Zoek
Over De Waaier

Over De Waaier

De Waaier is makelaar in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Zij brengt bedrijven en maatschappelijke organisaties in de HAL- regio bij elkaar, met als doel contacten en matches tot stand te brengen.

Koningin Máxima opent de Lustrum Beursvloer op 13 november 2014

Koningin Máxima opent donderdagmiddag 13 november a.s. de Lustrum Beursvloer in het AFAS stadion te Alkmaar. Koningin Máxima verricht de openingshandeling en zal kort spreken met een aantal bestuursleden van Stichting De Waaier, ondernemers en maatschappelijke organisaties.
Lees verder >

Agenda

13
nov
Lustrum Beursvloer Alkmaar
don 13 november 2014

Vraag

speelzand + stratenmaker/hovenier t.b.v. tegels leggen moestuincomplex
10 / 11 / 2014 - Buurtmoestuincomplex in aanbouw, naast het onderkomen van Esdege-Reigersdaal aan de Tuimelaar 18 te Heerhugowaard. Na omploegen van terrein door gemeente, wordt door onze vrijwilligers een tegelpad aangelegd. Wij hebben geen budget, maar ook nog geen speelzand voor onder de tegels. Dit zoeken wij, plus eventueel de "geestelijke" (en lichamelijke) bijstand van een ervaren hovenier/stratenmaker voor een (zater)dag.
Lees verder »
Meubilair (stoelen en tafels)
06 / 10 / 2014 - In de zaal van de Blauwe Boom hebben we 6 tafels tot onze beschikking. Dit zijn werktafels om aan te tekenen, te repareren (Repair Café), huiswerk te maken (huiswerkbegeleiding),samen te leren. Deze tafels vormen geen eenheid. We zouden graag 6 of 8 andere tafels willen van één soort. Wie kan ons helpen?
Lees verder »
Opzetten webwinkel
06 / 10 / 2014 - Ik verkoop privé goederen waarvan de opbrengsten geheel ten goede komen aan de projecten van Stichting Eline-de Cirkel is Rond. Nu wil ik hiervoor een webwinkel oprichten zodat ik makkelijker en beter aan een groter publiek spullen kan verkopen. Ik heb hier echter geen verstand van en zou graag hier hulp bij willen hebben.
Lees verder »

Aanbod

Vergaderruimte of workshopruimte
29 / 08 / 2014 - Heb je behoefte aan vergaderruimte of een sfeervolle workshopruimte in Oudkarspel? Wij bieden onze locatie een avond of dag aan in overleg. Ton Leeuwrik ziet u graag op De Beursvloer!
Lees verder »
Scan van project met eventueel verbeteradvies
29 / 08 / 2014 - Druk bezig met een organisatorisch project in de vereniging of stichting en behoefte aan advies en/of klankbord? Spreek Ton Leeuwrik aan op De Beursvloer!
Lees verder »
Financieel Steuntje in de Rug beschikbaar
28 / 04 / 2014 - Mooi bedrag als ‘Steuntje in de rug'. Goede doelen in de HAL-regio komen in aanmerking voor een ‘steuntje in de rug’ van Univé HAL. Er zijn 3 bedragen ter beschikking. Een bedrag van € 1.000,- van € 2.000,- en € 3.000,-. Lees meer over de voorwaarden van 'Steuntje in de Rug' op http://www.unive-hal.nl/ledenvoordeel/informatie.php.
Lees verder »


De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl