Zoek
Over De Waaier

Over De Waaier

De Waaier is makelaar in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Zij brengt bedrijven en maatschappelijke organisaties in de HAL- regio bij elkaar, met als doel contacten en matches tot stand te brengen.

Koningin Máxima opent de Lustrum Beursvloer op 13 november 2014

Koningin Máxima opent donderdagmiddag 13 november a.s. de Lustrum Beursvloer in het AFAS stadion te Alkmaar. Koningin Máxima verricht de openingshandeling en zal kort spreken met een aantal bestuursleden van Stichting De Waaier, ondernemers en maatschappelijke organisaties.
Lees verder >

Agenda

13
nov
Lustrum Beursvloer Alkmaar
don 13 november 2014
27
nov
4e Platformbijeenkomst
don 27 november 2014

Vraag

Meubilair (stoelen en tafels)
06 / 10 / 2014 - In de zaal van de Blauwe Boom hebben we 6 tafels tot onze beschikking. Dit zijn werktafels om aan te tekenen, te repareren (Repair Café), huiswerk te maken (huiswerkbegeleiding),samen te leren. Deze tafels vormen geen eenheid. We zouden graag 6 of 8 andere tafels willen van één soort. Wie kan ons helpen?
Lees verder »
Opzetten webwinkel
06 / 10 / 2014 - Ik verkoop privé goederen waarvan de opbrengsten geheel ten goede komen aan de projecten van Stichting Eline-de Cirkel is Rond. Nu wil ik hiervoor een webwinkel oprichten zodat ik makkelijker en beter aan een groter publiek spullen kan verkopen. Ik heb hier echter geen verstand van en zou graag hier hulp bij willen hebben.
Lees verder »
Beamer
26 / 09 / 2014 - Wij, vrijwilligers van Harmonie Excelsior, geven muziekles aan kinderen. Hiervoor hebben wij een beamer nodig omdat onze "oude" het heeft begeven. Wie helpt ons?
Lees verder »

Aanbod

Vergaderruimte of workshopruimte
29 / 08 / 2014 - Heb je behoefte aan vergaderruimte of een sfeervolle workshopruimte in Oudkarspel? Wij bieden onze locatie een avond of dag aan in overleg. Ton Leeuwrik ziet u graag op De Beursvloer!
Lees verder »
Scan van project met eventueel verbeteradvies
29 / 08 / 2014 - Druk bezig met een organisatorisch project in de vereniging of stichting en behoefte aan advies en/of klankbord? Spreek Ton Leeuwrik aan op De Beursvloer!
Lees verder »
Bij uw bedrijfsuitje kunnen wij de registratie doen!
19 / 09 / 2012 - GODOGOOD kan uw bedrijf helpen met een fantastische registratie voor youtube of op DVD. Via GODOGOOD kunt U zich eventueel gaan binden aan onze toekomstige stichting en eventuele goede doelen die u wilt gaan steunen door een maandelijkse donatie of door sponsoringen en eventuele ondersteuningen op duurzaam niveau. Uw bedrijf kan als adverteerder op onze site meedragen aan een opbrengst voor een kleinschalig hulpverleners project of een groot internationaal noodfonds. Uw bedrijf kan via GODOGOOD.TV een Lipdub laten maken of samen met ons een Flashmob regelen of een interview of bedrijfsfilm en rapportage of eventuele andere registraties. Eventueel mogelijke audio-regisraties en beeld registraties kunnen worden verbonden aan stichtingen. Hierbij helpen wij u graag en ondersteunen wij u in het maken van een besluit en keuze.
Lees verder »


De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl