heb je een aanbod aan anderen op het gebied van leren, dan bieden we een plek voor 2 uur!
Lees verder »
Bij uw bedrijfsuitje kunnen wij de registratie doen!
19 / 09 / 2012 - GODOGOOD kan uw bedrijf helpen met een fantastische registratie voor youtube of op DVD. Via GODOGOOD kunt U zich eventueel gaan binden aan onze toekomstige stichting en eventuele goede doelen die u wilt gaan steunen door een maandelijkse donatie of door sponsoringen en eventuele ondersteuningen op duurzaam niveau. Uw bedrijf kan als adverteerder op onze site meedragen aan een opbrengst voor een kleinschalig hulpverleners project of een groot internationaal noodfonds. Uw bedrijf kan via GODOGOOD.TV een Lipdub laten maken of samen met ons een Flashmob regelen of een interview of bedrijfsfilm en rapportage of eventuele andere registraties. Eventueel mogelijke audio-regisraties en beeld registraties kunnen worden verbonden aan stichtingen. Hierbij helpen wij u graag en ondersteunen wij u in het maken van een besluit en keuze.
Lees verder »


De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl