Zoek

Evenementen Vraag & Aanbod

Als intermediair brengt Stichting De Waaier vraag & aanbod bij elkaar. Dit gebeurt tijdens jaarlijkse evenementen als NL DOET, De Beursvloer en De Matchmarkt.


Plaats ook uw vraag & aanbod voor dit evenement!

De Beursvloer 2016

10
nov

Op donderdag 10 november 2016 organiseert Stichting De Waaier voor de zesde keer De Beursvloer in Alkmaar. Opnieuw in het AFAS stadion, van 13.00 tot 18.00 uur. 


Op De Beursvloer verhandelen maatschappelijke organisaties hun vraag en bedrijven hun aanbod. Het evenement wordt georganiseerd voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk.

Aanmelden voor De Beursvloer kan tot en met 1 november of zoveel eerder als het evenement vol is, want het evenement heeft een maximaal aantal deelnemers. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar administratie@de-waaier.nl.

Het programma van De Beursvloer 2016 en de nieuwe spelregels voor 'Grote Projecten' vindt u in de kantlijn van het hoofdstuk 'evenementen'.


Contacten leggen en matches maken

Doel van de maatschappelijke Beursvloer is om contacten en matches tot stand te brengen. Een match is een overeenkomst tussen een ondernemer en een maatschappelijke (vrijwilligers) organisatie, waarbij de ondernemer toezegt iets te zullen geven, zonder dat daarvoor kosten worden berekend.  

Record aantal matches

Op De Beursvloer zijn geen stands, de onderners staan in de hoek van hun aanbod. Het is een dynamisch en bruisend evenement waar twee werelden elkaar ontmoeten. Het doel is komen tot goede matches.  In 2014 werden in Alkmaar 664 matches gesloten. Hiermee heeft de Alkmaarse Beursvloer nog altijd het landelijk record. 

De Beursvloer in Alkmaar vindt plaats op donderdagmiddag 10 november 2016 van 13.00 tot 18.00 uur.

Voor meer info, zie buttons in de linker kantlijn:

< 'Hoe werkt De Beursvloer'
< 'Programma De Beursvloer'
< Tips voor een goede Beursvloer
< Spelregels 'Grote Projecten' De Beursvloer 2016
< 'Film Beursvloer'

Locatie: AFAS Stadion Alkmaar

 Schrijf je in voor dit evenement

Leden kunnen deelnemen aan alle evenementen van De Waaier. Registreer uzelf of log-in in de rechterbovenhoek.

Inschrijven voor De Beursvloer 2016

 

Vraag

Party tent
09 / 08 / 2016 - Zorgcirkel Middelwijck is op zoek naar een party tent. Zodat zij met bepaalde activiteiten, bijvoorbeeld oliebollen bakken, in onze binnentuin kunnen staan.
Lees verder »
Ipod
09 / 08 / 2016 - Voor dementerende ouderen is het fijn om naar hun eigen muziek te kunnen luisteren. Muziek geeft hen rust in hun beleving. Zorgcirkel Middelwijck is op zoek naar iPod 's de onze bewoners.
Lees verder »

Aanbod

Vergaderruimte beschikbaar
01 / 11 / 2016 - Learning Finance biedt aan: Vergaderruimte voor max. 10 personen. Opstelling tafels/stoelen is aan te passen. inclusief koffie/thee en wifi. Smartbord aanwezig.
Lees verder »
blooming laat je graag tot bloei komen
01 / 11 / 2016 - blooming kan advies en ondersteuning bieden op het gebied van gastvrijheid, eten en drinken, toerisme, facilitaire diensten, sales, marketing, communicatie en pr. Daarnaast hebben wij een groot netwerk van leveranciers die wij ook zeker kunnen betrekken bij ondersteuning en advies.
Lees verder »
Voor een vrijwilligster die een 'opkikker' kan gebruiken
18 / 07 / 2016 - I.N.A. Coaching biedt een inspirerende ochtend aan voor een vrijwilligster die wel een ‘opkikker’ kan gebruiken! Vooraf bepalen we samen wat jij op dat moment nodig hebt! Tijdens een coaching gesprek (dit mag ook een aura reading zijn) kijken we waar je tegenaan loopt en hoe je meer energie kunt krijgen. Daarna volgt in ieder geval een ontspannende massage!
Lees verder »


Bekijk meer vraag & aanbod van dit evenement »

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl