Zoek

Evenementen Vraag & Aanbod

Als intermediair brengt Stichting De Waaier vraag & aanbod bij elkaar. Dit gebeurt tijdens jaarlijkse evenementen als NL DOET, De Beursvloer en De Matchmarkt.


Plaats ook uw vraag & aanbod voor dit evenement!

De Beursvloer 2016

10
nov

Op donderdag 10 november 2016 organiseert Stichting De Waaier voor de zesde keer De Beursvloer in Alkmaar. Opnieuw in het AFAS stadion, van 13.00 tot 18.00 uur. 


Op De Beursvloer verhandelen maatschappelijke organisaties hun vraag en bedrijven hun aanbod. Het evenement wordt georganiseerd voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk.

Aanmelden voor De Beursvloer kan tot en met 1 november of zoveel eerder als het evenement vol is, want het evenement heeft een maximaal aantal deelnemers. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar administratie@de-waaier.nl.

Het programma van De Beursvloer 2016 en de nieuwe spelregels voor 'Grote Projecten' vindt u in de kantlijn van het hoofdstuk 'evenementen'.


Contacten leggen en matches maken

Doel van de maatschappelijke Beursvloer is om contacten en matches tot stand te brengen. Een match is een overeenkomst tussen een ondernemer en een maatschappelijke (vrijwilligers) organisatie, waarbij de ondernemer toezegt iets te zullen geven, zonder dat daarvoor kosten worden berekend.  

Record aantal matches

Op De Beursvloer zijn geen stands, de onderners staan in de hoek van hun aanbod. Het is een dynamisch en bruisend evenement waar twee werelden elkaar ontmoeten. Het doel is komen tot goede matches.  In 2014 werden in Alkmaar 664 matches gesloten. Hiermee heeft de Alkmaarse Beursvloer nog altijd het landelijk record. 

De Beursvloer in Alkmaar vindt plaats op donderdagmiddag 10 november 2016 van 13.00 tot 18.00 uur.

Voor meer info, zie buttons in de linker kantlijn:

< 'Hoe werkt De Beursvloer'
< 'Programma De Beursvloer'
< Tips voor een goede Beursvloer
< Spelregels 'Grote Projecten' De Beursvloer 2016
< 'Film Beursvloer'

Locatie: AFAS Stadion Alkmaar

 Schrijf je in voor dit evenement

Leden kunnen deelnemen aan alle evenementen van De Waaier. Registreer uzelf of log-in in de rechterbovenhoek.

Inschrijven voor De Beursvloer 2016

 

Vraag

Externe harde schijf nodig!
17 / 10 / 2016 - Oberon Theater Producties is op zoek naar een bedrijf dat de gegevens van hun gecrashte externe schijf kan redden. Daar staan heel veel filmpjes en foto's op. Misschien heeft u nog wel een tweedehands externe schijf waar het opgezet kan worden? Tot op de Beursvloer!
Lees verder »
Groep enthousiaste klussers gevraagd!
26 / 09 / 2016 - Ook aankomend jaar op vrijdag 10 maart 2017 is speeltuin de Hoef op zoek naar een groep enthousiaste klussers die willen helpen met schilderen, klussen en schoonmaken zodat de speeltuin voor de opening van het nieuwe speelseizoen weer sprankelend in beeld is. wij regelen de catering.
Lees verder »
Laptop voor administratief werk
26 / 09 / 2016 - Wij xoeken een laptop die we kunnen gebruiken voor onze vereniging voor het maken van notulen, bijhouden vergaderingen en administratief werk. helpt u ons het makkelijker te maken.
Lees verder »

Aanbod

50 liter gratis diesel
10 / 11 / 2016 - GP Groot bv, actief op het gebied van infra en engineering, inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, biedt een vrijwilligersorganisatie kan 1 x 50 liter gratis diesel tanken bij een van onze Texaco Service Stations. De bonnen worden aan totaal 4 organisaties beschikbaar gesteld. Wij zijn 10 november aanwezig op de Beursvloer.
Lees verder »
Sneeuwschuiven eigen terrein stichting of vereniging
10 / 11 / 2016 - GP Groot bv, actief op het gebied van infra en engineering, inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, biedt aan om na sneeuwval het eigen parkeerterrein van een vrijwilligersorganisatie een keer te schoon te maken van sneeuw en te strooien. Wij zijn 10 november aanwezig op de Beursvloer.
Lees verder »
Carwasbonnen
10 / 11 / 2016 - GP Groot bv, actief op het gebied van infra en engineering, inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, biedt een vrijwilligersorganisatie krijgt 1 x 4 carwasbonnen om hun bedrijfswagens bij een van onze Texaco Service Stations te wassen. De bonnen worden aan totaal 5 organisaties beschikbaar gesteld. Wij zijn 10 november aanwezig op de Beursvloer.
Lees verder »


Bekijk meer vraag & aanbod van dit evenement »

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl